מתי נתניהו צריך להעיד?

Harrington

Well-known member
מנהל
כנראה נשכחה העובדה שהוא טען שאין לו בעיה להיות ראש ממשלה ולהעיד במשפט שלו.
ובטענתו זו, הוא הכליל גם קלקול קיבה או בעיות מעיים לא צפויות? או שסתם אין שום קשר בין דברייך לנושא זולת נסיון עקיצה/השמצה רל"בי שגרתי כלפי ראש הממשלה הנבחר :)? שלא תביני לא נכון, הכל לגיטימי כמובן. אני רק מוודא :).

משתפרת1

Well-known member
ובטענתו זו, הוא הכליל גם קלקול קיבה או בעיות מעיים לא צפויות? או שסתם אין שום קשר בין דברייך לנושא זולת כלפי ראש הממשלה הנבחר ? שלא תביני לא נכון, הכל לגיטימי כמובן. אני רק מוודא .
הוא טען שיש לו כוחות על, שהוא כמעט ולא ישן ושלא תהיה לו בעיה לנהל את המדינה ואת המשפט במקביל. בינתיים כמעט בכל ישיבה בבית המשפט יש צורך להפסיק את הדיון כי עליו לנהל את המדינה.
וכשם שאתה ממהר להדביק "נסיון עקיצה/השמצה רל"בי שגרתי" אפשר ליחס לתגובתך התנהלות ביביסטית שמקדשת את נתניהו בכל מצב.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא טען שיש לו כוחות על, שהוא כמעט ולא ישן ושלא תהיה לו בעיה לנהל את המדינה ואת המשפט במקביל. בינתיים כמעט בכל ישיבה בבית המשפט יש צורך להפסיק את הדיון כי עליו לנהל את המדינה.
לא מוצא סתירה מיוחדת. הפסקת הדיון מעת לעת ל15 דקות לא מונעת את קיום ההליך. בכל מקרה בל נשכח שזאת בס"ה תקופת העדות שלו עצמו. ב90% מהמשפט הוא כלל לא נדרש להימצא באולם. כך שאם תקחי את העובדה הזאת ותוסיפי עליה שמה לעשות, איש לא צפה מראש (וכמה חבל) את המלחמה הזאת (או מלחמות) וכו', אז אני לא מוצא בעיה מיוחדת עם כך שכאשר יש לבן אדם קלקול קיבה או בעיית מעיים, העדות שלו נדחית בכמה ימים (מה שאגב, אלמלא הייתה בעיה טכנית לבית המשפט עצמו, לא היה מעכב/מאריך את המשפט מאחר ומישהו אחר היה מעיד תחתיו כפי שנעשה עד כה).
וכשם שאתה ממהר להדביק "נסיון עקיצה/השמצה רל"בי שגרתי" אפשר ליחס לתגובתך התנהלות ביביסטית שמקדשת את נתניהו בכל מצב.
חחח, יודע שכך זה מצטייר לפעמים (או נכתב סתם בתגובה לטענתי לרל"ביות) :), אבל תכל'ס זה לא באמת נכון. אני פשוט sucker לדיון והגינות על-פני השמצות סתמיות שנובעות משנאת חינם או בורות (מדבר באופן כללי ובלי להתייחס למקרה ספציפי או נוכחי). אם תאמצי את מוחך סביר שתמצאי שאני 'מגן' (זה בכלל לא הביטוי לטעמי, אבל ניחא) בדיוק באותה מידה על לפיד, גנץ ועוד רבים וטובים כשהם מותקפים לטעמי באופן לא הגון או ראוי.

משתפרת1

Well-known member
חחח, יודע שכך זה מצטייר לפעמים (או נכתב סתם בתגובה לטענתי לרל"ביות)
, אבל תכל'ס זה לא באמת נכון. אני פשוט sucker לדיון והגינות על-פני השמצות סתמיות שנובעות משנאת חינם או בורות (מדבר באופן כללי ובלי להתייחס למקרה ספציפי או נוכחי).
מסתבר שההגדרה שלך להגינות רחוקה שנות אור מהגדרה של רבים מאיתנו.
אם תאמצי את מוחך סביר שתמצאי שאני 'מגן' (זה בכלל לא הביטוי לטעמי, אבל ניחא) בדיוק באותה מידה על לפיד, גנץ ועוד רבים וטובים כשהם מותקפים לטעמי באופן לא הגון או ראוי.
בלי להתאמץ אני יכולה למצוא עשרות מקרים בהם לפיד, גנץ ועוד רבים וטובים הוכנסו תחת ההגדרה "רל"ב", ודבריהם- "צווחות".

