מתי עשיתן בדיקה?

לדור 255

רגע, פרטי נמקי והסבירי: ביום ה - 11 אחרי ההפריה? איזו הפריה? בני כמה היו העוברים? (הבנתי שהיום הראשון נקרא יום 0 והיום השני יום ראשון. וכמובן מזל טוב כפול ומכופללללללללללללל!! ואמן בקרוב אצלי!

דור255

New member
היי רוצה!! תודה על הברכות

אז ככה החזרתי עוברים מוקפאים בני יומיים, מתחילים לספור מהיום אחרי שהוחזרו העוברים כלומר החזרתי ביום שני והייתי צריכה לעשות 12 יום אחרי בטא וזה יצא שבת .אז ביקשתי לעשות ביום שישי כי אם יש אז יראו כבר משהו ומשום מה הסכימו לי. יום לפני ביום חמישי חברה אמרה שיש לה איחור במחזור אז הלכתי איתה לקנות בדיקת הריון ולא קניתי לעצמי ואחרי שעשינו ויצא חיובי רצתי לקנות לעצמי, ואז ראיתי על האריזה שניתן לראות יום אחרי האיחור... ויתרתי על הרעיון וכשחזרתי הביתה חברה אמרה לי לעשות את הבדיקה. עשינו ולא הספקתי לומר גק רובינזון היו שתי פסים וזהו.. שאיבה שנייה החזרה שלישית של מוקפאים. סהכ זו היתה ההחזרה השביעית שלי מתחילת הטיפולים. ואמן בקרוב אצלך יקירה!!

דור!!!!

וואו גם אצלי זה מוקפאים בני יומיים שהוחזרו ביום שני!! והיום השנים עשר יוצא בשבת!! ואת כבר עשית בדיקה ביתית ביום חמישי! מדהים!! אז אני רוצה לחכות אותך בכל! גם בתוצאות!! איפה אפשר לעשות בדיקת דם ביום שישי? אני חברת מכבי אבל הטיפול היה במדיקל סנטר. אודה מאוד על תשובה דחופה!!! ותודה על הברכות!!

דור255

New member
היי רוצה!!

אני עשיתי באלישע כך ששם גם עשיתי את הבדיקת דם. אבל תיזהרי עם בדיקה בייתית כי היא יכולה להטעות. שלא תתאכזבי..(מהבדיקה הביתית כמובן) אצלי זה הראה כבר ביום ה 10 כי הבטא היתה גבוהה ויש בנות שזה מראה להן שלילי וזה בעצם חיובי והכי חשוב שיהיה בהצלחה מחזיקה אצבעות.

יווו איזה קטע!!!

הבטא הראשונה שלי היא 300 השנייה 769 והשלישית 4000 ומשהו הקורובת אלי אומרות תאומים...ואני לא רוצה לבנות על שום דבר...אבל הבטאות שלנו דומות
אוףףףףף אין לי סבלנות לחכות לUS בשבוע הבא... מזל טוב יקירה!!!

אצלי ביום הבטא עשינו בדיקה ביתית

בבקר עשינו בדיקת דם ולא הלכתי לעבודה באותו היום מרוב פחד והתרגשות. כשחיכינו לתוצאות בבית בעלי היה ממש צריך לשכנע אותי לקנות ערכה, אני שונאת אותם כי תמיד יש שלילי. אבל לא רציתי להתווכח איתו יותר מידי ביום כ"כ חשוב אז הלכתי לקנות. קניתי חבילה זולה עם 2 ערכות, כשהגעתי הביתה בעלי היה צריך לשכנע אותי לעשות עכשיו כי מבחינתי לדחות את זה אז הוא אמר שהוא יעשה בדיקה אחת (עם השתן שלו) ואני בדיקה אחת. אז היינו שתיינו בשירותים וכל אחד עושה על הערכה "שלו". הנחנו את הערכות אחת ליד השניה ו.....................בדיקה אחת חיובית (שלי) ובדיקה שניה שלילית...(שלו) . זה באמת היה כיף לדעת כבר שאנחנו בהריון. אחרי שעה קיבלנו תשובת בטא 87 . אבל את המקלונים - שתיהם- אנחנו שומרים... וגם צילמנו.. כעת שבוע 16+2 עם עובר אחד שממלא לי את הלב והרחם. מחכים לסקירה בשבוע 18 לדעת מין.

