הוא כבר לא יעיד עד אחרי הפגרה וטוב שכך, יהיה לו זמן לנהל את המדינה ולסגור קצוות שעדיין לא פתורים כנגד אויבנו.מתי נתניהו צריך להעיד?
כנראה נשכחה העובדה שהוא טען שאין לו בעיה להיות ראש ממשלה ולהעיד במשפט שלו.הוא כבר לא יעיד עד אחרי הפגרה וטוב שכך, יהיה לו זמן לנהל את המדינה ולסגור קצוות שעדיין לא פתורים כנגד אויבנו.
ובטענתו זו, הוא הכליל גם קלקול קיבה או בעיות מעיים לא צפויות? או שסתם אין שום קשר בין דברייך לנושא זולת נסיון עקיצה/השמצה רל"בי שגרתי כלפי ראש הממשלה הנבחרכנראה נשכחה העובדה שהוא טען שאין לו בעיה להיות ראש ממשלה ולהעיד במשפט שלו.
הוא טען שיש לו כוחות על, שהוא כמעט ולא ישן ושלא תהיה לו בעיה לנהל את המדינה ואת המשפט במקביל. בינתיים כמעט בכל ישיבה בבית המשפט יש צורך להפסיק את הדיון כי עליו לנהל את המדינה.ובטענתו זו, הוא הכליל גם קלקול קיבה או בעיות מעיים לא צפויות? או שסתם אין שום קשר בין דברייך לנושא זולת כלפי ראש הממשלה הנבחר ? שלא תביני לא נכון, הכל לגיטימי כמובן. אני רק מוודא .
לא מוצא סתירה מיוחדת. הפסקת הדיון מעת לעת ל15 דקות לא מונעת את קיום ההליך. בכל מקרה בל נשכח שזאת בס"ה תקופת העדות שלו עצמו. ב90% מהמשפט הוא כלל לא נדרש להימצא באולם. כך שאם תקחי את העובדה הזאת ותוסיפי עליה שמה לעשות, איש לא צפה מראש (וכמה חבל) את המלחמה הזאת (או מלחמות) וכו', אז אני לא מוצא בעיה מיוחדת עם כך שכאשר יש לבן אדם קלקול קיבה או בעיית מעיים, העדות שלו נדחית בכמה ימים (מה שאגב, אלמלא הייתה בעיה טכנית לבית המשפט עצמו, לא היה מעכב/מאריך את המשפט מאחר ומישהו אחר היה מעיד תחתיו כפי שנעשה עד כה).הוא טען שיש לו כוחות על, שהוא כמעט ולא ישן ושלא תהיה לו בעיה לנהל את המדינה ואת המשפט במקביל. בינתיים כמעט בכל ישיבה בבית המשפט יש צורך להפסיק את הדיון כי עליו לנהל את המדינה.
חחח, יודע שכך זה מצטייר לפעמים (או נכתב סתם בתגובה לטענתי לרל"ביות)וכשם שאתה ממהר להדביק "נסיון עקיצה/השמצה רל"בי שגרתי" אפשר ליחס לתגובתך התנהלות ביביסטית שמקדשת את נתניהו בכל מצב.
מסתבר שההגדרה שלך להגינות רחוקה שנות אור מהגדרה של רבים מאיתנו.חחח, יודע שכך זה מצטייר לפעמים (או נכתב סתם בתגובה לטענתי לרל"ביות)
, אבל תכל'ס זה לא באמת נכון. אני פשוט sucker לדיון והגינות על-פני השמצות סתמיות שנובעות משנאת חינם או בורות (מדבר באופן כללי ובלי להתייחס למקרה ספציפי או נוכחי).
בלי להתאמץ אני יכולה למצוא עשרות מקרים בהם לפיד, גנץ ועוד רבים וטובים הוכנסו תחת ההגדרה "רל"ב", ודבריהם- "צווחות".אם תאמצי את מוחך סביר שתמצאי שאני 'מגן' (זה בכלל לא הביטוי לטעמי, אבל ניחא) בדיוק באותה מידה על לפיד, גנץ ועוד רבים וטובים כשהם מותקפים לטעמי באופן לא הגון או ראוי.
מה לעשות, אלה החיים. אגב, אני לא כל כך יודע להגיב לסיסמאות שלא מגיעות עם משהו מבואר, דוגמה כלשהו וכיו"ב.מסתבר שההגדרה שלך להגינות רחוקה שנות אור מהגדרה של רבים מאיתנו.
הם אכן כאלה, אשרייך שזיהית זאתבלי להתאמץ אני יכולה למצוא עשרות מקרים בהם לפיד, גנץ ועוד רבים וטובים הוכנסו תחת ההגדרה "רל"ב", ודבריהם- "צווחות".
אל תתאמצי. לא תביני. לי יותר קל להבין שאני לא מבין. למה? זה לא בגלל שאני יותר חכם ממך. גם את אם היית נשואה למורה זקנה בפנסיה היית מבינהבלי להתאמץ אני יכולה למצוא עשרות מקרים בהם לפיד, גנץ ועוד רבים וטובים הוכנסו תחת ההגדרה "רל"ב", ודבריהם- "צווחות".
