מתי יש את עיר הנוער?

Wicked Wicca

New member
שלום לכל החיפאים!!!../images/Emo124.gif../images/Emo13.gif

אני צריכה קצת עזרה..... בקשר לכפר הנוער... אני צריכה קצת פרטים כי אני מגיעה דיי מרחוק. מתי זה? לא תאריך אלא פתיחת שערים? מי מופיע? יש איזה שהן הסעות מכיוון נהריה? ואם יש אז גם איזה אתר ברשת שאני יכולה למצוא שם יותר פרטים... תודה לכלום!!

MiToOsH

New member
אמממ... ../images/Emo104.gif

הקופות נפתחות ב-6, מומלץ להגיע מוקדם יופיעו: היהודים, מוקי, הדג נחש, שוטי הנבואה ודנה ברגר (שכחתי מישהו
) ניסיתי לעזור
(וכן אני לא קשורה, סתם קרייתית שבאה לבדוק איפה זה מגרשי אבי רן
)

בל בל

New member
טוב אז אני אוסיף קצת פרטים

הקופות נפתחות בשש (כמו שאמרו לפני) השערים נפתחים בשמונה. בקשר למגרשי אבי רן- מגרשי אבי רן נמצאים מאוחרי הקונגרסים (או לפני , תלוי מאיזה צד מסתכלים) ומרכז הקונגרסים נמצא ליד קניון חיפה . אני לא זוכרת מאיפה אמרת שאת באה אבל בכל אופן ליד נמצאת תחנת רכבת ואם אין לך רכבת אז לא רחוק נמצאת תחנת האוטובוס המרכזית הישנה שסביר להניח שאליה יגיע לך אוטובוס ואז את יכולה פשוט לבקש שיעצרו לך קודם (ליד הים- שוב תלוי מאיזה כיון את באה וכמו שאמרתי שכחתי מאיפה את ואין לי כוח להסתכל בהודעה כי אני מגיבה מסיבה לא ממש ברורה להודעה שאחרי זה) או שאת יכולה מהתחנה המרכזית לקחת אוטובוס שיביא אותך ממש לשם או שאת יכולה לקחת מונית שירות- זה לא אמור לעלות הרבה וש הרבה כאלה. בכל אופן ממש לא מסובך להגיע. ומי שהולך- תהנו

Wicked Wicca

New member
תודה....../images/Emo13.gif

ואני מגיעה מנהריה, כלומר יש רכבת.... יש תחנת רכבת ליד מרכז הקונגרסים? כי ככה יהיה לי יותר פשוט... להגיע ברכבת במקום להחליף אוטובוסים... ושוב... תודה לכל מי שענה...

MAX D

New member
תחנת רכבת

שהכי קרובה לשם נמצאת החוף הכרמל. מרחק של 15 דקות הליכה איטית.

למעלה