מתי מספרים?

מצב
הנושא נעול.
מסכימה עם כל מילה שלך גלי XX

מתי מספרים?
החלטתי סופית על קייב ואני נוסעת בינואר או תחילת פברואר. החזיקו אצבעות....פליז. משהו אחר מפריע בעלי לא לרוצה לספר לאף אחד על התהליך גם לא לילד אני מרגישה חובה לספר לילד ,שיגדל יחד עם הסיפור ושיהיה גדול מספיק הוא יחליט אם הוא רוצה לספר או לא. לא מכניסה את כל עם ישראל לשחלות שלי אבל זכותי לספר למי שבא לי,לא? מה עושים? מה אתם עושים? למה הכל חורק? ותודה רבה לפורום המדהים הזה אתם מקסימים ונהדרים
מסכימה עם כל מילה שלך גלי XX

Pugili

New member
רוצה להוסיף ש

מתי מספרים?
החלטתי סופית על קייב ואני נוסעת בינואר או תחילת פברואר. החזיקו אצבעות....פליז. משהו אחר מפריע בעלי לא לרוצה לספר לאף אחד על התהליך גם לא לילד אני מרגישה חובה לספר לילד ,שיגדל יחד עם הסיפור ושיהיה גדול מספיק הוא יחליט אם הוא רוצה לספר או לא. לא מכניסה את כל עם ישראל לשחלות שלי אבל זכותי לספר למי שבא לי,לא? מה עושים? מה אתם עושים? למה הכל חורק? ותודה רבה לפורום המדהים הזה אתם מקסימים ונהדרים
רוצה להוסיף ש
אולי מבחינתינו זה אכן "סוד גדול" ואנחנו נשמור אותו לעצמנו , אבל אם הבחור (לא רוצה להגיד ילד כי ילד לא יגלה לבד אם לא מספרים לסביבה) יגלה מבדיקות רפואיות את הנושא הזה אני לא חושבת(וזאת רק דעתי האישית) שמבחינתו זה יהיה "הסוד" שההורים לא סיפרו לו ,הוא לא צריך להרגיש שבגדו בו אלא שזה לא היה "ביג דיל" שצריך לספר ולהתייחס לזה כדבר רגיל כמו שאר הדברים שבחיים , ושוב זאת מנקודת מבטו של הבחור.

גל שלי 1

New member
מתי מספרים ולמי?

מתי מספרים?
מתי מספרים ולמי?
בוקר טוב לכולן, אני קוראת פה את התגובות,אני אמא לילד בן 5 (ללא תרומה-רגיל)וכבר יותר מ- 3 שנים אני בסיפור של טיפולים וניראה שלא יהיה מנוס ואני יעשה תרומת ביצית. רציתי לדעת יש פה עוד בנות עם ילדים "משלובים"חלק תרומה חלק לא? אני מפחדת שהיחס יהיה שונה בין הילדים.האם לספר לילדים?כמובן בגיל מבוגר יותר)לא נוצרת איזה אפליה? תודה ושבוע טוב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה