מתי יתחילו פה להבין שחבר הכנסת

שרוף

New member
מתי יתחילו פה להבין שחבר הכנסת

בארקה הוא אוייב המדינה. חבר כנסת בישראל הוא אוייב. אפילו מילת גינוי אחת לא השמיע חבר הכנסת הזה.

לירונה

New member
../images/Emo24.gif

איך יבינו איך? אם בכל הערוצים כולל בחו"ל במיוחד! יש לו ולכל האחרים במה פתוחה וקבלת פנים כל זה כדי להשמיע את שנאתם .ובסוף להגיד לאדון הנכבד תודה רבה שהיית איתנו זה משגע אותי כל פעם מחדש!!!!!!!!!!!!!!!!!

shulywolters

New member
לכבוש זה היה

מהפחד בארכה כבר מבין שהם עברו את הקו האדום ולכן בחצי פה הוא גינה השרוף צודק ואתה תתעורר כבר נמאס לי ממך

מה עשיתי לך.....שולי? ../images/Emo10.gif

ככה אפשר לבנות מדינה? כל-כך מהר את מתיאשת?

shulywolters

New member
לכבוש למרות דיעותנו השונות

מאוד אתה הכי כייפי כאן בפורום

אתה צודק..... ראובן10 !

אבל כמה פעמים אני צריך להגיד לך שזה יקרה רק אחרי שאתה תעלם מהעולם הזה?

shulywolters

New member
לכבוש אתה באחד הימים

כשכתבתי שאני עצובה וחרדה אמרת לי שולי אל תתיאשי אז כנ"ל מקסימום הכי גרוע נלך כולנו עם אטום אחד גדול.

הבעיה .....שולי!

כשיש מנהיגות בשלטון, בין אם זו ימנית או שמאלית, אפשר לקוות לטוב - היום השלטון נמצא בידי שני סהרורים שאין להם כל מושג לאן להוביל את העם. יחד עם זאת, אני רחוק מלהיות מיואש!
ושוב, נגד האטום יש לנו מספיק תשובות. נגד המתאבדים שמתפוצצים לנו בפרצוף יש רק תשובה אחת: שלום חד-צדדי, פינוי כל ההתנחלויות וחזרה אל הקו הירוק, אבל אף אחד לא מוכן לשמוע בקולי!

shulywolters

New member
אתה טועה ולא טועה

נכון ששם למעלה יושבים שני סההרורים אשר מובילים אותנו לשום מקום אין מדיניות ואין דרך וזאת גם הסיבה ששרון כאילו מחכה לשקט כי הוא יודע שלא יהיה שקט וזה נותן לו זמן ומרווח השרדות שרון עסוק כל היום בלהדוף את נתניהו כמו שפואד עסוק בלהדוף את בורג ואלא הם חיינו טוב עד כאן אתה לא טועה. טועה מאוד לגבי ההתנחלויות הם לא הגורם ולא הסיבה ובטוחני שהם בשלב אחר יפונו אלא הן הפשרות הכואבות עליהן מדבר שרון אבל בשום פנים ואופן לא עכשיו לא תחת לחץ של טרור לא ככניעה נוסח לבנון אלא רק בהסדר מדיני חתום ומוסכם (עם השגחה כמובן על חתימותו של עראפת כי....) רק אז אין לי שום בעיה לפנות כמה התנחלויות לא את כולן כמובן את העיר שלי למשל לאאאאאאא

ראשית, צריכים לצאת מהמצב הקיים!

ואני לא רואה את הדרך של הממשלה לכך! לשאר הדברים אין חשיבות, ברגע זה!

שרוף

New member
שולי הוא טועה ועוד איך טועה. ../images/Emo6.gif

יש דבר שכזה שלום חד צדדי? אוי זה מצחיק אותי שלום חד צדדי זאת האיוולת של השבוע אוי התבלבלתי זו האיוולת של המילניום חה חה חה ... שלום חד צדדי. חה חה חה חה חה חה חחחחחחחחחחחחחחח הההההההההההההה חחחחחח הההההה אני גמור מצחוק. תאמין לי כבוש בדבר אחד שולי צודקת אתה אחלה בדרן חה חה חה חה חה עוד פעם אני צוחק.

רק שלום חד-צדדי יציל אותנו....שרוף!

טוב שאתה צוחק - אם כי, אני לא רואה כל סיבה שתצחק, כל יום יש פיגוע, איך אתה לא מתבייש?

לירונה

New member
הצעה הגיונית ../images/Emo45.gif

אבל אם זכרוני אינו מטעה ניסו לעשות משהו בכיוון א..ב..ל הם לא רוצים! כל פעם ישנה דרישה אחרת!ולא מספק אותם כלום עד שלא נהיה פה .היוווווווווווווו מתיםםםםםםםםםםםםםםםם

לא צריך להמתין להם....לירונה!

על הממשלה להודיע לכל באי עולם, כי נכרת שלום חד-צדדי בינינו לבין הפלסטינים, לפרק את כל ההתנחלויות ולחזור אל הקו הירוק – אם אי-פעם הפלסטינים ירצו להצטרף להסדר שלום, הם מוזמנים לעשות כן, בכל רגע! ומהיום והלאה יש להפריח את שממת הנגב, לשפר את איכות החיים ואת כל המיליארדים ששפכנו על המתנחלים להעביר לשיפור רמת החיים של שכבות המצוקה! ואמרו אמן!

שרוף

New member
../images/Emo101.gif אני כבר מגיע עם הפרוזאק

שוב פעם אתה עם השלום החד צדדי הזה?

למעלה