מתי פרק 8 ישודר?

boruduk

New member
היי חברה משלומחם אני חדש פה בפורם

יש לי שאלה קטנה לא המור לצאת פרק חדש של נמלטים התמול או איום אים אני לא טועה ?

Pink Roses

New member
מצטרפת השאלה

הפרק היה אמור לעלות עוד אתמול... הם עושים הפסקה או משהו?

איזה בעסה../images/Emo58.gif

איייייייףףףףףףף ואני חשבתי שאני אראה עוד פרק לפני שהחופש יגמר :( מה אתם אומרים יהיה עם סוקרה? הוא יקח לכולם את הכסף?

I Love Miller

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo58.gif רציני...

זהו ספוילר גם למי שראה את כל 7 או 8 הפרקים של העונה השנייה.... זה בקשר ללינק.... אתם עדיין יכולים לצאת...מי שלא רוצה לדעת מה יהיה בהמשך עם לינק שיצא עכשיו.... בריאיון עם וונטוורת' מילר (המהמם) ואמאורי נולסקו (החמוד) אחת המנחות שאלה איפה דומיניק פרסל נמצא עכשיו, (השחקן שמגלם את לינקולן למי שלא יודע) אתם עדיין יכולים לצאת... וונט' ואמאורי אמרו שהוא מצלם סרט... אז המנחה אמרה "אאהה....הוא היה צריך לעזוב.. עוד מישהו אחר מת בסדרה?!" אז מה אתם מבינים מזה? שלינקולן הולך למות!!! לא!!!!!! |
|

MineraL

New member
לא יקרה |: ../images/Emo58.gif

לינק הוא השחקן הראשי, בסדרות השחקנים הראשיים לא מתים... חוצמזה לא מצלמים פרק יום אחרי שהפרק משודר, הוא מוכן מראש.

נשי נש

New member
אוי נו באמת... זה ראיון ממש ישן

מהתקופה ששדרו את הפרק האחרון בעונה הראשונה... בארה"ב הגיוני שבתקופה הזאת ההוא לא עבד וצילם סרט

Angelus

New member
אם כבר.. ../images/Emo58.gif השערתי

מייקל ימות, לא לינקולן. זה יהיה epic.

Angelus

New member
מתי פרק 8 ישודר?

ב-23 באוקטובר. תבדקו קודם אם נשאלה השאלה הזאת, במקום לפתוח בכל יום שני שרשורים עם אותה שאלה. כל הודעה שתפתח בנוגע לנושא הזה, ולא תשורשר לפה, תמחק.

OceaND

New member
נצל"ש שאלה על ה'פגרה הגדולה שתבוא

אתם אומרים שהפגרה שיש עכשיו היא קצרה ושהולכת להיות עוד פגרה גדולה? מאיזה מקורות זה? למה שיהיה עוד פגרה? (אני מנסה להתכחש...* ואם כן אז מאיזה פרק היא תהיה ולכמה זמן?

למעלה