מתי מתחילים לארוז?

מתי מתחילים לארוז?

הי,

אמנם יצאתי מהבית כבר מזמן, ועברתי פעם אחת דירה (לפני שלוש שנים, מהדירה השכורה שלי לשעבר לדירה השכורה הנוכחית שלי). ועכשיו - מעבר נוסף לדירה שתהיה סופסופ שלי

הדד ליין הוא 10.11.13 - אני צריכה לפנות את הדירה הנוכחית שלי. סביר להניח שהדירה החדשה תהיה פנויה עוד קודם (אחרי שאבצע בה כמה סידורים והכנות).

השאלה היא מתי מתחילים לארוז?

לליתות16

New member
פונקציה של כמה ציוד יש לך..

כמה ארגזי בגדים , חפצים ?
כמה ארונות לפנות ( בגדים, כלי מטבח )
מה מהריהוט הולך איתך ?

אני בד"כ מתחילה לארוז שבועיים לפני מועד העזיבה.
זו הזדמנות גם למיין ( חפצים שאני גוררת איתי מדירה לדירה..ואיפה שהנחתי..שם הם נשארים למשל ..)

שילך קל ובהצלחה

BloodyRose

New member
יום-יומיים לפני

בכל המעברים תכננתי להתחיל לארוז שבועיים לפני, בפועל העברתי את שני הלילות האחרונים באריזות. כזו אני, רק עם דד ליין לחוץ יכולה להספיק הכל

בתיאוריה - להתחיל בערך שבועיים לפני, כדי שיהיה גם זמן למיין ולזרוק מה שלא רוצים להעביר. בפועל - הימים האחרונים הם אלה שבהם באמת עושים משהו.

im mitzi

New member
תלוי בכמות הציוד שלך

תכלס גם אני במצבך, עוד 3 חודשים אמורה לעבור דירה ואני בדירה הזאת כבר 7 שנים אז יש לי הרבה צבירה.

אבל החלטנו לארוז לאט לאט, כלומר כשנעשה החלפה של קיץ-חורף פשוט נארוז את הבגדים במקום להעלות אותם לארון.

בילדות זכור לי שחיינו 4-5 חודשים על ארגזים אבל זה בגלל שלא ידענו בדיוק מתי הבית יהיה מוכן ונוכל לעבור, זה היה באמת אמור להיות הרבה קודם.

SleeplessBeauty

New member
בפעם האחרונה שעברתי

התחלתי לארוז פחות מ-24 שעות לפני המעבר, דירת חדר וחצי, בערך 12 ארגזים + כמה דברים בנוסף.
לקחתי איתי את אחיינית שלי כתגבורת, וביחד זה הלך די בקלות.

גם בפעמים קודמות שעברתי זה היה ככה אצלי.
לי מאוד קשה לארוז הרבה זמן מראש, כי בערך על כל דבר אני אומרת - רגע, את זה אני עוד אצטרך...

למעלה