מתי לספר?

פיונה11

New member
מתי לספר?

היי אחת מאנשי הקשר שלי מהמסנג'ר מנסה להכיר לי מישהו , ובתור התחלה דחפה לי את המסנג'ר שלו. בקרוב נתחיל לצ'וטט במסנג'ר (לשם היכרות רצינית) . השאלה מתי לספר לו שאני מגמגמת? לאחר כמה ימים של התכתבות (כדי שלא ירגיש שעבדו עליו כשנעבור לטלפון) או לחכות שיציע לעבור לטלפון ורק אז לספר לו? אשמח לעזרה! פעם ראשונה שאני מכירה בצורה כזו.. (יש לציין שהחברה אינה יודעת שאני מגמגמת ולכן לא יכלה להגיד לו )

royi69

New member
אם החברה לא יודעת אולי זה אומר משהו

אולי רמת הגמגום שלך נמוכה שבקושי שמים לב לכך לדעתי דרך השיחות איתו במסנג'ר את יכולה לדעת עד כמה הוא פתוח לקבל דברים שונים ישנם גברים ובנהם אני שאני חושב שגמגום הוא סקסי כך גם החברות שיצאתי איתם ועוד הרבה שאני מכיר שחושבים כך אל תתני לבעיה קטנה בכלל להעסיק אותך ברגע שהוא ידע מי את ומה יש לך לתת הגמגום בכלל לא יהיה מדד שיגרום לו לחשוב בצורה אחרת עליך תזרמי עם זה תרגישי הכי טוב שבעולם והכי חשוב תשדרי בטחון,גברים אוהבים נשים בעלות דמוי עצמי גבוהה בדיוק כמו שאתן הנשים אוהבות גברים בעליך ערך עצמי גבוהה במקרה הכי גרוע אם הגמגום יהווה בעיה פשוט תביני שהוא טיפש שהוא רואה בזה מגרעה אז כנראה שהוא ממש ממש טיפש ומה את צריכה כאלו בחיים שלך, את סובבת רק סביב אנשים שעושים לך טוב תעטפי אותך באנשים שגורמים לך לחוש בנוח בהצלחה רועי

crocker666

New member
מה זה מתי לספר? אל תספרי

מה זה השטיות האלה כל החברות שלי שהיו לי אי פעם לא אמרתי לאף אחת בפנים תשמעי.. אני מגמגמם כמו שמישהו שמן לא אומר שהוא שמן או מישהו נמוך אומר שהוא נמוך מה זה השטויות האלה... אולי את ככה בגלל שאת חושבת שזה בולט אבל אנשים רגילים בכלל לא שמים לב לזה או לא נותנים לזה יותר מדי תשומת לב אל תאמרי כלום פשוט.

dudu2873

New member
אני חושב שכדאי לספר על ההתחלה כדי שיהיה

לך יותר ביטחון ושתראי את התגובה שלו על ההתחלה.קודם את יכולה לספר שיש לך גמגום קל ולפעמים בינוני תלוי במצב שיש לך..תגידי שעם אנשים קרובים אליך הגמגום קל .עם אנשים שאת פעם ראשונה מדברת ומכירה זה בינוני.. בהצלחה מכול הלב...

shoshyyy

New member
תני לו להכיר אותך !

א ת האופי שלך .... את לא רק גמגום ..... אם חשוב לך להגיד לו ... אז תגידי לו לפני שאתם עוברים לטלפון ... אם בא לך

crocker666

New member
אנשים אתם מדברים שטויות ותפסיקו לבלבל אותה

למה לאמר למישהי שהיא רוצה להכיר שהיא מגמגמת? מה היא הולכת להתחתן איתו? לא, רק מישהו להכיר אולי אצא מזה משהו לא צריך לאמר שהיא מגמגמת כמו שלו יש איזה בעיה משהו קטנה הוא צריך לאמר? מה זה השטויות האלה עשו לי טובה.. היו לי חברות שנתים שלוש ואף פעם אחת לא דיברנו על זה בכלל, אני לא חושב שהם שמו לב לזה אפילו. אם את תגידי לו את זה הוא ישר יעדיף שלא להכיר אותך מראש כי זה כבר מינוס אחד. אבל אם הוא יכיר אותך ויפגוש אותך במציאות הוא יראה מה שאת שווה ולא ישים לב לגמגום בכלל תחשבי על זה. אם לפני שהוא הכיר אותך הוא כבר ידע שיש לך מינוס למה לו להכר אותך? הוא אלך למישהי אחרת אבל אם כבר נפגשתם וידע באמת מי את הוא לא יוותר ויראה שזה רק פרט שולי!

