מתי עשיתן בדיקה?

אנא עזרתכן דחוף!!

היום היום ה-11 להחזרת העוברים המוקפאים. עשיתי בדיקה ביתית. של yes or no לצערי שוב ריבוע לבן לחלוטין. גם אתמול וגם היום לאחר מספר שעות יש קו מטושטש בריבוע, קו שאם היה תוך 10 דקות מהבדיקה היה מצביע על הריון. האם מישהי זוכרת מצב כזה שלא היה קו נוסף ואחרי כמה שעות נהיה קו נוסף ובכל זאת היא לא היתה בהריון? (כלומר אין לי מה לתלות תקווה בקו הזה?) אנא עזרו לי אני במצב לא טוב. הילד שלי ישן ולא ברור לי איך אתפקד כשיתעורר.. חוץ מזה יש אפשרות לעשות מחר במוקד בדיקת הריון בלי בטא רק לדעת חיובי או שלילי, כדאי לעשות?

מתי עשיתן בדיקה?

היום ה-12 חל אצלי בשבת. בהחזרת העוברים של בני ערכתי בדיקת פיפי כבר ביום ה-11 והתבשרתי בחיוב למרות כתמים חומים שהיו לי... קניתי ערכה המכילה 2 בדיקות. האם להתאפק עד שבת היום ה-12 (בדיקת דם תהיה רק ביום ה-13 ביום ראשון) או שמישהי כאן התבשרה בחיוב כבר ביום ה-11 בבדיקת פיפי? (כמו שכאמור היה אצלי בהריון של בני). זה נשמע לכן חסר חשיבות אבל מאז שבני אהובי נולד השבועות טסים לי בשניה עד השבוע האחרון שממאן לזוז למרות שאני מנסה ליזום כל מיני פעילויות להעביר את הזמן...

את יודעת מה?

אולי כדאי לך לעשות במוקד בדיקה מחר. לא תמיד הבדיקות הביתיות נותנות תשובה נכונה ובטח לא בשלב כל כך מוקדם. אל תרימי ידיים. מקווה לשמוע בשורות טובות.

אצלי ההריון התחיל ככה עם קו שהופיע אחרי זמן..

חלשלוש כזה שראיתי רק אחרי כמה שעות ולא העזתי לקוות...ואז עשיתי בערב עוד בדיקה שבה הקו עדיין היה חלשלוש אבל הופיע קצת יותר מהר...ועכשיו אני בשבוע 23 בהצלחה יש תקווה

הבדיקות הביתיות

נותנות תוצאה שלילית גם כאשר יש הריון אם הבטא נמוכה. לכן בהרבה מקרים רק בדיקת דם יכולה להעיד על הריון צעיר. אם את ממש מטפסת על הקירות לכי מחר למוקד ועשי בדיקת דם (זו בדיקת הריון לבטא לא כמותית).

הצעה שלי...

לחכות ליום ראשון שחלילה לא תקבלי תשובה לא נכונה שתאכזב לחינם או להיפך... אני כל כך מבינה את הקושי... אולי אם לא תעמדי בכך, נסי ביום שבת לעשות בדיקה ביתית, לא יודעת עד כמה היא אמינה אחרי טיפולים, אבל אם לא תתאפקי....
אני אישית, סחבתי עד הרגע האחרון ועשיתי בדיקת דם, היה קשה אבל שווה
ב ה צ ל ח ה

עונה לסקר ../images/Emo140.gif

בהריון של שגיא, שהושג ב-IVF, הייתי ממש ילדה טובה. לא רכשתי בדיקת הריון בסופר-פארם אלא המתנתי עד לבטא. אמרתי לך ילדה טובה?
בהריון של נגה, שנהרתה ספונטאנית, החלטתי לחוות את חווית ההשתנה על מקל ולראות "איך זה עובד", ואז רכשתי ערכה (הכי זולה שהיתה, ואני אפילו לא זוכרת של איזו חברה - בכלל יש לי סיפור קצת מצחיק עם רכישת הערכה
), והשתנתי עליה, כשכבר היה לי איחור של 10 ימים (ולא מאחר לי. אף פעם
). ואני לא חושבת שזה חסר חשיבות, כי זמן ההמתנה יכול להפוך לך את כל השיער לשיבה מרוב מתח. אני יודעת את זה ומכירה את זה היטב. עברתי את זה לא פעם.

בהריון הראשון שלי (הריון ספונטני)

גם עשיתי בדיקה אחרי יום אחד! של איחור זו הייתה ערכה של מקלון הזהב...וזה היה יום ראשון בבוקר
לא יכולה לשכוח את האושר....

איחור של יום אחד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif W0W.

