מתי כל העסק התחיל?

מתי כל העסק התחיל?

אני אישית מכיר את הלהקה משנה שעברה או לפני שנתיים (עם הקליפ שהם צוחקים על כל הזמרים והלקות כגון בריטני פיכס, בקסטריט סויז...) עכשיו אני שומע שיש להם איזה 7 אלבומים...ממתי הם קיימים? (מוזיקה)

Ran-182

New member
אז ככה...

כל הסיפור התחיל בסן-דיאגו בסביבות סוף שנות ב80, כשמארק (הבסיסט) וטום (הגיטריסת) ניפגשו מאוד במיקרה והתברר ששניהם רוצים להקים להקה ושניהם אוהבים מוזיקה והכל (את המתופף, לא זה שיש עכשיו, זה כבר סיפור אחר). ב1992 הוציאו בלינק את קלטת הדמו הראשונה שלהם Fentoozler (שהפך אחר כך לדיסק מאוד מאוד נדיר) שנה לאחר מכןף חברת תקליטים קטנה בשם Kung fu (ששם יש גם את useless I.D) נתנה לבלינק להקליט דיסק דמו כדי שיהיה ללהקה מה לשלוח לחברות גדולות יותר ולהקליט דיסקים אמיתיים. וזה באמת הצליח.
באמת, כמו שכתבתי, לבלינק אין 7 אלבומים רישמיים, 2 מהם הם באצם דמויים, כל ה5 האחרים (כולל החדש) הם אלבומים רישמיים. מקווה שלא טעיתי, אני פשוט די עייף עכשיו

Ran-182

New member
לא במקרה, במקרה...

עזבי, ספת רחוב
מארק גר כל חייו בסן דיאגו, כשטום היה בן 13 ניראה לי, המשפחה שלו עברה לסן דיאגו. שם אחותו של טום, יצאה עם מארק (שגדול מתטום בשנתיים בערך) ויתברר לה שמארק וטום אוהבים שניהם את אותם דברים. אז היא הפגישה בניהם ו..זהו.

Chot

New member
כן. שמן וזקן!

ללל בכל מקרה, אולי אתה מומחה לבלינק אני מקווה תבשר לי מה עלה בגורלו של התופיסט הקודם שכחתי איך קוראים לו, סקוט משו כזה? העיפו אותו או מה? והוא לא היה בן 13 או משו כשצירפו אותו?

Ran-182

New member
כמה דברים

שמן וזקן..? אני לא מומחה גדול לבלינק, פשוט קראתי חומר עליהם, ועוקב אחרי לוח הופעות והכל, את זה קוראים מעריץ. שמתי טאג ליין על איזה משהו שדיברו פה על סקוט, תוכלי להיכנס אליו ולקרוא. או ללכת לאחד האתרים שנתתי בעמוד הקישורים של הפורום ולקרוא מה עלה בגורלו של סקוט.

Chot

New member
עעע

לפני שנתיים בערך כשהייתי גרופית גאה שלהם חיפשתי שנייםםם מקרה לו. תסמוך עליי עברתי על כל האתרים. לא מוכנים לגלות מה קרה לו, הלך ללו-סקול או משו כזה

Ran-182

New member
בדיוק

כמו שאני וויזלי כתבנו. לא יודעים ב-ד-י-ו-ק מה קרה לו. יש מלא גירסאות, אלה מה שבטוח, הוא הלך לו לקולג.

ofir_einhorn

New member
ת´אמת 3

ת´אמת שלוש שנים אבל מארק אמר שטום קטן מידי ואולי יותר מאוחר הם ינגנו לבנתיים מארק הלך לקולג´ ונשר משם ואז הוא נפגש שוב עם טום והם בנו את הלהקה

למעלה