מתי מתחילה הסידרה??

אביחי 33

New member
העונה השלישית מתחילה ב.../images/Emo27.gif

ככל הנראה ב 15 לחודש. אך לא הראו בטלויזיה פרומואים עד עכשיו,לכן יש סיכוי רב שפרק הפתיחה יידחה ל 29 לחודש. התעדני במשך השבוע כאן בפורום
אוהב מיליון
אביחי

|אישלג חח איזה פיצול

תשובות מלאות גם קצר הודיה: מלא=----------------------------------------------------- קצר=-------------- מלא וקצר לא שווים

חחחחחח מיכל רעיון מעולה../images/Emo45.gif

חחחח יש פ די הרבה0אני לא מבינהם חחחחחחח) זה מזכיר לי שוב את הילד עם הפיצול.. ציטוט: "אגם אני אוהב אותך" "גמני אותך" כמה פיצול יש בבנאדם חחח יאאלה חברה מהיום "פורום המפוצלים".. חחח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כולם נדבקו ממני בפיצול
חחחחח מי מכיר תאנשים שעושיפ אפצ'י ואומרים לעצמם "לבריאות" "תודה" "בקשה"

אניייייייייי../images/Emo99.gif

אחים שלי (קרציבלות) שהם עושים אפצי הם עושים איזה 14 רצופים וכל המשפחה שלי רגילים לזה אז הם מחכים שהם יסיימו לעשות אפצי ורק אז אומרים להם לבריאות (או אסותא) ויש פעמים שאנחנו מחכים ולא אומרים בזמן כי מי יודע מתי יבוא האפצי הבא ... חחח אז הם אומרים לעצמם לבריאות (או אסותא).... תודה לכל מי שקרא את זה למרות שהניסוח לא משו וגם זה לא הכי מעניין בעולם
הדס!

חחחחחח../images/Emo6.gif

זה קורע האנשים האלההה... אני תמיד ככה.. בהתחלה הייתי עושה אפצ'י ואומרת רק לבריאות אחרי זה התחלתי להגיד תודה ואח"כ בקשה
כולם נדבקו ממני חחחחח עכשיו כולם עושים ככה אצלנו בכתהה.. ואם לא אומרים לי לבריאות כשאני עושה אפצ'י אני אומרת תודההה כי מעצבן אותי שלא אומרים
וזה כע מעניין

חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח לחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח אההההה ועוד משו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אגם אני אוהב אותך גמני אותך..... חחחחחחחחחחחחחח........... הרגתם אותייייייייייייייי

אביחי 33

New member
חחח בכל זאת חייב מישהו שיספק...

תשובות לשואלים... בכל זאת צריך מישהו שייצא מכל הפורום הזה ללא פיצול

אביחי 33

New member
אמממ לא עד כמה שידוע לי../images/Emo3.gif

תני לי פעם אחת שיהיה לי פיצול...

למעלה