מתי נגמרות הדמעות?

גלעד יא

New member
מתי נגמרות הדמעות?

כבר עברו חמישה ימים מאז הפרידה ואני לא מפסיק לבכות. זה בא בגלים, לבד, כשאין אנשים מסביב. המשפחה תיכננה היום ללכת לקיבוץ של סבתא לסדר ושעה לפני היציאה הגיעה עוד קריסה. טלפונים שאני לא מגיע, שאני לא מסוגל להתמודד עם אנשים (מזל שההורים מבינים ותומכים). עד עכשיו זה לא נגמר. מישהו יכול להגיד לי עד מתי אני אתאבל על הקשר הזה? במחשב מתנגן לו בלופ השיר של עידן רייכל "מדברים בשקט" עם המילים "תחבק אותי חזק ואל תרפה, ימים קשים עוברים, אני נופלת מהכובד על כתפי" וזה כל כך נכון. אני פשוט נופל ונופל ולא רואה את הסוף. הכל הגיוני - "עשיתם את המעשה הנכון", "אתם תתגברו", "מחר יום חדש"... אני יודע את כל זה בראש, אבל הלב לא קולט. הוא רעב לדמעות. ואני עדיין אוהב. מחר השמש שוב תזרח, ואני אקום ולא אדע מה יהיה - בכי, אפתיה, געגועים, שכחה, הדחקה...והאושר? מתי הוא יחזור להיות בלקסיקון האישי? נורא אירוני לחזור לפורום זוגיות ולהפוך ליחיד תוך 24 שעות

Yaniv-DC

New member
מניסיוני האישי...

הדמעות נגמרות בשנייה שאתה מחליט שהן נגמרות. ברגע שאתה מפסיק לשים שירי אהבה (מטופשים, אם יורשה לי להכניס את האינסייט שלי) בלופ לא חכם מדי. ברגע שאתה מפסיק להגדיר הגדרות של בכי ואפאתיה וגעגועים ולחפש אירוניות, שהרי הרעיון התבשל קצת יותר מ-24 שעות כך שאירוניה אין כאן. ברגע שאתה מחליט שכל הקטע הזה של "התמודדות" עם אנשים לא קיים. יש איזו מימרה כזאת האומרת שאתה אדון לגורלך. כן, מותר להיות עצוב, לבכות, להיות קצת פאתטי, אבל - לא לשקוע לתוך זה יותר מדי. כי בסוף תמיד, תמיד מוצאים משהו (לאו דווקא מישהו) הרבה יותר טוב.

xanadu

New member
מותר לך...

מותר לך לשבת ולבכות מותר לך לשבת ולרחם על עצמך מותר לך לשבת ולשמוע שירים מטופשים. מצד שני מותר לך גם לא להקשיב לכל מיני אנשים שזורקים לך קלישאות מותר לך גם לקום בוקר אחד ולהגיד שמותר לך גם לעבור הלאה וזהו.

Liroy26

New member
אין לי קלישאה בשלף

אני גם לא מאמין בכאלה. קח לך את הזמן, תן לפצע להחלים, אף אחד לא מצפה שתפצח במחרוזת ריקודים בטן סוערים. (לא באמת..אין צורך..) הכאב של היום יכאב פחות מחר. אנחנו כאן בשבילך.

S h a m i

New member
מתי???

ואתה חושב שלמישהו יש תשובה? שכח מזה... אני גם לא מאמין בקטע של אתה מחליט... זה פשוט עובר מתי שהוא... לא יום יומיים, לפעמים שבועות, לפעמים חודשים, ובמקרים נדירים (כמו שלי) גם שנים... אז אאחל שאלו יהיו שבועות ספורים שתרגיש את האהבה נכנסת לנישה הנצחית אצלך בלב ונשארת שם כזכרון טוב וחוויה שלא תשכח לעולם. לא מציע לחפור, לא מציע לנבור, פשוט להמשיך הלאה ולהתאושש יום ביומו. תמיד פה בשבילך... ולא להופעה של המורדים - יש שם כמה כוסונים, לא?

