מתי כבר במפגש הבא????

אריק7554

New member
מתי כבר במפגש הבא????

אני מתחיל להתגעגע לזיו פניכם ולדואטים עם ערן אז קדימה תפסיקו להתמהמה ואקשן!!!!!!

אז מה דעתכם על שבוע הבא?

אני יכולה לברר במועדון stage בתל אביב בטיילת. הייתי שם ביום חמישי בערב קריוקי שכלל תחרות "כוכב נולד" והשתתפות של זוכה מאושר מהקהל בתחרות. הקריוקי הוא בעיקר בעברית ואני יכולה לבדוק אפשרות של שירי אלביס פרסלי במיוחד בשבילנו ומי שירצה יעלה לשיר. יש גם במוצ"ש קריוקי בליווי תזמורת חיה שזה צריך להיות משהו מדהים. מתחילים ב- 22:00 - 22:30 והכניסה היא 40 ש"ח, ביום חמישי בכל אופן. אולי במוצ"ש תעריף אחר. אני אנסה לבדוק את הפרטים. אם מתאים לכם חמישי או מוצ"ש הבא בת"א (מדובר על 27 או 29 בנובמבר) אז תתחילו לשרשר. אם יש לכם רעיונות למקומות או תאריכים אחרים - SHOOT אם זה לא יהיה בשבוע הבא, זה כבר לא יהיה מפגש נובמבר

דרדרית

New member
יום חמישי הבא נשמע אחלה../images/Emo140.gif

ומנדבת את אריק לשיר לנו במופע הקריוקי כבר מתחילים להתאמן- הוא ישיר ואני- אאזין לו בהערצה ואמחא כפיים במקומות המתאימים. מבטיחה להיות מוכנים

אריק7554

New member
מתחיל להתכונן....

דרדרית תשקה אותי בגוגל מוגול ואני אתחיל לסלסל כמו עורב (שהתחפש לזמיר) ואמא בריבוע אנחנו מחכים לתשובה מהירה הזמן קצר והמלאכה מרובה.....
איך המנגינה???

עדכון לגבי מפגש קריוקי ../images/Emo124.gif

אני חייבת תשומת
מלאה של כל מי שמעוניין להגיע למפגש פורום. היום ביררתי עם מועדון STAGE בתל אביב לגבי אפשרות של מפגש אצלהם. יום חמישי - אפשרי אבל מדובר בערב קריוקי ישראלי כך שיאפשרו מקסימום 2 שירים של אלביס ונצטרך להביא איתנו את הדיסקים של הקריוקי, אז למי שיש ורוצה, אפשר להביא. הערב עצמו נועד לתחרות כוכב נולד של שירים ישראלים. מוצ"ש - מופיעה להקה ומהקהל יכולים לעלות לבמה לשיר עם הלהקה במקום עם הפלייבק. קריוקי בליווי להקה. במקרה תהיה אפשרות ליותר שירים של אלביס. בעל המקום אמר שיבדוק עם הלהקה אם הם מכירים שירים של אלביס ושיתאמנו לפחות על איזה שני שירים. אני צריכה לתת לו תשובה אם אנחנו מגיעים, כמה מגיעים, ומתי? אפשר לחמישי זה או הבא או למוצ"ש זה או הבא. אז תתחילו לשרשר ת'הודעות שלכם, מה מתאים למי ומתי.

אריק7554

New member
לצערי...

זה לא נשמע משהו לשמוע כל הערב זמרים צעירים ורק 2-3 שירי אלויס זה ממש דיכאון כדאי אולי לחכות קצת ולארגן ערב שבנוי על שירי אלויס בעיקר ועל שירי שנות השישים. אגב למי ששכח בשנות השבעים קם ה"דיסקו" לתחייה,מוזיקה שכל רוקיסט מושבע ואוהב אלויס ירחיק את אוזניו רחוק רחוק ממנה

elvis10

New member
לגבי הדיסקו

ה-bee gees היו אשפי הדיסקו ואי אפשר לזלזל בזה....מה גם שאלביס שר את words שלהם. בקיצור...לדיסקו היו גם רגעים גדולים.

O.K. נכניס קצת סדר ../images/Emo88.gif

כל מי שרוצה להגיע למפגש פורום, בלי שום קשר לאיפה ומתי, שיצביע כאן, מתחת להודעה שלי ב
או
כדי שנדע כמה אנשים מעוניינים בכלל לבוא ולציין איזה יום הכי נוח בשבוע וזה כבר ייתן לנו כיוון לאיזה תאריך ומקום לנסות לסדר. בהמשך, כשיהיה לנו רוב לכיוון יום מסויים בשבוע ותאריך מוגדר נעשה שרשור של "מי יכול להגיע באותו יום". אז יאללה, להתחיל להצביע

למעלה