מתי סוגרים על...

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
מתי סוגרים על...

מפגש ?? לדעתי 15 באפריל בהופעה בהאנגר זה תאריך מעולה למפגש, זה גם חופש פסח, גם הופעה ראשונה עם השירים החדשים ולדעתי גם הרבה מתכננים להגיע, אז יאללה תתארגנו למפגש !!!

לפני יש בוםבמלה

אני אומר נעשה איזה מיני-מפגש בבוםבמלה, כי לפי מה שהבנתי הרבה מתכננים לבוא, אז ככה איזה יום יומיים לפני נקבע מקום, שעה ונחליף טלפונים...

nawa

New member
לא נראה לי שאגיע

לבומבמלה...אני פחות אוהב אותו...אני מעדיף את בראשית !!! אבל זה לא אומר שאתם לא יכולים לעשות מפגש בלעדיי ?!

ל י מ ו ן

New member
אווווווווווווווופ

דיי אתם כל כך מבאסים אותי!!!!!! אמא כנראה מרשה רק ליום אחד..וזה כל כך לא שווה!! אווווווווווווופ!!!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifלפחות אמא מרשה לך

=\ למרות שאם הייתי מנסה הייתי מצליחה לשכנע אותה..פשוט אין לי כוח... גם ככה אפחד מהחברים שלי לא באמת רוצה לבוא..חוץ מברית:)

פ ו ס ט י

New member
סליחה באמת, אני לא נחשבת חברה שלך..

רק שאת צריכה טיפקס אההההההההה זונעעע!!! "אבל את חברה שלי..." כן כן.. שמענו עליך... נצלנית!!!!!!!!!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifטוב..את לא חברה שלי

עכשיו רישמית אין לי חברים..חחח בריתתתתת פליז תהיי חברה שלי!! בעצם אני לא צריכה אותך עכשיו יש לי טיפקס בקלמר
בטח מחר תצטרכי אותו ואז פתאום תהיי חברה שלי..חוצפניה!

the iron fairy1

New member
ממממ.. בומבומלה?

אני מעדיפה בבומבומלה.. כי ככה לא צריך לבוא במיוחד.. ואם למשל יש אנשים שלא יכולים לבוא להופעה או לעזריאלי..? לעומת זה לבומבומלה הרבה באים... וזה גם יותר כיף כזה.. שכולם באווירה שם ואפשר להיפגש ובאמת לדבר וגם יהיה זמן.. מאשר בעזריאלי שכזה נפגשים לשעה שעה וחצי.. פה יהיו לנו 4 ימים סתם לדבר מידי פעם.. ולהכיר..:) אז מה אתם אומרים?

N E Z E K

New member
../images/Emo45.gif יאללה בומבמלה 2004!!

(יש הנחות למי שהיה ב-2003?!..
)

SatLa X

New member
אבל..../images/Emo4.gif

הייתי בשנה שעברה.. וחזרתי מסטולה לגמררי ואני לא יודעת אם ייתנו לי ללכת שוב..

למעלה