לא מתאמצת. מי שרוצה להוכיח שהוא "כזה" (יעני מגן על "שמאלנים")- שיתאמץ. בתגובתו הוא חיזק את הטיעון שלי.אל תתאמצי. לא תביני. לי יותר קל להבין שאני לא מבין. למה? זה לא בגלל שאני יותר חכם ממך. גם את אם היית נשואה למורה זקנה בפנסיה היית מבינה
תיקון קליל: בשום מקום לא אמרתי שאני "מגן על שמאלנים"לא מתאמצת. מי שרוצה להוכיח שהוא "כזה" (יעני מגן על "שמאלנים")- שיתאמץ. בתגובתו הוא חיזק את הטיעון שלי.
אה, אז לפיד וגנץ שאתה כביכול מגן עליהם לא שמאלנים. טוב לדעת.תיקון קליל: בשום מקום לא אמרתי שאני "מגן על שמאלנים" (נחמד השיטה הזאת, בכל תגובה לעשות כאילו אמרתי משהו שלא אמרתי בכלל ואז להגיב על זה ). אמרתי שאני אוהב דיוק ושונא התקפות לא ראויות/הוגנות.
התייאשתי.אה, אז לפיד וגנץ שאתה כביכול מגן עליהם לא שמאלנים. טוב לדעת.
בדיוק כך! ואני מגיבה בכוונה לך ולא ל"משמיץ הסידרתי" שחושב שכולם רלב"ים רשעים.הוא טען שיש לו כוחות על, שהוא כמעט ולא ישן ושלא תהיה לו בעיה לנהל את המדינה ואת המשפט במקביל. בינתיים כמעט בכל ישיבה בבית המשפט יש צורך להפסיק את הדיון כי עליו לנהל את המדינה.
וכשם שאתה ממהר להדביק "נסיון עקיצה/השמצה רל"בי שגרתי" אפשר ליחס לתגובתך התנהלות ביביסטית שמקדשת את נתניהו בכל מצב.
זה קורה מדי פעם שגם הוא צודקבדיוק כך! ואני מגיבה בכוונה לך ולא ל"משמיץ הסידרתי" שחושב שכולם רלב"ים רשעים.
בהנחה שהוא אכן חולה- אני מודאגת. בפעם בה סבל מהתיבשות זה נגמר בהשתלת קוצב לב. מה שמרתק אותו לביתו- אני מאחלת לו שזה אכן רק קלקול קיבה.זה קורה מדי פעם שגם הוא צודק אף אחד לא ניבא את ה-7.10.23.
מה שכן, במדינה נורמלית, בשעת מלחמה, לא היו בודקים בכלל אם הדבר אפשרי ובשעת מלחמה, היו מקפיאים את המשפט ונותנים לו לעבוד ללא הסחת דעת.
לגבי חולי, אין בכלל מה לדבר ורואים שהוא ממשיך לעבוד גם בחולי, ברור שלא יכול להגיע לביהמ"ש, אולם כן יכול לעבוד מהבית וזה מה שהוא עושה.
אני במצבו, הריצות לשירותים היו מחלישות אותי והוא ממשיך לעבוד, לכן לטעמי, מגיע לו מילה טובה ולא כל הזמן לנסות להשמיצו
לא השמצתי, בסך הכל כתבתי את מה שהוא אמר בעבר.זה קורה מדי פעם שגם הוא צודקאף אחד לא ניבא את ה-7.10.23.
מה שכן, במדינה נורמלית, בשעת מלחמה, לא היו בודקים בכלל אם הדבר אפשרי ובשעת מלחמה, היו מקפיאים את המשפט ונותנים לו לעבוד ללא הסחת דעת.
לגבי חולי, אין בכלל מה לדבר ורואים שהוא ממשיך לעבוד גם בחולי, ברור שלא יכול להגיע לביהמ"ש, אולם כן יכול לעבוד מהבית וזה מה שהוא עושה.
אני במצבו, הריצות לשירותים היו מחלישות אותי והוא ממשיך לעבוד, לכן לטעמי, מגיע לו מילה טובה ולא כל הזמן לנסות להשמיצו![]()
רשעים? הרל"בים? חחח, ממש לאבדיוק כך! ואני מגיבה בכוונה לך ולא ל"משמיץ הסידרתי" שחושב שכולם רלב"ים רשעים.
לא כתבתי בתגובה הראשונה שלי שום דבר נאצה כנגד ראש הממשלה.רשעים? הרל"בים? חחח, ממש לא. אם כבר מצחיקים. בדרך כלל כך וכך גם אלה שהוזכרו. אבל אין לזה ולדעתי זו שום קשר למה שכתבתי למעלה אשר עליו הדברים האלה נכתבו כתגובה. תתקפי את לפיד/גנץ בצורה לא ראויה או מדויקת ותשמעי ממני בדיוק את אותן טענות שתשמעי כאשר את כותבת כך על ראש הממשלה הנבחר. זה כל מה שכתבתי למעלה ולא רק שהדברים האלה לא סותרים זאת, אדם ישר והגון (כן כן, אלה) גם יצטרך להודות בכך.
האמת שקצת מצחיק אותי כל הדיון הזה. זה כאילו אנשים מתביישים שהם רל"ביסטיםלא כתבתי בתגובה הראשונה שלי שום דבר נאצה כנגד ראש הממשלה.
כתבתי את מה שהוא בעצמו אמר, שאין לו בעיה להיות ראש ממשלה ויחד עם זה להתעסק עם המשםט שלו.
גם לזה מגיעה תגובה כפי שהגבת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.