shuky63

New member
לא כדאי לספר לפני.פשוט לא לכל האנשים יש הכרות

קרובה עם גמגום ויכול להיות שאם תכתבי לו את המילה גמגום,יתחילו לרוץ לו בראש סרטים של מישהי שלוקח לה 2 דקות להוציא כל מילה מהפה והוא יגיד לעצמו למה להכנס לזה. למעשה הסיבה שבשבילה צריך לספר זה כדי שלך לא ירוצו סרטים בראש,מה הוא חושב על הגמגום שלך.אם תספרי לו או לא זה לא ישנה את ההתרשמות שלו ממך. אז לדעתי לספר מתי שמתחילים להרגיש נוח ביחד.בעצם זה לא לספר כי הוא כבר שמע אותך זה להתרשם ממה הוא חושב על הגמגום שלך.

פיונה11

New member
תודה על כל התגובות

לכל אלה שהמליצו לי לא לספר - הרי הוא ירגיש כבר בשלב הטלפון שיש לי בעיה בדיבור, לא כדאי להקדים ולספר? הגמגום שלי הוא קל- בינוני ,זה לא משהו שאינו מורגש. אפשר אפילו להכניס את זה להתכתבות כדרך אגב ולא לעשות מזה "אישו" . תנסו להסתכל שניה מהצד השני , אתם מגיעים לפגישה עם מישהו/י שלא סיפר לכם מראש שהוא לדוג' בעל לקות שמיעה או ראיה.(שתי אוכלסיות יקרות לא פחות) לא תיהיו מופתעים ותתרעמו על כך שהצד השני לא הבהיר את מצבו לפני?

shuky63

New member
את לא משקרת לו את רק מצילה אותו מלעשות טעות

ולותר עלייך בלי לפגוש אותך.

dudu2873

New member
איך החברה לא יודעת שאת מגמגמת..?

אולי בגלל שאת מרגישה איתה נוח בגלל זה את לא מגמגמת..

פיונה11

New member
החברה לא יודעת כח מעולם לא דיברנו

הכרנו באחד מהפורומים ואנחנו מתכתבות רק במסנג'ר.. עדיין לא יצא לי לדבר איתה בטלפון..

מרינקי

New member
אני חושבת

שכל עוד הוא לא מכיר אותך ואת לא מכירה אותו כדאי לכם לדבר רגוע במסנג'ר ולראות לפי רמת הקשר המתפתח מה מתאים. אם תגיעו במסנג'ר לנושאים מספיק עמוקים ורגשיים גם לגביך וגם לגביו, כן יהיה נכון לספר. אבל זה בתנאי שהקשר מתחיל להיות מספיק קרוב כדי שהוא יהיה שווה את החשיפה הזו שלך. במקרה אחר, יהיה נכון לספר לו אחרי תקופה של מסנג'ר, אם הוא יציע לעבור לטלפון, תגידי לו אולי שאת קצת מתרגשת מלדבר בטלפון כי את קצת מגמגמת. אני מאמינה שאחרי תקופה של הכירות במסנג'ר שהוא קצת מכיר אותך כאדם ולא כמגמגמת לא יהיה לו אכפת. בכל מקרה, נסי להכנס לנעליו של הגבר ותחשבי איזו מין מגמגמת הוא היה יוצא איתה. הוא היה יוצא עם מגמגמת, שגם אם היא מגמגמת קשה זה לא מפריע לה להיות רגועה, פתוחה, נחמדה, חכמה, והכי חשוב אוהבת את עצמה. הבעיה היא לא הגמגום אלא ההתייחסות של המגמגם לגמגום שלו.

למעלה