מתי, מתי הוא מפסיק?

Dont even ask

New member
מתי, מתי הוא מפסיק?

כמה זמו לוקח מהרגע שגילית שהצמיחו לך קרניים , עד שהתחושה שכרגע קיבלת בוקס בגרוגרת עוברת.... עדיין לא מסוגל להשתמש במילים האמתיות, מסתובב ברחובות משתיים, אחר כך עברתי לים. ראבאק זה כואב. לא בגידהאחת, הבתאלף עם החבר ילדות שלי. למה יצאתי למה,הרי החלטתי היום על פגישה אישית, ג'ק ואני , בגינה.ככה זה כשבוגדים בחברים. ככה זה . דברים רעים קורים לך.בטח קורים לך דברים רעים , אחרת , איפה הצדק? יש את המשפט ההוא, משהו על הרצח והירושה. איזה אידיוט אני שנתיים אני מנסה לקבוע איתו דרינק, הרי גם אני גרוש עכשיו, הרי אנחנ חברים מגיל שלוש, שושנה ואחר כך דינה, אחר כך הגיעה עליזה. המורה עליזה היתה הכי מגעילה, בזה לא היה ספק. שנתיים הוא מותא תרוצים. מעניין מתי הוא החליט שאותה הוא רוצה? בחתונה שלנו? אולי בברית של הגדול? לא, אז הוא היה נשוי עוד, ואלוי... אולי כבר אז...? לא !! אני לא נכנס לסרט הזה. החיים שלי טובים עכשיו, .. לא? טובים עלק, סקרתי את כל המיתות השונות האפשריות,את כל החניקות שאני יודע לעשות, בכל זאת למה למדתי קרב מגע אם לא כדי להגן על עצמי? הפסקתי כשהבנתי שזה רק מזכיר לי כמה פטאתי אני. יודע שאני צריך לנשום עמוק ולהמשיך הלאה, אבל נשימה עמוקה זה משהו שיהייה לי קשה בזמן הקרוב...

דמדומים

New member
חושב במונחים שלי

כי לא נמצא בראש של אחרים...כשמוצא הדרך לכאן.לכתוב ולהעביר איזה רגש או רעיון,אני בסדר,אולי אפילו בסדר מידי...

אוווווו זה קשה...בגידה כפולה

אף פעם לא הבנתי את כל הבוגדנים, אבל לקבל בגידה מחברה באמת קשה, כנראה שלא סתם אומרים ש "חברים יש רק באגד" חברים, חברים כבר עלתה כאן השאלה ולא פעם מזה חבר? צ'טערת שלא יכולה להעביר את התחושה שיש לך, אבל יכולה לאחל לך ב ה צ ל ח ה

דמדומים

New member
אני שומע לזרום

ישר דורך ה-M16,תקרא לזה אינסטינקט,מחשבה בונה,או אולי אפילו הערכות הגיונית...תקרא לזה מה רוצה ולגמרי חופשי.אבל אומרים לי "תזרום" וזה קורה לו לגמרי טיבעי.

לצערי לא לכל אחד קוראים חבר...

לא כל אדם שנמצא בחברתי אני רוכשת לו כבוד ותאור של חבר עבורי הוא מכר/ה ספגתי רבות מחברות ולי יש אחדות אך אמיתיות ומתי אני מגדירה אותם לחברות/ים רק כאשר עברתי איתם כברת דרך למדתי לראות ובטוח בנאמנותם בימים טובים ובמיוחד ברעים כי רק אז אפשר לומר שהוא חבר ואז גם אם ימעד אוכל לסלוח ולהבין שמעשיו לא באו כדי להרע לי אך את אלה שנסרחים סביבי ויש כאלה רבים בדרך כלל הם אלה שזקוקים לי הם עלולים להיות צרי עין, בוגדנים, רעים, אינטרסנטים, כפוי טובה ועוד לכן אל תגדירו כל אדם שרוצה בחברתכם כחבר דרגו אותם בדרככם פעם חשבתי שראשית בוטחת בכולם ונותנת את המאה האחוז ממני עד שיוכיחו שאינם שווים זאת אך שלמתי בהרבה כאב היום פועלת אחרת וכלל לא מצטערת ואף יוצאת נזכרת

Den3

New member
וואו נורא קשה...

מה שכתבת, נראה לי שאי אפשר ממש לעזור, אתה בהחלט צריך לפרוק ולהתפרק כדי להוציא את כל הג'יפה מבפנים... הכי טוב כשנמצאים במצבים כאלה, שבהם מובילים אותך המון המון כעסים לא לקבל החלטות... ההחלטות לא ממש יהיו מהמקום הנכון, הם לא יהיו נכונות לך לעתיד אלא רק יספקו אותך מיידית... נראה לי שמגיע לך לדאוג קצת לעצמך, תדאג לעצמך, תהנה, תשתולל, תעשה חיים, תתפרק קצת... ובעוד כמה חודשים תעצור לחשוב שוב... שיהיה בהצלחה ורק טוב.

וואוווווו

יחזרי אותי שנתיים וחצי אחורה. מבינה אותך ואת כאבך. אבל תמיד תזכור שהחיים יפים גם שמאד קשה תיסתקל אל חצי הכוס המלאה. אני יודעת שקל להגיד אבל זה אפשרי. הייתי בסיפור הזה ומנסיון כל פעם שהיה לי קשה יסתקלתי על חצי הכוס המלאה. שיהיה לך המון בהצלחה ועל תשקח החיים יפים תמיד.

../images/Emo26.gif../images/Emo23.gifאם אהבת אותה באמת..

זה לוקח שנתיים.. אבל בתנאי שאתה לא רואה אותה בכלל. לי זה לקח שנתיים.. יש כאלה שלוקח להם פחות..או יותר.. דק אל תתפתה בתקופה הזו להיות רע לנשים שיהיו בחייך.. כי הן לא אשמות שההיא בגדה בך.

שחר טל1

New member
כ ו א ב לי לקרוא את זה

כל כך כואב .......מה קורה לאנשים ? מקווה שתתגבר ותתנקה מכל הקושי הזה

שחר טל1

New member
אגוז.......זוגות נפרדים....כי לאחד

לפחות זה לא מתאים אחד לא אוהב......... יש דרכים נוספות מכובדות לטפל בפרוד...לפי הסדר.... להיות הוגנים גם אם לא אוהבים לא חייבים לרמוס לרמוס=להכאיב מאוד מאוד .......... גם ככה ....כל התהליך הזה קשה וסוחט ריגשית ....

ס ת י ו 5

New member
כמה זמן?

חיים שלמים אולי. זה כמו פצע כזה שלעולם אינו מגליד פשוט חיים עם זה לנשום עמוק ולהמשיך הלאה זו גם דרך אולי הדרך היחידה

Mastul4u

New member
חוקי טבע.....

בטבע יש עליות וירידות, גאות ושפל....... ולא היא הוא או אפילו אתה תוכלו למנוע את זה.... ותאמין לי אח שלי, הפעם אני יודע על מה אני מדבר....

למעלה