מתי מרביצים למומחה ?

antidot

New member
מתי מרביצים למומחה ?

במסגרת הפינה "הכה את המומחה" שתפתח בפנל שאלות/תשובות עם אריה ווינר מנטוויז'ן, אני מנסה לארגן שעה שתהייה אופטימלית לכולם. הצעות ? בוקר ? ערב ? יום מועדף בשבוע ?

Teo Toriatt

New member
אני בעד

קודם כל אני בעד פתיחת שרשור באותו בוקר כדי שיכניסו הודעות מראש (כמו שאנרו כאן - אין מה לעשות עוד לא בנינו מספיק מסה של אנשים) אני בעד יום שני בערב. או חמישי בערב. בנוסף - אולי כדאי לשים פא איזה כמה משפטים על הבחור, מי הוא ומה הוא. ידוע לי על ידיעותיו בתחום התשתית הראוטרים וכדומה (ויש לו כמה קישורים טובים באתר וכמה מצגות) אבל משו יותר ממשי לחברי הפורום שנוכל לדעת לאיפה לכוון? וח"ח על היוזמה!

ariev

New member
אני ממליץ שמי שרוצה לשאול

פשוט יפתח שרשור, ונתחיל. אני בד"כ עובר על הפורום פעם ביום, אז בימים הקרובים אעבור יותר...

antidot

New member
../images/Emo3.gif

אני מעדיף שאת השאלות יכינו מראש ואת התשובות תשפוך איזה ערב
. ככה גם ניצור קצת אטרקציה ונביא עוד אנשים לפורום ע"י פרסום עצמי חסר בושה
בינתיים, אם תוכל לספק את רצונם של המסתקרנים אודות "מי זה האריה הזה ?", אני מאוד אודה לך.

lizard

New member
מה זה פרסום עצמי חסר בושה?

תדבר עם אפרת מתפוז, יסדרו לאריה ניק חום ויפרסמו את האירוח בכל הפורומים.

antidot

New member
------>

לטאה... אתה לפעמים מפליא אותי... תן קצת קרדיט, אה ? יש לי איזה שבועיים וותק בתפוז

lizard

New member
חחח אני יודע, לכן התפלאתי על הניסוח

דבר עם דורון, אולי הוא יסכים להתארח בפורום שלך ולהסביר על לינוקס ויתרונותיה

ariev

New member
"מי זה האריה הזה?"

שני אריה ויינר ואני מנהל הנדסת הרשת של נטוויז'ן. בקיצור אני אחראי בנטוויז'ן על כל רשת הנתבים בארץ ובחו"ל חוץ מזה אני בעל הסמכת CCIE של סיסקו (אז אם רוצים להתעניין בנושאי הסמכות סיסקו אני גם מכיר עד גבול מסויים)

roma1000

New member
אריה שלום מה שלוצך?

אריה שלום, מה שלומך? קוראים לי רמי רייכמן ואני מדריך בטכני.. בדיוק היום עברתי את המבחן CCDA.

xroeeh

New member
מכות? מי אמר מכות?

אני חושב שערב יום חמישי יהיה עדיף לכולם (פרט לצופי מכבי תל-אביב כדורסל
), אבל שבוע הבא אתה יודע שזה קצת בעייתי? רועי

למעלה