מתי נתניהו צריך להעיד?

raya

Well-known member
האמת שקצת מצחיק אותי כל הדיון הזה. זה כאילו אנשים מתביישים שהם רל"ביסטים :). לא מבין את זה. וכי יש בושה בעמדה פוליטית? כן כתבת, לא הזכרת, מה זה משנה בכלל? תכל'ס לגבי האמירה זאת ובהכללה: רלב"יסטים יזכירו אותה שוב ושוב וביביסטים (או אלה שאינם רל"ביסטים) יטענו שחל שינוי בנסיבות. די פשוט הקטע.

אם "מגיעה" תגובה כפי שהגבתי? רגע, הולך לקרוא. בוודאי שמגיעה! זה הרי בדיוק העניין כאמור קודם :). מגוחך בעיני לטעון ש"ראש הממשלה אמר שככה וככה" כאשר הבן אדם סובל מקלקול קיבה. במלוא הרצינות. לא רלוונטי בעליל. אז כן, רק רל"ביסט ישמיע את האמירה הזאת בנסיבות המדוברות. צר לי, אבל זה פשוט המצב. תהרגי אותי אם אני מבין מדוע את (במקרה הזה או אתם בכללי) מתביישת בזה בכלל. ולא, אני לא רואה שום בעיה להצביע על המציאות המתוארת הזאת, קרי שיש תגובות שהן רל"ביות גרידא. מי שמתבייש בעמדותיו, שיתמודד. מי ששלם עם עמדותיו, לא יראה באמירה הזאת כל בעיה.
אני לא מתביישת , ובודאי לא במה שכתבתי. בסך הכל ציטטתי את מה שראש הממשלה שלך אמר.
מבחינתי - סיימתי.
ויכוח/התכתבות עקר/ה, מיציתי כפי שאתה נוהג לכתוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא מתביישת , ובודאי לא במה שכתבתי.
דיברתי על המתביישים ברל"ביותם.
בסך הכל ציטטתי את מה שראש הממשלה שלך אמר.
שלך כשלי ואשרייך שציטטת והצבעת על כך שהוא לא דיבר בשום שלב על לחטוף קלקול קיבה.

אכן כשזה ברור, אפשר בהחלט למצות את האירוע.

boriska1

Well-known member
בדיוק כך! ואני מגיבה בכוונה לך ולא ל"משמיץ הסידרתי" שחושב שכולם רלב"ים רשעים.
מה לא טוב להיות נגד ביבי? למה את מעליבה אנשים ואותי ביניהם, :) אני בהחלט רל"ב. לקראת ט באב, לאזה דות היסטורית היית משווה אותו?

raya

Well-known member
מה לא טוב להיות נגד ביבי? למה את מעליבה אנשים ואותי ביניהם, :) אני בהחלט רל"ב. לקראת ט באב, לאזה דות היסטורית היית משווה אותו?
מתנצלת בפניך.... לא התכוונתי להעליב אותך כמובן!

boriska1

Well-known member
כנראה נשכחה העובדה שהוא טען שאין לו בעיה להיות ראש ממשלה ולהעיד במשפט שלו.
לא נשכחה. התנהגות זו, היא נורמה חדשה בארץ ישראל. הביביזם השטלת על כל האידאולוגיות והערכים שהיו לפני. תסתגלי. זו ארץ ישראל החדשה.
בבחרכת היידה אבו יאיר

raya

Well-known member
כתוב שאכל מזון מקולקל. איך זה קורה? רוה"מ , בעת מלחמה אוכל מזון מקולקל.
עוד מזון מקולקל כזה - ואבדנו.
מזכיר חייל או כל אחד אחר, שהולך לרופא ומבקש כמה ימי מחלה (גימלים בצבא).

raya

Well-known member
אם כבר הזכרת גימלים, את יודעת איזו מפלגה האות 'ג' מייצגת אותם? האם זה בגלל שהם רוצים גימלים מהצבא לצמיתות? :rolleyes:
אין לי מושג לאיזו מפלגה שייכת האות "ג".
ואין שום התייחסות במה שכתבתי למה שאת כתבת, מחוסר ידיעה שלי, כמובן.

למעלה