מתי מותר לצאת לדייטים

SoComplicated

New member
מתי מותר לצאת לדייטים

החלטנו על פרידה
עוד שבוע עובר לדירה משלי
יקח זמן עד שנקבל גט והחלטת בית משפט

1. מתי מותר להתחיל לצאת עם נשים חדשות?
2.האם זה יראה מוזר שאני אמשיך להיות בקשר עם המשפחה שלה, אני חבר ממש טוב של בן דוד שלה.

SoComplicated

New member
לא הבנת נכון

יש את אשתי - שכרגע אני עדיין נשוי
יש אותי
&nbsp
אני כבר הרבה זמן לא בזוגיות - אנחנו לא ביחד, רק על הנייר
בקרוב גם לא נהיה ביחד בדירה
&nbsp
חסרה לי מאד הזוגיות - גם בצד הרגשי וגם בפיזי
&nbsp
עקרונית אני יכול לצת לדייטים מאחוריה גבה עכשיו, אבל לי נשמע רעיון רע.
ןאני יכול ביום שאני עובר דירה.
&nbsp
אבל אני מדבר על קשר גלוי, לא רוצה להתחבא ולהסתתר ולשקר.

לדעתי, חכה שתעבור דירה

וגם, תתייעץ עם עו"ד לגבי זה, כדי שלא תהיינה השלכות בגט.
אני בזמנו, כשהייתי עדיין פרודה, התייעצתי עם העו"ד לגבי הענין. התשובה שלו היתה שדווקא עדיף כי אז הוא יחוייב לתת לי גט כי אהיה "אסורה לבעלי ובועלי". בסופו של דבר החלטתי להמתין עד הגירושין. לדעתי שווה להתייעץ אם יש לכך השלכות גם בצד הגברי.

אבל זו רק דעתי. בטוח יש פה כאלה שהנסיון שלהם אחר או מעשי ויודעים יותר ממני בענין

שתי נקודות

האחת משפטית וכבר כתבה לך האהבה לגבי זה, תתיעץ עם עו"ד.
השניה נפשית, רק יצאת ממערכת יחסים, קח לך זמן, למד לחיות עם עצמך, אין מה למהר בזה, תן לנפש שלך להטהר תן למערכות שלך להטען מחדש, כלום לא יברח לך.להכנס למערכת יחסים ממחסור בזוגיות זה לא מתכון אידאלי להצלחה.

SoComplicated

New member
גברים מחפשים פרק ב כבר בשבעה

ולגבי משפטית - יודעת איך מזהים שעורך דין עובד עליך?
&nbsp
הוא מזיז את השפתיים.

לא כל הגברים...

יש כאלה חכמים....חחחחחח
ועורכי דין לא משקרים, הם מראים חלק מהאמת....

Rtitan

New member
דבר בשם עצמך...

אחרי שנפרדתי מגרושתי לא חשבתי על דייטים במשך יותר משנה...
כל אחד ומה שטוב לו - יש כאלו שמחפשים פרק ב' עוד כשהםפ נשואים, יש כאלו שמחפשים מייד כשהם נפרדים ויש כאלו שלוקח להם הרבה יותר זמן להיכנס לעניינים.

צדק23

New member
צדק 23

אני מציע לך מהלב .לא לצאת כי נפשית אתה לא בנוי לשום קשר אמיתי. אתה תכשל ותפגע בעצמך בלב מהכשל. תהייה גבר אמיתי שלא מפחד מהפחד . תעשה ספורט תשן טוב . גם לא לצאת כי תעשה רק שטויות . תמתין שנה ורק אז אולי. וגבי הצרכים האישיים . אתה ילד גדול . אני מציע גם ללכת לרופא ולבקש משהו שירגיע אותך לתקופה עד שיעבור התקופה של הגרושים. אנשים בתקופה זו מרבים לעשות טעויות חמורות מאוד . שמור על כבודך ובריאותך . מהלב

לגבי השאלה השניה - כן בהחלט זה בסדר עם יש חברות אמיתי זה בסדר רק לא לדבר לשון הרע .ועם אתה חלש בנושא ועלול לדבר לשון הרע אז לא . בהצלחה חבר

למעלה