לבנה123

New member
אצלי הם עד עכשיו תמיד הראו שאני לא בהריון

גם כשהייתי. באמת. אז כמובן שלא שמרתי. וכמובן שיש לי תחושת קונספירציה מול חברת המקלונים הזאת...

דור 255

התפתיתי ללכת בעקבותייך ועשיתי הבוקר בדיקה ביתית שום דבר לא נצפה וכבר בכיתי וכו' אחרי כמה שעות ראיתי עם זכוכית מגדלת כמעט קו בהיר אבל זה לא חכמה כי אחרי 10 דקות התוצאות לא משקפות. מקווה שעדיין יש תקווה. נראה לי שעד יום ראשון אעשה כל יום בדיקה וביום ראשון בדיקת דם.

יקירה זה לא סופי עד שזה סופי../images/Emo24.gif

חבל על העצבים שלך והאכזבה... אני יודעת עד כמה קשה ההמתנה....אבל אני יודעת גם כמה קשה אכזבת שווא.... חכי עד ליום ראשון ותעשי בדיקה...זו דעתי מאחלת לך תשובה חיובית מכל הלב. בהצלחה

דור255

New member
רוצה מתוקה!!

יש אנשים שצריכים לעשות בדיקות ביתיות בשביל להכין את עצמם לגרוע מכל, וזו אני.. וחוץ מזה אם היה מופיע לי שלילי זה היה בסדר מבחינתי כי ידעתי שזה מוקדם אל תסתמכי על הבדיקה אולי היא טועה? הרופא שלי אמר שבדיקות ביתיות מראות קו מבטא 50, ומה עם טוויטי שלנו שעם בטא 140 לא הראתה כלום??? והכי בטוח שיום 10 הוא מוקדם לעשות בדיקה אם היה לי עובר אחד אז בטח לא הייתי רואה ביום ה 10 מתפללת בשבילך לבשורות טובות יותר ביום א'.

דור וקוקו

תודה על העידו אכן אני כמו דור חושבת שזה כאילו להתבשר בהדרגה או לחזור על הטראומה שוב ושוב עד שהיא תפחת... ואולי זו סתם אשליה עצמית. נראה לי בפעם הבאה אני הולכת לישון לשבועיים... מזל שיש לי את הילד הכי מופלא בעולם שפשוט מרים אותי מכל דאון בכל חיוך חיבוק נשימה!

גם אצלי..

אני עשיתי בבוקר של היום ה- 12 בדיקה ביתית והייתי צריכה מיקרוסקופ בשביל לראות את הפס הנוסף..וגם לא מיד אלא אחרי מספר דקות... ולמרות זאת אמרו לי - קו זה קו.. ועכשיו אני בשבוע ה-16 אז אני מחזיקה אצבעות!!!

