מתי לחתל?

שלי125

New member
מתי לחתל?

בני בן השלושה שבועות כמעט ואינו ישן במהלך היום. לעיתים לאחר שמסיים לאכול הוא נרדם עלי אבל הבעיה שלי היא שאני מחליפה לו אחרי כל האכלה חיתול ואז הוא מתעורר. האם יש למישהי עצה מתי כדאי לחתל כך שהוא לא יתעורר? מתי אתן מחתלות?

מזל טוב../images/Emo65.gif

עברו כמעט שלוש שנים מאז אבל כשעמית נולד הייתי מחתלת לפני האוכל.

חמודבה

New member
את מניקה?

אם כן, את יכולה לחתל אחרי שהוא מסיים צד אחד ולפני שהוא עובר לשני

אה טייגר,משום מה תגידי לי אם אני טועה

לא ראיתי אותך מתפקדת למיפגש!!!
מה זה אמור להביע,אה?

tiger mom

New member
../images/Emo10.gifשאני לא בחופש

אני יוצאת לחופש רק שבוע הבא ואני לא יכולה לקחת עוד ימים

רחלונת

New member
אם את מניקה זה תלוי בגישה -

יש כאלה שאומרים ( בד"כ בבתי חולים) להחליף לפני ההנקה ואז להניק. ויש כאלה (אצלי יועצת ההנקה המליצה) להניק צד אחד , להחליף ואז צד שני וזאת משום שכאשר הילד רוצה לאכול אין טעם להחליף לו ולגרום לו לחכות. אני נהגתי בגישה השנייה וגיליתי שזה גרם לילדה שלי לישון יותר ( גם בלילה הייתי עושה את זה) , אבל יש לי חברות שהחליפו בהתחלה ולהן זה היה נוח יותר. בקיצור, אני מציעה, ניסוי וטעייה. תנסי כמה פעמים להחליף לפני ותראי - האם הילד עצבני, כשהוא נרדם האם הוא מתעורר ממש מהר ורוצה עוד לאכול או שלא וככה תחליטי באיזו גישה לנהוג. אין פה נכון ולא נכון.

spirit73

New member
זאת דילמה מאוד מאוד קשה.כי אם מחטלים לפני

הנקה - יש קקי אחרי .אם אחרי הוא/היא יכול לפלוט.נראה לי עדיף כל פעם שיש קקי פשוט לחטל ואז אין דילמה. יש גם פורום להורים לתינוקות.שם אולי יעזרו לך גם בדילמה הקשה הזאת.

spirit73

New member
הזוי ביותר.עדיף כבר להצטרף להורה המלווה

מהודעה האחרת.מעניין אולי כדאי לחברה ההיא לתת להם רעיון גם לשירות של טוסיק מקשיב.150 ש"ח לשעה ויש לכם הורה שמקשיב לטוסיק.דרישות התפקיד: בעלי רקע קרבי.יכולת השרדות בשטח הקקי.קול רדיופוני לא חובה.עדיפות לעיניים בולטות. סתם בצחוק.לא להעלב בבקשה.פשוט נראה לי שגם ככה אין זמן לכלום.אז עוד לחזור ל"טבע". ולהקשיב לטוסיק. http://www.kidsourcing.com http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=120571745

ayala26

New member
ברור שעדיף הורה מלווה

כי זה לא קל להיות הורה. לא קל להיות קשובים לצרכים של ילדך ולדעת תמיד מה הוא צריך ומה הוא רוצה. אבל דווקא יש לך טעות (בעצם ברור, כי אינך מבינה בנושא בכלל) : הורים שלוקחים ילדיהם לשירותים לא צריכים יכולת השרדות בשטח הקקי כי אין שטח כזה!. דווקא מי שמחתל צריך כי שמעתי שהקקי מגיע לפעמים עד הצוואר. יש לי הצעה אחרת בשבילך - הורים מלווים שגם מריחים את הטיטול כל פעם כדי לגלות שהוא מלא ואולי הלהיט הבא - הורים בכוננות שאפשר להתקשר אליהם מיד כשצריך להחליף... בדיחות מתוך בורות על נושא שאינך מבינה בו (וגם לא רוצה) יצחיקו סביר להניח את אלו שגם הם לא מבינים בנושא וחושבים שהוא הזוי. זה בסדר, קהל יעד די גדול. רוב ההורים אכן מעדיפים לחתל ולחכות. הם רואים שהילד עושה קקי אבל חבל על החיתול הנקי אז נחכה שיסיים.... אחר כך הם רושמים בפורומים סקרים על חיתולים שסופגים לילה שלם כדי שחס וחלילה לא יצטרכו לקום בלילה להחליף - מכאן זה באמת לא מפתיע שמופיעה מודעה להורים מלווים... יצא לך קצת הפוך על הפוך

spirit73

New member
בוא לא נריב, אבל לא יצא הפוך על הפוך.התכוונתי

איזה מדברים יותר טובים הורה מלווה או קבוצה של מקשיבים לטוסיק.יחסית לאחת שמקשיבה את פגיעה מדי.יש משהו שאני לא מבין וזה אם הומצא טיטול ומחליפים אותו בזמן אז כמעט ואין גירוי.מניסיון של שנתיים.אם לא מחליפים בזמן יש גירוי. מה שאת מציעה, ואני באמת לא מבין גדול בנושא ולא מתיימר להיות אחרת גם היתי מקשיב לטוסיק,זה כמו שתציעי שלא נשתמש בחשמל. זה איזה טרנד רגעי שאולי יצטרפו אליו כמה עשרות וזהו.אפילו אחרי הודעה של משרד הבריאות שפלאפונים מסוכנים אנשים ממשיכים להשתמש בהם. והודעה שלך פירסומית ולא יותר.היא שאלה איך לישון בלילה כדי שלא יהיה טוסיק אדום ולא שאלה איך להקשיב לטוסיק. בי בי .העיקר לא לקחת ללב ולהמשיך בהתארגנות הקובצה של מקשיבים לטוסיקים.

ayala26

New member
סייג לחוכמה שתיקה

אם אינך מבין - עדיף שתסתיר את בורותך מאשר תנפנף בה בראש חוצות.לא יותר עדיף? איך הגעת לזה שמה שאני מציעה זה כמו לא להשתמש בחשמל? ?
להיות קשוב לצרכים של ילדך (יציאות, רעב, עייפות, מה ההבדל?) זה אולי לא קל כמו לחתל ולחרופ. זו גישה אחרת להורות - הורים שרוצים יותר מהקשר עם ילדיהם. לעומת, ההורים שמחפשים מחליף שיקרא לילד שלהם סיפור לפני השינה. ההצעה שלי אינה פרסומת מכוון שאין לי אף רווח כלכלי. ואינני כותבת מטעם אף אחד. על השאלה מתי לחתל - התשובה "לחתל אחרי שהוא מתפנה בשירותים" היא לגיטימית בדיוק כמו לחתל לפני הנקה או אחרי.

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo128.gifלהקשיב לטוסיק ../images/Emo127.gifלהקשיב לתינוק

הבדל מאוד גדול.

מזל טוב!!!

הוא עושה קקי אחרי האוכל?אם לא-אז אין דילמה. אם כן,אז:או שאת מחליפה לו ואז הוא מתעורר או שאת משאירה ככה ומחליפה אחרי שיתעורר. ממה שאני זוכרת אני לא החלפתי.חיכיתי שיתעורר.במלא בגיל הזה מחליפים המון,כל שעתיים-שלוש.אז אם תחליפי לו לפני האוכל ואחר כך אחרי השינה לא יקרה כלום.

למעלה