מתי צפוי להגיע הIphone 5S לארץ?

Myrath

New member
מתי צפוי להגיע הIphone 5S לארץ?

והאם לדעתכם מחירו יהיה סביר [3200] בחנויות האלקטרוניקה והאם בכלל שווה לי לחכות ולא לקנות כבר עכשיו את 5...

תודה :)

Myrath

New member
אני לא מדבר על נבואה

הערכות ע"פ הנחות סבירות הן לא נבואה. זה לא שאני אתבע את חברי הפורום אם בסוף המציאות תהיה אחרת...

אני מצפה שיגיע לאחר חודש במחיר 3700 בערך על סמך מה שהיה בשנים קודמות. אלא שאני לא מבין כלום באייפונים [יש לי מכשיר של סוני] ורוצה לבדוק אולי למישהו יש השערה מבוססת יותר...

חוץ מזה, האמת שהשאלה העיקרית היא לגבי כדאיות רכישת המכשיר לעומת האייפון הקיים...

מודאגת34

New member
לדעתי כדאי לך לקנות את האייפון 5S

יש לו סורק טביעות אצבעות, מעבדים משוכללים, ומצלמה משוכללת. הוא בא בצבעים לבן, זהב, ואפרפר.

noa_f

New member
את מה שהיה פעם, אתה יכול לדעת בדיוק כמונו

פשוט מגגלים קצת

כרגע כל מיני סמרטוטי-חדשות מספרים לנו שמחירו יהיה 4200 ש"ח. לדעתי, גם אם הם דיברו עם מישהו באורנג'-פלאפון-סלקום, המקור למספר הזה הוא המחירים שתמיד המכשיר הזה מתחיל בהם.

אז זה מה ש"ידוע" כרגע.

לגבי הכדאיות שלו לעומת האייפון הקיים: אתה חייב לקנות כרגע? כי אם לא, הייתי מחכה. בניגוד לחנויות אפל שבהן לא ניתן יהיה לקנות יותר אייפון5, פה בארץ ישאר מלאי אצל היבואניות הרשמיות וכמובן שבחנויות הפרטיות. אני לא מאמינה שהמחיר שלו יהיה גבוה יותר ממה שהוא היום במקומות האלה, מקסימום ישאר זהה.
ואז תוכל להחליט, גם על סמך ביקורות של שימוש מאנשים ועל סמך מחירים מעודכנים ואמיתיים.

shaulch

New member
המחיר שונה כל פעם

את האייפון 4S קניתי מסלקום ב-3200 ש"ח מייד עם היציאה שלו לשוק.
ה - 5 נמכר בהתחלה ב - 3900 ...

noa_f

New member
אבל תמיד מופלץ באופן יחסי למה שקורה מסביב...

Myrath

New member
תודה לכולם. יש לכם המלצה לגבי הקניה עצמה

האם כדאי לקנות מחנות שמתעסקת במכשירי סלולר [כמו אלו בזאפ] או שללכת על מכשיר מהחברה. כמובן שמבחינת המחיר חנות סלולר יותר זולה, אבל האם זאת התפשרות משמעותית על אחריות או איכות?

noa_f

New member
הקניה אצל אחת היבואניות הרשמיות אמורה לתת

איתה את האחריות של אפל, כלומר: בשנה הראשונה, כל תיקון גורר החלפה למכשיר חדש. בפועל, אני לא בטוחה שזה קורה.

למעלה