גלעד יא

New member
המורדים? כוסונים? ../images/Emo3.gif

דבר ראשון - תודה לכל המגיבים וכל שולחי המסרים. לראות היום את מה שכתבתי אתמול בלילה בשעת משבר די הוציא אותי מהבועה. זה מפכח לראות את הרגשות פרוסים ככה לפני כולם ולהבין שהחיים ימשכו. אולי לא היום או מחר, אבל הם ימשכו, אין ברירה אחרת. בנוגע למורדים - כן, הם נחמדים מאוד, אבל כולם בערך מטר חמישים וארבע. קיילי מינוג כבר יותר גבוהה מהם!!! היום אני נאלץ ללכת להופעה שלהם (עבודה, מה לעשות...). אני אמסור להם ד"ש

גלעד יא

New member
../images/Emo5.gif

מצטער, הוא "פשטונקנה" חבל על הזמן עם הליפה שלו על הראש. חמינדוס מהמם אבל גמד.

עודד א

New member
אוי פאק-קשה לענות

ומי כמוך יודע שהייתי שם לפני ממש לא הרבה זמן. אני לא יכול להמליץ, אני יכול רק לספר מניסיון: 1. צללתי לתוך העצב - בפנים הוא הרבה פחות מאיים משום מה. 2. שמעתי ועוד איך את השירים הקורעים האלה, בכיתי, הייתה צמרמורת ובסוף אמרתי "די". זה מגיע לבד וזה חזק לגמרי. 3. אתה תתגבר? בטוח! אבל הדרך היא גיהנום. סורי, אין מילים לרכך את העניין, אבל הידיעה שלא יהיה קל עוזרת. 4. לראות המון אירוויזיונים כי: א. אין בחיים דבר יותר קשה ומשפיל מלעמוד בשמלה מטופשת ולשיר שיר דבילי. ב. כי השותף שלך רוצה והרי האושר שלו זה האושר שלך. לא?

S h a m i

New member
מסכים עם 4../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק תדאגו להגיד לי קודם שאני אברח מהאזור...

אוהד 21

New member
כמה שזה נראה לך ...

שלא ... אבל זה יעבור... אבל רק אם תתן לזה . תכאב תבכה תפציץ את הכרית בדמעות תן לזה לצאת החוצה בכל החוזק... ואז תנוח (ולא במובן שכל ההומואיות מתכוונות !) תקום ליום חדש , לחיים חדשים ותמיד תזכור שאף אחד לא ממש שווה את זה ! תחייה בשביל עצמך ולא בשביל אחר ... אני מאמין שאתה יורד לסוף דעתי בענין ואם לא, אז תנסה שוב כי אני בטוח שאחר"כ תרגיש טוב יותר . שלומי .

גלעד יא

New member
טוב לראות אותך פה ../images/Emo13.gif

תודה על העצות, זה בדיוק מה שעשיתי... בינתיים עברו הרבה מים וזוהמה בירקון, ואני עכשיו בסדר. דרך אגב - אם החבר שלך היה חוזר אלי אתמול, הייתי מסדר לך (או לאחותך או מי שזה לא היה) כרטיסים למורדים (שורה ראשונה).

אוהד 21

New member
יש מצב לעוד קומבינה כזו ?

שמי המעיינה עשה לי הכנה נפשית של 7 דקות לפני שהוא סיפר לי על העניין , למזלו הוא הספיק לעשות זאת לפני שאני גיליתי בעצמי . אומנם סלחתי לו אבל רק אחרי שהוא התחנף ממש ממש טוב... ת'אמת מזה התבאסתי שפספסתי את ההזדמנות , אז אם יש מצב לעוד כרטיסים בשורה הראשונה אני אוהב אותך עד לסוף החיים ... ואתה גם תזכה לראות את שמי קופץ , צורח ותולש שיערות למראה הזאטוטים החתיכים מארגנטינה ... תעדכן אותנו ... אוהב , שלומי . (שיודע להתחנף , אם יורשה לי לאמר)

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום סקס וזוגיות גאה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

גלעד יא

New member
מצטער....

היו לי רק שני כרטיסי חינם בשורה ראשונה. אני יכול לנסות לברר לגבי כרטיסים בהנחה אבל אני לא בטוח לגבי המיקום שלהם. דבר איתי עם אתה מעוניין.

למעלה