מתי כדאי להכין תיק?

miti29

New member
ילדתי חודשיים וחצי לפני הזמן בלי שום תיק..:)

פשוט שלחתי את הבעל לקנות את מה שאני צריכה ותוך שעה הכל היה אצלי. אז לא בלחץ ..מקסימום תכיני רשימה מסודרת שמישהו יקנה לך בשעת הצורך..

אני מתחילה היום שבוע 34 ../images/Emo9.gif

וחשבתי גם להכין תיק בשבוע הקרוב... למשהי יש רשימה מסודרת שהיא יכולה להעלות פה? תודה!

מממממ312

New member
היי, הרשימה שלי מוכנה...והתיק בדרך...

אני עכשיו שבוע 1+ 33 והרשימה מוכנה בערך משבוע 25. אני כל פעם קונה ומצרפת לשקיות דברים שכתובים ברשימה וכך אני מניחה שבתחילת שבוע 36 ב"ה התיק יהיה מוכן לגמרי. יש לי מעין הרגשה
שאני אלד יחסית מוקדם (שבוע 37 גג) שבת שלום
שלכן, מממממ312.

מיבת

New member
אני יגיד לך מה שמתי..

מגבת גדולה ביגוד ליציאה ביגוד למחלקה כלי רחצה איפור וקוסמטיקה.. ספר dvd נייד עם סדרת "חברים" ...ועוד סרטים.. פדים אולוויז נייט ותחתונים רגילים וחד פעמיים ... תה בכמה טעמים כמה שקיקים בלבד... ז ה ו !! אין צורך בכמה תיקים זה כולה יומיים... ציוד לתינוק כבר מוכן ביום היציאה בעלי יביא וזהו.. אין טעם להביא ציוד לשליחות שבוע..

i r i t 24

New member
תודה בנות עזרתן לי מאוד

כל אחת ואחת הביעה את דעתה ומה היא חושבת מה שהכי חשוב לקחת לב"ח ויש כאלו שצירפו קבצים שזה הדהים אותי כל מה שלא חשבתי עליו הופיע (ואז אמרתי לעצמי אה וואלה נכון איך שכחתי) אז ממש תודה לכן בנות ולא חשבתי בכלל על הבעל מבחינת הבגדים אבל הנה עוד רעיון טוב וחלוקה של תיקים זה עוד יותר טוב תודה תודה והמשך יום נעים!

למעלה