מתי להתקשר

• פותח הנושא kfxz
  • פורסם בתאריך

kfxz

New member
מתי להתקשר

סליחה מראש על הניסוח ואורך ההודעה:

אתמול דיברתי עם בחורה מאוד חמודה באוטובוס במרכז (אני גר בצפון) ואיכשהו הגעתי לזה שאני עובד בבית חולים, והיא שאלה אם צריך עובדים בתחום שהיא עובדת בו ואמרתי לה שאני אברר לה והיא הביאה לי תמספר שלה וירדה בתחנה. עכשיו אני תוהה מתי להתקשר/לשלוח הודעה, האם היא נתנה לי תמספר שלה כדי שאצור איתה קשר והסיבה עם העבודה זה רק תירוץ או שהיא באמת נתנה לי תמספר שלה רק בשביל שאברר לה לגביי העבודה? יש לציין שאני לא באמת עובד בבית חולים, אלא רק מתנדב במסגרת שירות לאומי(ביום ראשון מסיים, הללויה) ואני רגיל לקרוא לזה עבודה, ולא שירות לאומי. והבעיה שנוצרה שכנראה היא הסיקה שאני קצת יותר מבוגר (בכל זאת אני בן 21, והיא כבר אחריי תואר) וחושש מפני מבוכה. מה לעשות לדעתכם? לשלוח לה הודעה מחר בסגנון "היי *שם צרפתי כל שהוא* זה הבחור מהאוטובוס שעובד בבית חולים, תזכירי לי מה אמרת שהמקצוע שלך שאברר לך?" או שלהתקשר רק ביום ראשון, אחרי שביררתי(בלי קשר לתוצאה). זו פעם ראשונה שאני מקבל מספר מבחורה, אז.. יש קצת התרגשות.

דווקא נשמע שהיא קצת יותר "ממאוד חמודה" עבורך

ממש על ההתאהבות. אני טועה?
בכל אופן, אני חושבת שאם היא מוצאת חן בעיניך, תהיה עדין, תתקרב עוד קצת, תתקשר אפילו, תשאל שאלות, תנהל שיחות חולין, לא צריך הרי להיות ישירים בהתחלה ואם היא תסתבר להיות באמת כזו נחמדה ותמצא חן בעיניה באמת, היא תפתח איתך את השיחות האלה בלי לחץ ממבוכה או ביישנות או משהו בסגנון.
לכן, אני חושבת שתתקשר אליה ביום ראשון, תהיה נחמד, תאמר לה מה קורה עם הבירור (כי הרי גם אם תתקשר לפני ותאמר לה "תזכירי לי", היא לא תפתח יותר מזה את השיחה). ובסוף השיחה תאמר לה ככה ללא נימה מחייבת "בהזדמנות קפה?".
חוץ מזה, איך לדעתך היא הסיקה שאתה נבוך רק מהסיבה שאתה יותר מבוגר ממנה? כי אם כך, אז תתחיל להבהיר את הנתון הזה איתה, לאיך היא מפרשת דברים, מהי המטרה של כל "ניסיון הפרשנות" הזה.

הפתרון הראשון נראה לי נכון יותר

היא נתנה לך את המספר שלה, כך שבכל מקרה היא מצפה שתחזור אליה.
אם הנחת לה להבין שאתה עובד ולא תיקנת אותה - אתה משקר לה, וזה בהחלט לא התחלה מבטיחה לקשר. בנוסף - גם עניין הגיל... יש לציין שאתה בעמדת נחיתות מסוימת...
תהיה זהיר - בדוק אם באמת יש לך היכולת לבדוק אם יש משהו לתחום שלה, ואם לא - היה ישר איתה, אמור לה שאין לך את הדרך לחפש בשבילה,
אבל בלי קשר לנושא הזה - אתה מעוניין לשמור איתה על קשר. אם היא תסכים - תתחיל לתקן את הרושם הראשוני, בתקווה שהשקרים הקטנים האלה ייסלחו - ושלא תמשיך איתם.
בהצלחה!

kfxz

New member
היי תודה על התשובות

ולא התאהבתי, אני פשוט מתרגש (מאוד) כשנשים יפות פונות אליי, ככה אני. בכל מקרה אני חושב שאוותר על הרעיון בכללי עם כמה שהיא בחורה חמודה. אני אברר לה בקשר לעבודה ואם היא תרצה להמשיך את זה, אזרום. תודה רבה ממש!

A Wolf Life F

New member

מכירה את ההתרגשות הזאת

שלום

אם אתה רוצה להתקשר אליה, התקשר אליה. אם אתה רוצה ליצור אתה קשר כי היא חמודה, פתח אתה שיחה רגשית וצור אתה קשר.

למעלה