sish בוקר טוב ../images/Emo42.gif
המלצות אנחנו לא נותנים כאן, אבל אני יכולה לנסות להציע לך כמה רעיונות שאולי יתנו לך כיוון: 1. במאמרי הפורום יש מאמר של ד"ר יעל דיין "
כיצד לבחור מסגרת טיפולית-חינוכית לתינוקות ופעוטות" - אני ממליצה לך לקרוא אותו. 2. עוד במאמרי הפורום - רשימה שערכנו לגבי
מה כדאי לבדוק בגן חדש - גם הרשימה הזו יכולה לתת לך רעיונות מה כדאי לשאול, על מה כדאי להסתכל. 3. בסופו של דבר ההחלטה לגבי הגן היא שלך - אני מציעה לך לעשות רשימה של הדברים שנראים לך חשובים בגן, ולנסות לדרג אותם לפי סדר החשיבות שלהם. כדאי להשלים מראש עם העובדה, שככל הנראה לא קיים גן מושלם, שיענה על כל המאוויים שלנו, אבל בהחלט כדאי לבחור בגן שעונה על הדברים שנמצאים בראש סדר העדיפויות שלנו. 4. לגבי מתי להתחיל לחפש - אם את רוצה לאפריל-מאי, נראה לי שאת צריכה להתחיל לחפש - קחי בחשבון שהחיפוש אורך זמן, שגם כשתראי גן שמוצא חן בעינייך תרצי לבוא מספר פעמים להתרשם, למצוא זמן לשוחח עם הגננת, אולי לשוחח עם הורים של חלק מילדי הגן - בקיצור - אל תציבי לעצמך סד של זמן מוגבל מדי. 5. באתר
גן ילדים תוכלי למצוא רשימה של גני הילדים לפי אזורים - אולי זה יכול לעזור לך לקבל מידע ראשוני. בהצלחה!