Harrington

Well-known member
מנהל
מסתבר שההגדרה שלך להגינות רחוקה שנות אור מהגדרה של רבים מאיתנו.
מה לעשות, אלה החיים. אגב, אני לא כל כך יודע להגיב לסיסמאות שלא מגיעות עם משהו מבואר, דוגמה כלשהו וכיו"ב.
בלי להתאמץ אני יכולה למצוא עשרות מקרים בהם לפיד, גנץ ועוד רבים וטובים הוכנסו תחת ההגדרה "רל"ב", ודבריהם- "צווחות".
הם אכן כאלה, אשרייך שזיהית זאת :). לא סותר את דברי כהוא זה.

boriska1

Well-known member
אל תתאמצי. לא תביני. לי יותר קל להבין שאני לא מבין. למה? זה לא בגלל שאני יותר חכם ממך. גם את אם היית נשואה למורה זקנה בפנסיה היית מבינה :)

משתפרת1

Well-known member
אל תתאמצי. לא תביני. לי יותר קל להבין שאני לא מבין. למה? זה לא בגלל שאני יותר חכם ממך. גם את אם היית נשואה למורה זקנה בפנסיה היית מבינה
לא מתאמצת. מי שרוצה להוכיח שהוא "כזה" (יעני מגן על "שמאלנים")- שיתאמץ. בתגובתו הוא חיזק את הטיעון שלי.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא מתאמצת. מי שרוצה להוכיח שהוא "כזה" (יעני מגן על "שמאלנים")- שיתאמץ. בתגובתו הוא חיזק את הטיעון שלי.
תיקון קליל: בשום מקום לא אמרתי שאני "מגן על שמאלנים" :) (נחמד השיטה הזאת, בכל תגובה לעשות כאילו אמרתי משהו שלא אמרתי בכלל ואז להגיב על זה :)). אמרתי שאני אוהב דיוק ושונא התקפות לא ראויות/הוגנות. פוליטיקאים, גולשים, כללי, אותו כנ"ל.

משתפרת1

Well-known member
תיקון קליל: בשום מקום לא אמרתי שאני "מגן על שמאלנים" (נחמד השיטה הזאת, בכל תגובה לעשות כאילו אמרתי משהו שלא אמרתי בכלל ואז להגיב על זה ). אמרתי שאני אוהב דיוק ושונא התקפות לא ראויות/הוגנות.
אה, אז לפיד וגנץ שאתה כביכול מגן עליהם לא שמאלנים. טוב לדעת.

Harrington

Well-known member
מנהל
אה, אז לפיד וגנץ שאתה כביכול מגן עליהם לא שמאלנים. טוב לדעת.
התייאשתי.
אם וכאשר יתחשק לך מתישהו להתייחס עניינית ולא להמציא לי דברים בכל תגובה, יש מצב שנוכל לקיים דיון ענייני. כשאת כבר בפעם השלישית מחליטה שזה מגניב לעוות את דברי עד לבלי היכר ואז להגיב על מה שהמצאת בעצמך, זה משהו שאין לי סבלנות אליו כרגע.

עמך הסליחה,
מיצינו.

raya

Well-known member
בדיוק כך! ואני מגיבה בכוונה לך ולא ל"משמיץ הסידרתי" שחושב שכולם רלב"ים רשעים.

זה קורה מדי פעם שגם הוא צודק ;) אף אחד לא ניבא את ה-7.10.23.
מה שכן, במדינה נורמלית, בשעת מלחמה, לא היו בודקים בכלל אם הדבר אפשרי ובשעת מלחמה, היו מקפיאים את המשפט ונותנים לו לעבוד ללא הסחת דעת.

לגבי חולי, אין בכלל מה לדבר ורואים שהוא ממשיך לעבוד גם בחולי, ברור שלא יכול להגיע לביהמ"ש, אולם כן יכול לעבוד מהבית וזה מה שהוא עושה.
אני במצבו, הריצות לשירותים היו מחלישות אותי והוא ממשיך לעבוד, לכן לטעמי, מגיע לו מילה טובה ולא כל הזמן לנסות להשמיצו (n)

משתפרת1

Well-known member
זה קורה מדי פעם שגם הוא צודק אף אחד לא ניבא את ה-7.10.23.
מה שכן, במדינה נורמלית, בשעת מלחמה, לא היו בודקים בכלל אם הדבר אפשרי ובשעת מלחמה, היו מקפיאים את המשפט ונותנים לו לעבוד ללא הסחת דעת.

