מתי לשלוח לגן??

מתי לשלוח לגן??../images/Emo91.gif

בוקר לכולן, תומר שלי בן שנה וחודשיים ואימי מטפלת בו השאלה שלי מתי נכון לשים ילד בגן אני משתדלת שתהיה לו חברת ילדים בני גילו אחר הצהריים אומרים לי שהילד צריך ללכת לגן ושזה לא בסדר שאני לא שמה אותו שהוא צריך חברת ילדים וכו' אני קצת מפחדת אחד כי נראה לי שהוא קטן ועם כל מה שקורה בגנים אז בכלל והשאלה היא האם באמת אני עושה איזה נזק לילד?? חשבתי לשלוח אותו למסגרת של גן בערך בגיל שנתיים. אשמח לקבל תשובות. תודה מראש.

פיצקית שלי התחילה גן בגיל שנתיים

ואני לא רואה שום נזק שנגרם לה או לכישורים החברתיים שלה להיפך תעשי מה שמרגיש לך נכון

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני שלחתי את בתי בגיל שנה לגן... מיד אחרי שהיא למדה ללכת. את מכירה את בנך ויודעת מה טוב בשבילו. אם החממה של הבית נראית לך כפיתרון הטוב ביותר כרגע אז אל תהססי. מצד שני, תמיד אפשר לבדוק גנים ואפילו להירשם במשך השנה ולאו דווקא בפתיחת שנת הלימודים. לדעתי זה אפילו מומלץ מכמה סיבות: א. אני רואה ביזבוז בחודש ספטמבר שרובו חופשות וחגים.(חבל על הכסף) ב. אם בנך ייכנס במשך השנה לגן אין ספק שהוא יקבל תשומת לב מיוחדת מהגננת או המטפלת. קל יותר לפנק/לתת תשומת לב לילד אחד חדש מאשר לקבל את כולם בתחילת השנה. ג. לחפש מעון/גן במשך השנה שיתאימו לך ולדרישות שלך בלי צורך להתפשר. מקווה שעזרתי

למעלה