מתי רציתם ילדים? לפני זוגיות? אחרי החתונה? תמיד? לעולם לא?
ד ד ר ל י New member 31/3/14 #2 ממש קצת לפני החתונה דווקא לא ראיתי את עצמי אמא לפני שהתחתנתי. פחדתי מזה ואפילו לא דמיינתי שזה קורה לי. עד שחברה שלי ילדה והתינוקת שלה היתה כזאת מתוקה וברורה, ממש בובה, שפתאום גם אני רציתי.
ממש קצת לפני החתונה דווקא לא ראיתי את עצמי אמא לפני שהתחתנתי. פחדתי מזה ואפילו לא דמיינתי שזה קורה לי. עד שחברה שלי ילדה והתינוקת שלה היתה כזאת מתוקה וברורה, ממש בובה, שפתאום גם אני רציתי.
ס סמאדי New member 31/3/14 #9 אני לא רציתי ילדים. כשהכרתי את טנדו אמרתי לו שאני לא מתחתנת ולא רוצה להיות אמא. בגיל שלושים וארבע זה השתנה. פתאום רציתי תינוק. טנדו אמר שהוא ידע שיהיו לנו ילדים. התחתנו כשבן היה בן שנה וחצי בכדי שיוכל לקבל ויזה לישראל.
אני לא רציתי ילדים. כשהכרתי את טנדו אמרתי לו שאני לא מתחתנת ולא רוצה להיות אמא. בגיל שלושים וארבע זה השתנה. פתאום רציתי תינוק. טנדו אמר שהוא ידע שיהיו לנו ילדים. התחתנו כשבן היה בן שנה וחצי בכדי שיוכל לקבל ויזה לישראל.
ס סמאדי New member 31/3/14 #11 אה, אני חייבת לציין שבכל יום שעובר MOTHERHOOD IS GROWING ON ME מכירים את הביטוי? כך אני מרגישה.