מתי להפסיק לעלות LUK?

צ ל י ל 8

New member
מתי להפסיק לעלות LUK?

אני פותחת שרשור כי כל השרשורים כאן כבר איבדו ידיים ורגליים וארוכים כמו הגלות. אני כמובן שואפת לכובע זאקום (באדיבות תושבי ברה
) כרגע הוא על 50. על תשכחו שאין לי ממש מימון ואני לא אוכל לקנות ציוד עם הרבה LUK. הצעות? המלצות? ומתי אני בכלל אוכל לשרוד את זאקום כדי להרים כובע? (אבישי אני מתכננת עליך לעזור לי במשימות לפני
)

sapir aloud555

New member
../images/Emo6.gif

סורי אם ההודעה נשמעה קרירה, פשוט זה מה שעשיתי בעצמי - אז אני מציעה לך.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהמממ אני לא ממש יודע

אני מניח שכדאי שתפסיקי עכשיו ומקסימום תעשי השלמות א"כ. אני אשמח לעזור לך בקווסטים!

לי תמיד אמרו לעצור ב70-75,

משיחות עם אנשים אחרים-יש כאלה ששמו הרבה יותר בלאק...אני לא יודעת אם זה נכון או לא...אני בכ"א תכננתי לעצור את שלי ב75 ועצרתי בטעות ב78. אני מקווה שמישהו אחר בפורום יוכל לענות לך יותר טוב ממני. אני הלכתי לזאקום בפעם הראשונה ברמה 100-110 לדעתי, משהו כזה...בגלל שאני קוסמת ויש לי HP נמוך מאוד...

מ י ל ר

New member
חחחח hp נמוך....

כנראה את עוד לא יודעת כמה דמג את יכולה לספוג יחסית לדמויות אחרות...

מ י ל ר

New member
כמובן שלא חח

פעם ראשונה שלי בזאקום הייתי רמה 150, וזה היה רק אחרי הביג בנג, וסיוון לקחה אותי כי ממש רציתי :) אז היא לא עשתה זאקום ב-5 דקות, היה לוקח לה איזה 7 דקות חח

Don Nirtin

New member
אני עשיתי תיקון כזה לא מזמן../images/Emo267.gif

הSP RESET של הביג באנג האחרון. בכל מקרה- תיקנתי ל70 לאק. היו לי 85 והורדתי 15 ממנו. ככה ש...... כן. 70 נשמע הגיוני.

מ י ל ר

New member
אבל בביג בנג קיבלנו רק אס-פי ריסט

סקיל פוינט ריסט לא קיבלתי ap ריסט....

מצבניק

New member
אני לא ממש מבין בקוסמים

מה שכן אני חייב להגיד לך שוב ושוב. מימון ניתן להשיג. AP לא ממש ניתן. אני איבדתי שחקן יקר מאוד בגלל זה. אני ממליץ לך להמתין עם הציוד, להשקיע עם ה׳AP כמה שניתן להכי טוב, ופשוט להמתין למימון. המשחק כעת שונה ברמות הנמוכות, אני משוכנע שזה לא כמו הקשתית המגניבה שלך. אולי עוד שעה אתחבר להביא לך את הגלימה הנקייה והנחמדה.

צ ל י ל 8

New member
בגלל זה אני לא יודעת איפה להשאיר את ה-LUK

בגדר נורמלי. שלא יהיה מצד שני גבוה מדי על חשבון ה-INT, ומצד שני שלא יהיה נמוך מדי ולא אוכל להחזיק שרביטים. גם ה-BM שלי הוא ממש לא STRLESS. יש מלא STR הרבה ממה שצריך
ככה זה כל הדמויות שנפתחו לפני עידן הפוטנציאל.

אבישי ר

New member
מצטרף לשאלה

ובטח שאני אעזור, אני השבוע קונה NX אני יקנה חנות בברה שנוכל למכור דברים ואולי אפילו אני יתחיל להרוויח כסף כמו בוינדיה עם eyes of fire דרך אגב תעשי עם 2 הדמויות את המשימה של GFA 60% שיהיה לך עוד כסף

צ ל י ל 8

New member
שקלתי לעשות את ה-GFA ולמכור בטרייד בשביל NX

לחנות. יש לי עוד סקרול של POLE ARM שקיבלתי מאיזו משימה. לא יודעת אם למכור במסוס או ב-NX. החשבון שלי כרגע בשפל כלכלי של NX
אם תקנה חנות ונשתתף בה במכירות, אני אשלם לך אפילו חצי בכיף. אני צריכה לפתוח עוד דמות של מיול ולשים אותה ב-NLC...

אבישי ר

New member
כבר נראה איך נעשה את זה

קודם כל שאני יקנה את ה NX ואז נדבר... מה שאני לא בטוח שיקרה בגלל שזה בעייתי ללכת עד לחנות הזאת שמוכרת כרטיסים

MomerS

New member
יש לי חנות ליד הבית (בחולון)

לא כדאי לך זה יקר פי 2 ומשהו תבקש מאחד מחברי הפורום שיעזור לך לשלוח בדואר (לא ממני אני לא יודע)

למעלה