מתי מעבירים ללול? גפן בת חודשים ובמשך היום לעיתים היא נמצאת בעריסה. מתי מעבירים ללול?
א אנדראה New member 22/7/03 #1 מתי מעבירים ללול? גפן בת חודשים ובמשך היום לעיתים היא נמצאת בעריסה. מתי מעבירים ללול?
W wildcat6 New member 22/7/03 #2 כשהיא מתחילה לדרוש יותר מקום הבן שלי עדיין ישן בעריסה אבל במשך היום מסתובב לו על שטיח הוא מתגלגל מכל כיוון וכן בנות לא תאמינו (או אולי כן) הוא כבר זוחל ויש לי את זה מתועד
כשהיא מתחילה לדרוש יותר מקום הבן שלי עדיין ישן בעריסה אבל במשך היום מסתובב לו על שטיח הוא מתגלגל מכל כיוון וכן בנות לא תאמינו (או אולי כן) הוא כבר זוחל ויש לי את זה מתועד
א אנדראה New member 23/7/03 #5 תודה - חשבתי כבר להעביר אותה כי נראה שהיא רוצה להתגלל ולא ממש יכולה בעריסה.
ד דש1דש New member 23/7/03 #6 למה בעריסה??? יערונת כבר מזמן לא בעריסה במשך היום - אלא על מזרון שעל הרצפה שמוקף כריות - יש לה מרחב ויכולת להתהפך ולזחול ולזוז ולראות את העולם!!! יש לנו לול אבל היא עדין לא כל כך ניידת ולכן אני לא חוששת שתעלם לי אם אני לא יחד איתה באותו רגע.
למה בעריסה??? יערונת כבר מזמן לא בעריסה במשך היום - אלא על מזרון שעל הרצפה שמוקף כריות - יש לה מרחב ויכולת להתהפך ולזחול ולזוז ולראות את העולם!!! יש לנו לול אבל היא עדין לא כל כך ניידת ולכן אני לא חוששת שתעלם לי אם אני לא יחד איתה באותו רגע.