מתי כדאי לקנות Smasung galaxy 2 ?

lipskya

New member
מתי כדאי לקנות Smasung galaxy 2 ?

לפי חוק ניתוק זיקה, תקבל 98 ש"ח (בקירוב) בחודש כי המכשיר עדיין לא נמכר בחברה... כאשר המכשיר יימכר ונניח והזיכוי החודשי בעבורו יהיה 120 ש"ח לדוגמא, תקבל החזק גבוה יותר. אם ככה, כדאי דווקא לחכות. אפשר לקנות עכשיו בחברה חיצונית, אבל להפעיל אותו רק אחרי שהמכשיר יימכר גם בחברות הטלפון... האם הבנתי נכון?

ronengeles

New member
צימוד המכשיר נעשה בעת חידוש תוכנית

מהרגע שאתה קונה את המכשיר, יש לך 3 שנים לקבל החזרים. אין בעיה שרק אחרי שנתיים תצמיד אותו, ואז תהיה זכאי לשנה של החזרים. אני מניח שזה יותר תלוי באיזה חברה אתה נמצא. באורנג' למשל, מכשיר שלא נמכר אצלם, זכאי להחזרים החל מחשבונית של 150 ש"ח. כאשר הוא ימכר שם, ייתכן והם יעלו את הרף ל 250 למשל, ואם אתה מגיע לחשבונות של 150, אתה לא תקבל החזר. בפלאפון מכשיר שלא נמכר מקבל החל מ 200 (ולפי דעתי רוב המכשירים שנמכרים גם החל מ 200). בסלקום החל מ 250. ,תיקח את הנתונים האלה, ותחליט מה יוצא הכי משתלם בשבילך

דווקא עדיף להפעיל את ניתוק הזיקה עכשיו

אם אתה באורנג' ורכשת את המחיר תמורת 3000 ש"ח, אתה תקבל עכשיו זיכוי של 98 ש"ח לחודש ברמת שימוש של 149 ש"ח ותהיה מחויב לתכנית התעריפים בלבד. לעומת זאת, כאשר יושק המכשיר באורנג' אתה תצטרך להגיע לרמת שימוש גבוהה יותר (סביר להניח שבין 200 ל-300 ש"ח) ואתה תהיה מחויב גם להצטרף לחבילת גלישה גדולה יחסית. אז נכון שתקבל זיכוי גבוה יותר עבור המכשיר אבל תיאלץ לשלם הרבה יותר כסף באופן כללי וההצעה שלך רלוונטית רק למי שהחשבוניות שלו באופן קבוע עוברות את ה-300 ש"ח ושהוא צריך חבילת גלישה גדולה.

lipskya

New member
באיזה חברה הדיל המשתלם ביותר למעט דקות?

אני רוצה לקנות את ה-Galaxy 2 ולעשות ניתוק זיקה. אני רוצה להוסיף חבילת גלישה ולדבר סדר גודל של 150 דקות בחודש ויחד עם זאת להגיע לזיכוי על המכשיר. באיזה חברה הדיל המשתלם ביותר? דיברתי עם פלאפון לדוגמא, והם ציינו שכדי לקבל החזר חודשי על smartphone אני צריך להגיע לחשבונית של מעל 249 ש"ח מה שעושה את כל הסיפור לא משתלם. אודה לכם אם תוכלו לעשות לי קצת סדר במה שמציעות החברות השונות...תודה

למעלה