לגבי חולי, אין בכלל מה לדבר ורואים שהוא ממשיך לעבוד גם בחולי, ברור שלא יכול להגיע לביהמ"ש, אולם כן יכול לעבוד מהבית וזה מה שהוא עושה.
אני במצבו, הריצות לשירותים היו מחלישות אותי והוא ממשיך לעבוד, לכן לטעמי, מגיע לו מילה טובה ולא כל הזמן לנסות להשמיצו
בהנחה שהוא אכן חולה- אני מודאגת. בפעם בה סבל מהתיבשות זה נגמר בהשתלת קוצב לב. מה שמרתק אותו לביתו- אני מאחלת לו שזה אכן רק קלקול קיבה.
לפני שמתנפלים עלי: אינני נמנית אל אוהדי נתניהו (בלשון המעטה), אך אני רחוקה מאד מ"לאחל" לו משהו רע.

raya

Well-known member
זה קורה מדי פעם שגם הוא צודק ;) אף אחד לא ניבא את ה-7.10.23.

אני במצבו, הריצות לשירותים היו מחלישות אותי והוא ממשיך לעבוד, לכן לטעמי, מגיע לו מילה טובה ולא כל הזמן לנסות להשמיצו (n)
לא השמצתי, בסך הכל כתבתי את מה שהוא אמר בעבר.

Harrington

Well-known member
מנהל
רשעים? הרל"בים? חחח, ממש לא :). אם כבר מצחיקים. בדרך כלל כך וכך גם אלה שהוזכרו. אבל אין לזה ולדעתי זו שום קשר למה שכתבתי למעלה אשר עליו הדברים האלה נכתבו כתגובה. תתקפי את לפיד/גנץ בצורה לא ראויה או מדויקת ותשמעי ממני בדיוק את אותן טענות שתשמעי כאשר את כותבת כך על ראש הממשלה הנבחר. זה כל מה שכתבתי למעלה ולא רק שהדברים האלה לא סותרים זאת, אדם ישר והגון (כן כן, אלה) גם יצטרך להודות בכך.

raya

Well-known member
רשעים? הרל"בים? חחח, ממש לא :). אם כבר מצחיקים. בדרך כלל כך וכך גם אלה שהוזכרו. אבל אין לזה ולדעתי זו שום קשר למה שכתבתי למעלה אשר עליו הדברים האלה נכתבו כתגובה. תתקפי את לפיד/גנץ בצורה לא ראויה או מדויקת ותשמעי ממני בדיוק את אותן טענות שתשמעי כאשר את כותבת כך על ראש הממשלה הנבחר. זה כל מה שכתבתי למעלה ולא רק שהדברים האלה לא סותרים זאת, אדם ישר והגון (כן כן, אלה) גם יצטרך להודות בכך.
לא כתבתי בתגובה הראשונה שלי שום דבר נאצה כנגד ראש הממשלה.
כתבתי את מה שהוא בעצמו אמר, שאין לו בעיה להיות ראש ממשלה ויחד עם זה להתעסק עם המשםט שלו.
גם לזה מגיעה תגובה כפי שהגבת?

Harrington

Well-known member
מנהל
לא כתבתי בתגובה הראשונה שלי שום דבר נאצה כנגד ראש הממשלה.
כתבתי את מה שהוא בעצמו אמר, שאין לו בעיה להיות ראש ממשלה ויחד עם זה להתעסק עם המשםט שלו.
גם לזה מגיעה תגובה כפי שהגבת?
האמת שקצת מצחיק אותי כל הדיון הזה. זה כאילו אנשים מתביישים שהם רל"ביסטים :). לא מבין את זה. וכי יש בושה בעמדה פוליטית? כן כתבת, לא הזכרת, מה זה משנה בכלל? תכל'ס לגבי האמירה זאת ובהכללה: רלב"יסטים יזכירו אותה שוב ושוב וביביסטים (או אלה שאינם רל"ביסטים) יטענו שחל שינוי בנסיבות. די פשוט הקטע.

אם "מגיעה" תגובה כפי שהגבתי? רגע, הולך לקרוא. בוודאי שמגיעה! זה הרי בדיוק העניין כאמור קודם :). מגוחך בעיני לטעון ש"ראש הממשלה אמר שככה וככה" כאשר הבן אדם סובל מקלקול קיבה. במלוא הרצינות. לא רלוונטי בעליל. אז כן, רק רל"ביסט ישמיע את האמירה הזאת בנסיבות המדוברות. צר לי, אבל זה פשוט המצב. תהרגי אותי אם אני מבין מדוע את (במקרה הזה או אתם בכללי) מתביישת בזה בכלל. ולא, אני לא רואה שום בעיה להצביע על המציאות המתוארת הזאת, קרי שיש תגובות שהן רל"ביות גרידא. מי שמתבייש בעמדותיו, שיתמודד. מי ששלם עם עמדותיו, לא יראה באמירה הזאת כל בעיה.

למעלה