מתי לקנות PS4

שמבול

New member
מתי לקנות PS4

שלוםאני רוצה לקנות PS4 אבל מתלבט אם לקנות עכשיו או ב-2015. אחד השיקולים זה האם הגרסאות שיוצאות מאוחר יותר משופרות יותר? ואם כן במה? מה שבמיוחד חשוב לי זה אם המשחקים רצים חלק יותר.תודה מראש!!!

evilplate

New member
בעיקרון כן, אבל לא הכריזו על גרסה שכזו עדיין

באופן כללי כמעט לכל קונסולה יוצאת בהמשך חייה גרסת SLIM משופרת שזה מתבטא בגודל קומפקטי יותר, אמינות גבוהה יותר וצריכת חשמל נמוכה יותר.

הפס4 מלחתכילה הוא מכשיר קטן, יעיל למדי, צריכת החשמל שלו נמוכה ועד עכשיו עושה רושם אמין מאוד, ככה שלא ברור מתי תצא גרסת SLIM והאם שווה לך לחכות עבור גרסה שכזו.
בקשר למשחקים ואיך הם ירוצו- אין כל הבדל והביצועים יהיו זהים בין אם בגרסת SLIM ובין אם בפס4 ישן יותר, רק צריכת חשמל, קומפקטיות ואולי אמינות גבוהה יותר יהיו ההבדלים.

מבחינת משחקים אם אין לך פטיש מיוחד לסדרת AC שבסוף השנה יוצא משחק שבלעדי לדור הבא בסדרה אני ממליץ לך לחכות ל 2015 בלי למצמץ, המבחר די מסכן ומורכב בעיקר ממשחקי cross gen שיוצאים גם לפס3, מרימאסטרים (גרסאות מחודשות למשחקי דור קודם) ואינדי, הפלוס די חלש, אין ממש סיילים טובים כי הכל חדש ויקר.
ב 2015 צפויים לצאת כל כך הרבה משחקים טובים שלא תוכל לעמוד בקצב, בנוסף המשחקים המעטים והטובים שיצאו השנה יהיו זולים יותר, אולי גם במקרה יוכרז גם דגם חדש של המכשיר, הפלוס יהיה הרבה יותר טוב וכו'

בקיצור, ב 2015 מתחיל באמת הדור הבא, עד עכשיו זה בקושי חימום, ממליץ לך מאוד לחכות.

la lei lu la

New member
אני אציג גישה קצת שונה מקודמי

עם מרבית הדברים שהוא כתב אני מסכים. בטח לגבי הגרסאות הבאות שיצאו למכשיר שכנראה לא יהיו שונות בהרבה.
&nbsp
אבל השאלה שאשאל היא מה אתה משחק היום ?
אם אין לך קונסולה בכלל אז אני לא רואה טעם לחכות ל 2015.
אם יש לך קונסולה של הדור הנוכחי, יש לך עדין במה לשחק, ואתה נהנה מהמשחקים שיש לך, אז אכן לא הייתי ממהר לקנות מכשיר דור הבא עד שאתה יודע שיש לך דברים בלעדיים שממש היית רוצה לשחק עליו.
זה השיקול העיקרי שאתה צריך לשקול ולא האם המכשיר הבא יהיה יותר טוב.

שמבול

New member
יש לי PS3 אבל...

אנחנו נמצאים במין תקופה מתה שכבר לא עושים משחקים לסוני 3 ומשחקים לסוני 4 יצאו רק ב-2015 אז אני רק משחק במשחקים ישנים שכבר גמרתי אותם מספר פעמים. לא ברור למה מייבשים אותנו ככה.
אני מחפש משחקים חדשים לסוני 3 ופשוט אין לי מה לקנות, ולסוני יש אולי שני משחקים שהייתי נהנה מהם אבל זה לא מצדיק קנייה של קונסולה..
מה שווה קונסולה בלי משחקים??

BitchSlap

New member
קצת קשה להבין את הקביעה שלך - אין לך אופציות ב PS3

אני משוכנע שאם תביא לפנינו דוגמאות למשחקים שאהבת, יהיה אפשר להציע לך
עוד עשרות רבות של משחקים לפלייסטייל שלך.

la lei lu la

New member
אני בספק שאין עוד משחקי ps3 שלא שיחקת והיית נהנה מהם

מציע לך לגשת לחנויות המשחקים המתמחות שיש להן ספריות החלפה גדולות ובטוח תוכל למצוא החלפה לאחד המשחקים שיש לך ושכבר נמאס לך ממנו. ואל תחפש דווקא את המשחקים שיצאו רק השנה. יש משחקים נהדרים שכדאי לך לשחק גם אם הם יצאו שנתיים אחורה.

Megalomaniac911

New member
אין טעם לחכות לדעתי

מבחינת תקלות אתה יכול להיות רגוע, הקונסולה נקייה מתקלות... לעומת ההשקה של ה- PS3. אני לא אומר שאין סיכוי שתהיה בה תקלה, פשוט אחוזי התקלות בקונסולה הזאת נמוכים משמעותית ממה שהיה עם ה- PS3.. ככה שאין טעם לחכות סתם לגרסת SLIM שתצא לדעתי לפחות עוד שנתיים.

Megalomaniac911

New member
ולדעתי כבר יש מספיק משחקים בשביל לקנות

השאלה היא אם הם לטעמך... תבדוק

למעלה