מתי יש טורנירים בפריק?

impale

New member
תשובה

ליגה שבועית יש כל שבוע ביום שלישי (רצוי להיות שם ב5.) עלות: 10 ש"ח. לרוב 4 סיבובים (5 במקרה חריג) טופ 4 או משהו וזהו.. אבל זאת אחלה דרך להתאמן לפריקים הגדולים. פריקי טורנמנט 10 הגדול יערך ב22 לאפריל.

magicannn

New member
יסמין.תרשי לי לגחגך...

גיךגיךדיך.....ביום שאת תגיעי לפריקי יהיה לנו מפגש פורום...(אף פעם~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~)

impale

New member
היא היתה פעם

יסמין באה למוקדמות שנה שעברה אם אני לא טועה. אבל באותו יום מכל הפורום של תפוז רק אני באתי כמדומני. והיא גם עזבה די מוקדם כדי ללכת לעוד איזה אירוע שהיה בתל אביב :O

impale

New member
אם מספיק אנשים יבואו מהפורום הזה

יהיה אפשרל קבוע שנניח נגיע שעהמ וקדם יותר ויהיה לנו זמן למיני מפגש שלנו שם XD כי ברגע שכולם באים ומתחילים להתארגן לטורניר כבר אין זמן לכולם XD

Witchcrafts

New member
../images/Emo45.gif

למוקדמות אליפות, זה היה במאי. ועדיין יש לי את התמונות מאז. היה ממש כיף! אווירה מגניבה למדי. פרשתי משם כדי להספיק למפגש 907 (פ' "הומור שחור"). בד"כ אני פורשת לכנסים, הפעם לא נערך אחד כזה באותו היום. ויאללה, נארגן מפגש בפסח! נוח לרובכם?

impale

New member
אפשר לקבוע

אם יש לנו איזה 4 איש ככה להפגש בקניון לפני ששאר האנשים יבואו.. או לפחות לפני שיבואו המון אנשים והכל יהיה רועש (מה גם שסביר להניח שכרגיל אני אבנה את הדק שלי רק באותו יום בבוקר XD)

motios

New member
פריקי?

יסמין את מתכוונת לפריקי בפסח ? הייתי בטוח שתבואי אם תהיה לך אפשרות
חוץ מזה דווקא יש כנס באותו זמן
"עולמות", אם אני זוכר טוב את התאריך אבל הוא נמשך שלוש ימים אז אין בעיה, אני אישית ישתדל להגיע לשניהם. בקשר למפגש באמת כדאי להפגש לפני התחרות, זה רעיון טוב פרדי ככה יצא לי לתת לך את הטופז טייגר שלך.. במיוחד שאין לי מושג איך אתם נראים אז יהיה בעיה למצוא אחד את השני בתחרות.

impale

New member
ממליץ

קודם כל כמובן שאני זוכר את מר נמר =) מעבר לזה-אנשים.. זאת גם הזדמנות שלכם להכיר את שאר הגולשים כאן.. וזאת גם תהיה הזדמנות עבורי להכין אתכם לה שלדעתי תראו בטורניר (רמז"הרבה ריטרן פרום דה דיפרנט דיימנשן)

Witchcrafts

New member
יאפ,

וחלילה, לא שכחתי את הכנס. אגיע גם אליו.
אתה מתכוון להגיע לכנס באותו היום של הטורניר? אם כן, מקסימום, נפרוש לשם ביחד. פשוט הפעם אני לא רוצה להתפרש על פני מספר אירועים במקביל, אלא למקד את עצמי כל יום במשהו אחד.~ אגב, אני זוכרת שהובטח לי קריבו. |שיעול| (ומה, אני לא חושבת שאגיע בשביל לשחק, אלא יותר כדי לפגוש אתכם ולעודד ולצפות וללמוד מהצד. זה לא יפריע לכם, נכון?)

motios

New member
לא מפריע בכלל, תבואי !

למרות ששמעתי מכמה שחקנים שזה מפריע להם. גם אני לא רוצה ללכת לכמה מקומות באותו יום, כנראה שאני ילך לכנס יום לפני או יום אחרי (כנראה לפני), בכל מקרה אני לא בטוח שיהיה זמן בהתחשב בזה שאני משתתף, פרדי עד איזה שעה נמשכת בדרך כלל התחרות ? וקריבו ? מי אמר קריבו ? מישהו כבר אמר שיביא לך ?

impale

New member
תשובה

בכללי? יש בנושא לוח זמנים אבל שום דבר לא קבוע מראש.. זה תלוי באיחורים... תלוי במספר משתתפים וזה.. אני אומר 7 ככה..(וטופ 2 מגיעים ליום שלאחר מכן שוב)

magicannn

New member
אתם רוצים ללכת ביחד גם אני אלך לכנס~~~

אבל לא באותו יום.

magicannn

New member
ואני אתן לך את הקריבו שהובטח~

אם זה אני 0.0 לפחות יש לי אחד....

Witchcrafts

New member
ךםך, זה היה בצחוק.

אני לא רוצה לגזול לכם קלפים שימושיים, חלילה.~