מרוב חוסר אמונה, לא בדקתי בכלל אפילו אחרי 3-4 ימים של איחור. הלכתי אחרי יותר משבוע לסופר-פארם, ניכנסתי ושאלתי היכן ניתן למצוא ערכה של בדיקה ביתית. הייתי בטוחה שיש מס' מועט של בדיקות - אף פעם לא התעכבתי ליד הסטנד של הערכות בסופר פארם. יותר מזה - לא ידעתי היכן ממוקם הסטנד. הייתי בטוחה, לאחר שהנחו אותו, שלא יהיה לי קשה לבחור, כי לבטח אין מבחר גדול. הגעתי לסטנד. לא סטנד ולא נעלים
. היו שם כ"כ הרבה ערכות (שאח"כ התברר לי, שחלק אלו ערכות לגילוי ביוץ) שלא ידעתי מה לחפש. ניגשתי לרוקח ואמרתי לו שאני צריכה עזרה. ניגשנו ביחד - רוקח צעיר מאוד (ממש ילדון) ואישה בת 33 (שאמורה להיות מנוסה בזה) לבחור לי ערכה לבדיקה ביתית. הוא התחיל לבדוק עבורי את כולן, ולאחר מס' דקות התיאשתי. ביקשתי ממנו את הערכה שנמצאת עכשיו במבצע. וכך היה. רכשתי את הערכה הזולה ביותר שהיתה, הלכתי הביתה, ניכנסתי לשירותים וחוויתי את חווית המקלון. הפס השני הופיע מש תוך כדי השתנה. יצאתי מופתעת מהשירותים ורצתי להראות לבן-זוגי שישר אמר: "אבל אמרת שהן לא אמינות, בגלל ההורמונים...". פליט-טיפולים-שכמותו
. הסברתי לו שההורמונים היחידים שהערכה הזו מזהה כרגע, הם הורמוני ההריון שלי, ולא הורמונים סינטטים. כמובן שלא הסתפקתי בבדיקה ולמחרת רצתי לבטא. אחרי ימיים עוד אחד, ואחרי שבוע - עוד אחת.

ק o ם

New member
זה ממש לא נשמע חסר חשיבות...

מי כמונו מכירות את המתח וספירת השעות... ובכל זאת, אני הייתי מחכה עד שבת
בהריון הנוכחי שלי, הייתי אמורה לעשות בדיקת בטא ב- 1.4, כל הזמן אמרתי שאם יגידו לי חיובי אני לא אאמין כי זה ה- 1.4 חחח בכל מקרה, גם ככה הייתי בתאריך הנ"ל באילת כך שלא הלכתי לעשות ניסיתי לשחק אותה את האדישה ולא לטפח תקוות אבל בארבע לפנות בוקר נשברתי וקמתי לעשות בדיקה ביתית... כל הלילה עמדתי על המשמר שחלילה הפס לא ייעלם חחח בהצלחה

תודה לכל המגיבות!

אולי באמת זה רציונאלי לחכות עד יום ראשון כי בעבר כבר חויתי הריון כימי שנצפה בבדיקה ביתית. בקיצור אני די מבולבלת. נראה עד כמה כוחי וההגיון יעמדו לצידי:)

עשיתי בדיקה ביתית ביום ה-11 או ה-12 או ה-13

(אני כבר לא כ"כ זוכרת) שיצאה חיובית. בדיקת דם עשיתי ביום ה- 17, והיא יצאה גבוהה (1017).

ק o ם

New member
יש לי מקלון מלפני 8 שנים מההריון של הנסיכה...

ו- 2 מקלונים מההריון הנוכחי... חשבתי, שאם יסתבר שיש לי תאומים אז מגיע לכל אחד מקלון משלו

גם אני שמתי את שלי ../images/Emo163.gif

עד שבעלי בא ואמר לי, תגידי את נורמלית? יש לך את ההוכחה בבית, תפטרי מזה.... אז נפטרתי... אבל מהגלד שנפל לו מהטבור (שאני שומרת עד היום ובעלי צוחק עלי) אין סיכוי שאפטר

אני עשיתי בדיקה אחרי 5 ימים...

בס"ד אז ככה...הטיפול המנצח שלי,ברוך השם.. התחיל עם גונל פ,אוביטרל,פרגניל... הזרקתי... רירית 12 מה שלא היה לי אף פעם.... כול השנה וה2...(חצוצרה שמאלית חסומה...ואי ביוץ...) ב1 לחודש הייתי אמורה ללכת לבדיקת בטא,לא הלכתי, היו לי כאבי מחזור והחזה כאב לי כמו כול חודש... מחכה למחזור לא מגיע..(ברוך השם..) ואני בכללל לא חשבתי בכיוון... האחות במרפאה מתקשרת אליי ב 5 לחודש... "מה קורה איתך קיבלת???" לא אמרתי לה. אז היא אמרה לפחות תקני בדיקה ביתית ותעשי תתקשרי אליי ותגידי לי מה קורה... קניתי.. עשיתי קניות לשבת.... שחכיתי שיש לי את הדבר הזה בתיק.... עשיתי עוגיות לשבת... סימתי הלכתי לעשות את הבדיקה.... מרוב שהייתי רגילה לשלילי.. השארתי את זה שם... לכמה דקות ארוכות... פתאוםםםםםם 2 קווים יפיםםםםםםםםםםם... כולי רעדתי... לא האמנתי... התקשרתי לאחות בוכה..... והיא אומרת לי מזללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב... כמובן לא עשיתי שבת בבית... הייתי אצל אמא כול השבת בוכה מהתרגשות... מודה לקדוש ברוך הוא..!! וביום ראשון בדיקת דם.. בטא 6000..! ושבוע שעבר ראינו
יפייפה.... מחר שבוע 8 בעזרת השם..!! הריון תקין וקל לכולןןןןןןןןןןןןןןןן..!

דור255

New member
מזל טוב גברת פלפלת!

גם אני עשיתי בדיקה ביתית ביום ה 10??? כן לא תאמינו אבל זה היה ברור,אבל אני לא האמנתי רצתי לקנות בדיקה ב 50 ש"ח כי הקודמת עלתה רק 15 ש"ח ומסתבר שהיא בדיקת המזל. כל מי שעשתה סביבי את הבדיקה הזו בהריון. כולל אותי 4 ביום ה 11 בטא 283 קיבלתי חום! וביום ה 13 753 אז היום יש לי שני דובדבנים מקסימים בשבוע 7+2 וכמובן ששמרתי את המקלות באותו היום רצתי לאמא שלי עם שתי המקלות והתמוגגתי עם השתי פסים. בדיקה לבלה ובדיקה לזלדה...

למעלה