מתי פרק 8 ישודר?

Gilliana

New member
המקור הוא רשת FOX בכבודה ובעצמה

הפגרה הגדולה תחול לאחר פרק 13 למשך כ-3 חודשים.

itzikm23

New member
פגרה

במידה ויש פגרה של 3 חודשים, אז ב- YES יסיימו את העונה לפני ארה"ב?

Gilliana

New member
בודאי שלא

Yes תלויה בקצב שחרור הפרקים של FOX וברור ש-FOX לא תשחרר פרקים ל-YES לפני שהיא משחררת אותם בארה"ב, מה גם שעפ"י לוח הצילומים בדאלאס, השבוע יתחילו בסה"כ לצלם את הפרק העשירי.

Gilliana

New member
זו הפסקה יזומה של רשת FOX

כפי שהיתה גם בעונה הראשונה. למה? ל-FOX פתרונים...

aviGODFATHER

New member
בעונה הראשונה זה היה שונה

בסה"כ הופקו 13 פרקים ולא ציפו להצלחה כזאת - ובעקבות ההצלחה הסדרה חודשה לעונה מלאה אבל עדיין היו צריכים לצלם את הפרקים. כאן - ממש לא ברור לי מה הסיבה שישאירו אותנו באוויר 3 חודשים. ואני מאוד מקווה שזה לא יהיה מותח כמו הסוף של פרק 13 בעונה הראשונה (אז עוד הייתי רואה בyes ונשברתי והורדתי את הפרק כי לא יכלתי לחכות שבוע, איך הם חיכו באר"הב 4 חודשים??). נ"ב - לפני כמה ימים חיפשתי באתר של פוקס מידע על ההפסקה הזאת ולא מצאתי כלום - יש לך לינק או משהו?

Gilliana

New member
זה לא ממש נכון

זה אמנם סיפור שמסתובב די הרבה, אבל בתכל'ס אין לו ידיים ורגליים. מה שכן - היתה כוונה מלכתחילה שהעונה הראשונה תהיה מיני-סדרה של 10 חלקים אולם התכנית הזו לא יצאה לפועל. פוקס בכל מקרה לא היו משאירים סדרה תלויה באוויר באמצע הסיפור לאחר 13 פרקים בכוונה תחילה כך שגם מבחינת ההגיון ואופן העבודה של רשתות טלויזיה, הסיפור הזה לא "מחזיק מים". את לוח המשדרים של "פוקס" תוכל למצוא באתר הישראלי של "נמלטים".

aviGODFATHER

New member
......

אין לך לינק לאתר של פוקס או לאתר רציני אחר מחו"ל? האתר הישראלי לא עולה לי כרגע... ומאיפה שמעת את המידע הזה לראשונה?

Gilliana

New member
יש ויש

באתר Tv.com תוכל למצוא את כל המידע עד לפרק 13, שלאחריו תהיה ההפסקה. כאמור - המידע הזה הגיע מרשת "פוקס" עצמה.

aviGODFATHER

New member
יש שם מידע עד לפרק 12

ואין לי ספק שהמידע שם אמין, העניין הוא שאין שום מידע על מה שקורה אחרי פרק 12 - ז"א גם אם אכן תהיה פגרה (ואחרי המון בירורים ברחבי האינטרנט כנראה תהיה) - לא כתוב שם מתי הפגרה תיגמר.

Gilliana

New member
אכן, עדיין לא ידוע במדויק מתי

יתכן שבאתר הישראלי יש יותר מידע - אבל לפי מה שידוע לי, אין עדיין תאריך מדויק לסיום הפגרה.

MineraL

New member
../images/Emo45.gif

אני גם חושב שזה קצת מוזר.. נצטרך להיות סבלניים

Tony Almeida

New member
פרק 8 ישודר ב-23/10

תדירות הפרקים משודרים פעם בשבוע (כל לילה שבין שני לשלישי, אם אני לא טועה)

Tony Almeida

New member
כן אה?

אבל תודה, יצאתי די אידיוט... איזה נמושה יצאתי שבסוף לא היו ביצ... להרוג אותו? איך כעסתי על התסריטאים חבל על הזמן!!!

אתה יודע מה מוזר לי

ראיתי את הספוילר של חגיגות תחילת הצילומים של עונה שישית והתפלאתי שטוני נמצא שם. מה הוא עושה שם? תראה באתר הראשי של פוקס בין כל הפריקוולים שפוקס הוציאה לכל העונות...

למעלה