מתי עמיר ???? יופיע באולפן ליגת האלופות מחר?או יום רביעי?שמישהו יברר בתודה מראש דודי
D dode127 New member 16/9/08 #1 מתי עמיר ???? יופיע באולפן ליגת האלופות מחר?או יום רביעי?שמישהו יברר בתודה מראש דודי
א אנונמני New member 16/9/08 #5 ערוץ 55 ו 56 התוכנית עצמה מתחילה בעשרים ל12 עד השעה 1. וכנראה הוא ישיר לקראת סוף התוכנית.(בהנחה שהוא היום ולא מחר)
ערוץ 55 ו 56 התוכנית עצמה מתחילה בעשרים ל12 עד השעה 1. וכנראה הוא ישיר לקראת סוף התוכנית.(בהנחה שהוא היום ולא מחר)
ר רפי35 New member 17/9/08 #6 אז מה היה לנו... 3 שירים: עומד בשער, הכל עד לכאן ולא כחול ולא לבן. היכרות עם אנשי המופע. היכרות עם אבא מקסים בניון. מעט רקע על היסטוריית המוזיקה של עמיר ועבר הכדורגל שלו. ואיחולי החלמה לגברת מהדסה אליהם כולם מצטרפים. והדיסק? ייצא עוד שבועיים... לילה טוב.
אז מה היה לנו... 3 שירים: עומד בשער, הכל עד לכאן ולא כחול ולא לבן. היכרות עם אנשי המופע. היכרות עם אבא מקסים בניון. מעט רקע על היסטוריית המוזיקה של עמיר ועבר הכדורגל שלו. ואיחולי החלמה לגברת מהדסה אליהם כולם מצטרפים. והדיסק? ייצא עוד שבועיים... לילה טוב.
J Juse Antonio Reyes New member 17/9/08 #10 כל הכבוד לעמיר נתן יופי של הופעה! יפה שהוא שר את לא כחול ולא לבן בטלויזיה, וממש צנוע הבן אדם לא הסתכל אפילו למודי בעיניים איזה השקעה בהופעה בכל שיר רואים שהוא שר מהלב והנשמה..
כל הכבוד לעמיר נתן יופי של הופעה! יפה שהוא שר את לא כחול ולא לבן בטלויזיה, וממש צנוע הבן אדם לא הסתכל אפילו למודי בעיניים איזה השקעה בהופעה בכל שיר רואים שהוא שר מהלב והנשמה..
א אנונמני New member 17/9/08 #9 ..... מעניין אם זה קשור לזה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1033&MessageId=121360357 בכל מקרה שתהיה החלמה מהירה ורפואה שלמה.
..... מעניין אם זה קשור לזה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1033&MessageId=121360357 בכל מקרה שתהיה החלמה מהירה ורפואה שלמה.
M muit New member 17/9/08 #11 כן, גם אני חשבתי על זה.. ברגע שהוא אמר שהוא ביקר את האישה חולת הסרטן בהדסה, ישר חשבתי על ההודעה הזו. יכול להיות שזה באמת קשור. כל הכבוד לעמיר, איזה בנאדם מיוחד.
כן, גם אני חשבתי על זה.. ברגע שהוא אמר שהוא ביקר את האישה חולת הסרטן בהדסה, ישר חשבתי על ההודעה הזו. יכול להיות שזה באמת קשור. כל הכבוד לעמיר, איזה בנאדם מיוחד.
א אנונמני New member 17/9/08 #12 ד"א עמיר שכח מהרהורים? כי משום מה הוא אישר את דבריו של מודי בראון שאמר שהתקליט האחרון יצא לפני שנתיים.
ד"א עמיר שכח מהרהורים? כי משום מה הוא אישר את דבריו של מודי בראון שאמר שהתקליט האחרון יצא לפני שנתיים.
ר רפי35 New member 17/9/08 #15 אם אני זוכר נכון היום בין 20:00 ל21:00 יש ש.ח של האולפן מאתמול עמיר הופיע בחצי שעה האחרונה. שווה לבדוק.
אם אני זוכר נכון היום בין 20:00 ל21:00 יש ש.ח של האולפן מאתמול עמיר הופיע בחצי שעה האחרונה. שווה לבדוק.
ח חן בריגה New member 17/9/08 #14 3 ביצועים אגדיים חשבתי שהוא ישיר דרך או נדבר מחר אבל עומד בשער הכל עד לכאן ולא כחול ולא לבן זה פיצוץ