מתי מתי מתי?

מתי מתי מתי?

אני אקבל את ההודעות מהאיגוד במייל????? שלושה דפים?? סחתן על ההדפסה משני הצדדים, אבל יאללה תעברו למייל!! וכן, רק לחלק מהאנשים יש ובלה בלה בלה (נראה לי שגם לחרדים יש יותר מיילים ממה שאנחנו מתארים לעצמנו) בינתיים גמרנו יער.... אני מוכנה להשקיע בוקר שישי בלהכניס כתובות מייל לאאוטלוק- טוב?

sporTV

New member
יפה לך, קיבלת שלושה דפים

אני קיבלתי שישה... כי אני וההורים גרים באותו בית ורשומים פעמיים באיגוד.. השאלה היא כמה "יצורים" כמוני יש - שמתנחלים בבית ההורים

LullaBelle

New member
אנחנו מקבלים שני עיתונים

אחד לבית שלי, אחד לבית הוריי. הבעיה היא שהעותק להוריי מיותר לגמרי - העברית של אמא שלי היא ברמה כזאת שלקרוא כתבה ייקח לה יום שלם של מאמץ, ואבאב שלי לא קורא את זה בכלל, חלקית בגלל העברית. אז אמא שלי עוברת על העותק, ואז מתקשרת אליי - "מה כתוב בכתבה שהתמונה של פרופ' בלאו ילדה? מה כתוב בכתבה עם התמונות ככה וככה?" ובאופן כללי, אני פשוט מספרת לה את כל תוכן העיתון. תרגום זריז לרוסית. אז בעצם אין צורך לשלוח עיתון לבית הורי, כי ואללה - את התמונות אמא שלי יכולה לראות גם כשהיא באה אליי, בעותק שלי. וכן, אני מאוד בעד שליחת מיילים במקום מכתבים!

לפחות יכולה לענות לספורטי וללולה בל

תתקשרו מחר לאיגוד ותבקשו ממזל שתסיר את ההורים מרשימת מקבלי הדואר ואז תקבלו רק עותק אחד (האפשרות הזאת קיימת בתוכנה).

אז כדאי באמת לסנן מקרים כאלו

ולעשות סקר בין החברים או יותר נכון הבוגרים אם הם צריכים עותק כפול או לא

sporTV

New member
קדום צריך לקבל את הסכמת ההורים ../images/Emo13.gif

למעלה