מתי נפגש...

ketty

New member
מתי נפגש...

מתי נפגש ושוב נתעלס מתי נפגש ואטבע את עיניי במבטך השובב מלטפת את שפתיי הפצוע מנשיקותיך מנשיכותיך כאב אהוב לזכר מעשי אהבה… מתי שוב נפגש על מיטה צמודה על צמוד שאתה מתחנן רועד מתאפק מתחזק… מתפלל ובוכה כמעט מאושר.. מתי נפגש נתחבק תלטף את ראשי בידייך תפזר את שערי על כתפיי תחדור למבטי תחדור לתוכי אני מחכה… מתי נפגש? ketty

פגישה

שפתי נשוכות מהתרגשות ליבי הולם כאלף פטישים רק מלחשוב עלל אלה הריגושים שערותייך אנפנף שפתותיך אגפף אל גופך אערוג אל מעיינך אתגעגע זה המעיין השופע בין הירכיים הצחורות בביריות השחורות

קטי , בואי הנה !!!!!!!!!!!!!

תגידי את האמת, כל הסיפור הזה על יום האהבה שהיה לך.... מה הקירבה שלו למציאות??----את ממש גורמת לי לעשות לך תחקיר קטן.... לא מוכן שמשהו ישאר עלום לפנינו. מה כל כך מיוחד בגבר הזה?

ketty

New member
מה זה כאן??פורום בידיוני?

ניראה לך שאני מפנטזת?? הוא באמת אמיתי... כפרה עליו....... חמסה חמסה מה שיש לו...לא לכולם אלוהים נתן....

שש אורגזמות ?????!!!!

יש לו תותב? או שבויברטור נעזרת? ממש מדע בדיוני שמסעיר את רוחי. חייבת להסביר, אותנו להשכיל.

ketty

New member
אתן לך טיפ...

לא תמיד מסתכלת רק בעיניים... גם אצבעות הידיים קובעות....... אז כן אולי תותבות...אבל אנושיות ויברטור??רק בבית

ketty

New member
יש לי אוזן מוסיקלית..

גם לא מזייפת... אפילו מנגנת...בכמה כלים

יודעת לנגן על חליל הקסם? :cool:

הנני בא אל גנייך שם אאזין למקהלת גניחותייך, אני כבר מכוון את חלילי, חושב מראש על השעה ההיא... :cool:

ketty

New member
יודעת יודעת...

לא התלונן... יצרנו מנגינה שקשה להפסיק... קשה קשה להפסיק... מאוד קשה להפסיק........

למה הפסקתם? :cool:

באיזו רשות ומהן הנסיבות, שנולד איזה אידיוט, שכינה את אלה התענוגות, בדרך השלילה , כאהבות אסורות? קל להרגיש מדברייך,שבזה הרגע אינך נמצאת עם ליבך וגופך הרוגע במקום שתשוקתך קוראת לך אליו....

ketty

New member
בלי געגועים

בלי געגועים...הכל כרגיל בלי געגועים...הכל סתם תרגיל בלי געגועים...אין על מה לפנטז בלי געגועים...אין עם מי להתמזמז

אלו יסורי האהבה?

או שמא גם יסורי התשוקה? אז היסורים הם מצרך מבוקש?! אוף , עכשיו אני מבולבל לחלוטין... אני צריך להנות מיסורי אם אני רוצה לחוש ולאהוב??! נשמע לי קצת אבסורדי ! יש לך למכור לי אהבה בלי יסורים?...אני אפילו ממחט של זריקה ממש מפחד....... :cool:

ketty

New member
רגע..זה פורום חטאים?

או שהתבלבלתי... מוסרניק פתאום ארבל מהכרמל?? אהבה בלי יסורים...בלי איסורים... יש לנו כבר בבית...

מחפשת שאלות בוטות?

ניסיתי רגע להיות פילוסופי ואת כבר מלגלגת עלי? ארשה לעצמי להעז ולשאול שאלה מאד חושפנית..... מה היה מקסימום האורגזמות שלך ללילה אחד? ומה היה המקסימום שגבר גמר בתוכך בלילה אחד? עכשיו ניראה מי צוחק אחרון....

ketty

New member
לא חיפשתי...אבל אענה לך...

שאלה לא כל כך ג`נטלמנית אבל לא באתי למקום מנומס במיוחד.. אז...מקסימום שלי??לא זוכרת...אבל זוכרת רק את ...השישיה שקיבלתי מהמיוחד שלי...כפרה עליו...חמסה חמסה...שתמיד יעשה לי רק טוב...אמן. והמקסימום בלילה אחד לגבר שהכרתי?? אף אחד לא יאמין לי יחשבו שאני מפנטזת אבל לא איכפת לי שיאמינו או לא... היה ג`ינג` שמנמן לא חתיך...במיוחד...שהכרתי בתקופת הגירושין בין בעל לבעל... 8 פעמים בלילה.......... 8 פעמים גמר לי על הנשמה לא ראתי אותו יותר בחיי שברתי את ליבו הוא שבר את גופי כימעט הושפזתי לא יכולתי לזוז שבוע... התנצל...התחנן... לא עזר...סגרתי עיניין... מוסר: לא הכמות קובעת.....

הוידוי הזה יעלה לך !!!!!!!!!!!!

מן הוידוי עולה שאת שיא האורגזמות שלך השגת כאן ועכשיו בפורומנו הקט.... ומכאן המסקנה שלמנהל מגיעה תשורה.... :cool: מאידך גיסא, חושש לגורלי אם אצטרך להתחרות עם אותו שמנמן ג`ינג`י.....

למעלה