מתי ישוע יחזור?

בברכה ../images/Emo20.gif

אלהים אוהב אותך, ורוצה שתכיר אותו כידיד אוהב.

מתחרט

יעקב, אתה בטח כבר עברת את זה אבל גם אני . ישו הוא האלהים או הבן-פעם הוא אומר אני הוא-ופעם הוא אומר "אבי שלחני" באיזה ישו אתה מאמין? האב או הבן או רוח הקודש? בישו הקתולי או הפרוטסטנט ביוניהאורתודוקס או הארמני? והרשימה עוד ארוכה . כשישו יתגלה בשנית, לפי אמונתך ,לאיזה כנסיה הוא ילך?וכשהוא יראה צלב הלא ינתץ אותו .בכל מקרה מי שמקבל שישו נולד לבתולה לקח את חטאי שלי כשהיה על הצלב ושהוא קם מן המתים,הוא נצרי בשום פנים הוא לא יכול להחשב יהודי.חג המולד אתם חוגגים? אם כן הרי אתם נוצרים, אםלא,אז איזה משיחיים אתם? כמה יהודים נרצחו ונטבחו ונשרפו בשמו של המשיח.הרי במקום להודות ליהודים שנתנו את ישו לעולם האשימו אותנו אז ועכשו על זה שרצחנו אותו. אז יעקב תעשה טובה לך ולי ותחליט מה אתה יהודי או נוצרי. אין גם וגם.

לא מתחרט

ישוע הוא בן האלהים. האב הוא האב, ורוח הקודש הוא רוח הקודש. ישוע הוא הבן. ישוע לא קתולי לא פרוטסטנטי ולא אורתודוקסי יווני רוסי או ארמני. ישוע הוא יהודי. כשישוע יתגלה הוא לא יילך לאף כנסייה, הוא יעמוד על הר הזיתים וישפוט את האנושות כולה עפ"י היהדות(לא הרבנית), היהדות המקורית, עפ"י התנ"ך, המשיח חייב להיווד לבתולה, ראה ישעיה ז': 14 הוא חייב לקחת את החטאים של האנושות למות ולקום לתחייה. זה המשיח שלנו של העם היהודי, וכל שאר העמים נכנסים לתוך האמונה היהודית. הרי ישוע יהודי, כל השליחים והתלמידים של ישוע היו יהודים, הברית החדשה נכתבה ע"י יהודים. אז איך זה שאני לא אוכל להמשיך להיות יהודי אם קיבלתי את אמונת היהודים במשיח? כל מה שהנצרות עשתה בשם של ישוע הוא רע בלשון המעטה. הדברים הגרועים ביותר נעשו בשמו של ישוע המשיח. ועם זאת הדברים לא נעשו מטעם ישוע המשיח. הוא לא שלח את האנשים האלה לבצע את מעשייהם הבזויים, שמבזים את אלהים, את ישוע עצמו ואת עצמם. הם טימאו את ישוע ואת הקהילה במעשיהם האיומים, ואין להם כל חלק בנחלת האלהים. הם פעלו בניגוד מוחלט לכל מה שישוע אמר, ולימד. הדברים הזוועתיים שהנצרות עשתה באלפיים שנות הגלות של העם היהודי, ראוי לכל גינוי, וחזרה בתשובה של הכנסייה(מה שלא נעשה עד כה, באופן שבו ישנה חרטה עמוקה, הזדהות עם כאב וחזרה בתשובה אמיתית. עדיין לא הייתה(אולי בודדים כן).

ענני שמים

נו באמת יעקב ענני שמים? אין אפילו ענני גשם על זה נאמ ר עננים ורוח וגשם א י ן.

Thoma

New member
עד שהוא יחזור

אפשר להתנחם בפסוק מיוחנן 10-10 הגנב לא יבוא כי אם-לגנוב ולהרוג ולאבד ואני באתי להביא להם חיים ומלא ספקם. לא צריך להמתין לאחרית הימים כדי לחיות את כריסטוס בעולם הזה.

lion 7

New member
בנוסף לתשובות כאן

קבעו אנשים שונים תאריכים במהלך ההסטוריה (שזה כמובן מנוגד לרוח האמונה שבבסיסה רק האב יודע מתי הבן יבוא בשנית בהרף עין) , ומאלה אחד בשם מילר (בסטיסטי לשעבר) ,טען שראה חזון והסתמך על נבואות מהתנ``ך והב``ח החדשה , וכאשר בא המועד שקבע , כלום לא קרה כך ששינה שוב את התאריך וכן חסידיו הנלהבים התאכזבו גם כן , אלה הם עדי-יהוה וחלק מכתות ומינות בנצרות בכלל ..

IGAL014

New member
ירושלים הבנויה כעיר שחברה לה יחדו

ישוע יחזור בתאריך שנקרא גם : קוצו שלי יוד כלומר האות דלת שהיא כתר דבדיחה דאצילות הללויה .

מתי?-קרוב

דן דן אתה יכול לישון השקט אתה לא תחמיץ את בואו מתי יבוא? אף פעם אבל אשרי המאמין

למעלה