החיים בזבל! ארוך ומלא מרירות

עשיתי לא מזמן בדיקה ביתית היום היום ה-12 וחרה בלבן בריבוע לא רואים דבר! הבעיה שלי שיש לי רק עוד שני נסיונות שיהיה לבן שלי אח או אחות ביולוגיים כי יש לי עוברים מוקפאים מהאקס שלי ונשארו רק עוד שתי שלשות כלומר 2 נסיונות בלבד. אני הכי הכי פסימית בעולם כי אם העוברים המדהימים שהכניסו לי הפעם לא שרדו מה ישתנה בפעמים הבאות... ואחר כך זה לחשוב על בנק הזרע או לנסות להכיר מישהו שיאהב את הבן שלי כמו את ילדינו המשותפים וזה נראה לי ממש לא ריאלי כי אני בת 41 בקיצור חרה חרה חרה אין צדק בעולם! לאחי יש שבעה ילדים ולאחותי עוד מעט 6 ילדים והיא וגיסתי נכנסות להריון בלי למצמץ. ואני גם לבדי וצריכה להתמודד עם גידול ילדי לבד לבד על כל הכרוך בכך וגם אלוהים עושה לי חיים כל כך קשים. מה בסך הכל רציתי, אחים ביולוגיים לילדי שלא יגדל לבד במשפחה כל כך דפוקה עם אמא שהכי אוהבת אותו בעולם אבל עם אבא בחו"ל שלא משתין לכיוון שלו ומפסיד יצירת מופת אלוהית. כל כך רציתי בשבילו אחים שתהיה שותפות גורל שלא ירגיש שונה... גם אם אלוהים לא אוהב אותי חבל שלא אוהב קצת יותר את הבן הטהור והמדהים שלי ונותן לו מה שמגיע לכל אחד: אח או אחות. עברתי עם האקס שבעת מדורי הגיהנום כדי להביא את בני לעולם לא בגלל סבל הטיפולים אלא בגלל שהאקס שיגע אותי בכל טיפול ופעם רצה ופעם לא ולקחתי הורמונים ואף פעם לא ידעתי אם יהיה בסוף טיפול אז חשבתי שלפחות הפעם אלוהים לא יקשה עלי כל כך כי כבר כל כך סבלתי בשביל להביא את בני לעולם. תשמחו בחלקכן!

לחכות לבדיקת הדם!

עד שאין תשובה שלילית בבדיקת הדם, אנחנו מניחות שהמקל פיפי מקולקל... וברצינות - כמו שכבר כתבתי לך בשרשור הזה, המקל לא מראה הריונות כאשר הבטא נמוכה, ובד"כ בהריונות של מוקפאים זהו המצב כאשר בודקים ביום ה- 12. חכי לבדיקת הדם!

תודה לך את חמודה

שאת בכלל מתייחסת אחרי ההודעה שלי ששונאת עכשיו את כל העולם ובוכה ובוכה עד שהתינוק שלי יתעורר ואז כמובן אני צריכה להיות האמא השמחה של הילד הכי שמח בעולם... כשהריתי את בני כבר ביום ה-11 ראו קו וגם הוא עובר מוקפא ולכן אני לאחר יאוש ובעיקר בגלל הנסיבות הקשות. זה לא שעומד לרשותי זמן בלתי מוגבל ובעל משתף פעולה ואז השמיים הם הגבול. זה רק אני ועוד 6 עוברים שמוקפאים בשתי שלשות... וזהו. זה לא כח רצון וכח סבל שיש לי בלי הגבלה. אני מתפללת לאלוהים שיעשה לי נס. קראתי עכשיו את סיפורה של שישון מפורום פוריות והתרגשתי נורא. יש ניסים ויש לי נס אחד ישן שנת ישרים כרגע. רוצה עוד 2 ניסים...

נעממי1

New member
אני כ"כ מבינה ומזדהה איתך

כל העצבות הזו, המרמור, הכעס, הציפייה מוכר לכל אחת ואחת מאיתנו, וכואב לנו במקומות הכי כואבים בגוף. אני מציעה לך שלא תבדקי בכלל את הבדיקות הביתיות הללו כי הן אכן לא מהימנות ב-100% וזה יכול מאוד, כפי שקורה, להכניס אותך ללחץ מיותר שאת לא זקוקה לו כעת ובכלל. ולכן אני ממליצה שתמתיני עד יוםר א' או ב' לעשות בדיקת דם ולבדוק את הבטא. כולי תקווה, וציפייה שתיהיה בטא גבוהה שתעיד על החלום שיהפוך לך בקרוב למציאות. מחזיקה לך אצבעות, תיהי חזקה אישה יקרה.

למעלה