מתי צפוי שלג נוסף? שאלה למומחי המטאורולוגיה: האם צפוי בקרוב שלג נוסף בירושלים? אשמח להתעדכן.
א אוריתוש 5 New member 16/12/13 #1 מתי צפוי שלג נוסף? שאלה למומחי המטאורולוגיה: האם צפוי בקרוב שלג נוסף בירושלים? אשמח להתעדכן.
א אני ירושלמית New member 16/12/13 #3 בועז דיין אומר ששמע שמועה שלקראת סוף השבוע הבא או כמה ימים מאוחר יותר צפויה סערה קשה יותר.
T tamirzak1 New member 16/12/13 #4 שמע שמועות? אולי כמו ה"שמועות" של דני רופ ואל ואלעד זוהר שצפו שעתיים לפני סופת השלג הגדולה , שעיקר השלג כבר ירד כי הרוחות יקחו הכל לצפון? יפה שתחזית ניתנת על ידי שמועות או קריינים לא בקיאים.
שמע שמועות? אולי כמו ה"שמועות" של דני רופ ואל ואלעד זוהר שצפו שעתיים לפני סופת השלג הגדולה , שעיקר השלג כבר ירד כי הרוחות יקחו הכל לצפון? יפה שתחזית ניתנת על ידי שמועות או קריינים לא בקיאים.
א אריאל5 New member 16/12/13 #7 זו לא שמועה מישהו אמר לי שהוא ראה בטלויזיה פרופ' שהוא לא זוכר את שמו - מטאורולוג. שאמר שבסוף דצמבר יגיע משהו יותר רציני.
זו לא שמועה מישהו אמר לי שהוא ראה בטלויזיה פרופ' שהוא לא זוכר את שמו - מטאורולוג. שאמר שבסוף דצמבר יגיע משהו יותר רציני.