מתי ימשיכו את הפרוייקט של בניית המבנה במרובע בעזריאלי?
D danezeq Member 9/11/02 #2 אם לא נשתתף במלחמה עם עירק בערך ביולי, יוני השנה יתחילו לבנות אותו - פחות או יותר
N noy levin New member 9/11/02 #3 מה הקשר למלחמה מה השטויות האלה? אם זה תלוי בעזריאלי גם אם יפילו לו אנתרקס במשרד הוא יבנה את המגדל. הוא כבר בזבז כמה מיליונים רק על בתי המשפט.
מה הקשר למלחמה מה השטויות האלה? אם זה תלוי בעזריאלי גם אם יפילו לו אנתרקס במשרד הוא יבנה את המגדל. הוא כבר בזבז כמה מיליונים רק על בתי המשפט.
N noy levin New member 11/11/02 #5 דניאל ידידי ואני אומר לך: עזריאלי כבר זקן והוא רוצה לראות עוד בימי חייו את המרובע גמור. וחוץ מזה, מה זאת אומרת אם תהיה מלחמה. הרי בטוח תהיה.
דניאל ידידי ואני אומר לך: עזריאלי כבר זקן והוא רוצה לראות עוד בימי חייו את המרובע גמור. וחוץ מזה, מה זאת אומרת אם תהיה מלחמה. הרי בטוח תהיה.
S samueldr New member 11/11/02 #8 השנה חגג דוד עזריאלי 80 ../images/Emo70.gif ואם את רוצים לדעת עוד על האיש (השנוי במחלוקת בלשון המעטה) תוכלו לקרוא את הפרופיל שלו ב-NFC
השנה חגג דוד עזריאלי 80 ../images/Emo70.gif ואם את רוצים לדעת עוד על האיש (השנוי במחלוקת בלשון המעטה) תוכלו לקרוא את הפרופיל שלו ב-NFC
D danezeq Member 12/11/02 #11 פעם טיילתי - ממש מזמן עם אבא שלי בגג של גניון עזריאלי ונחשו את מי ראיתי? את עזריאלי! וכאן נשאלת השאלה - למה תמיד אנשים עשירים הם מאוד, אבל מאוד מאוד מאוד נמוכים? !
פעם טיילתי - ממש מזמן עם אבא שלי בגג של גניון עזריאלי ונחשו את מי ראיתי? את עזריאלי! וכאן נשאלת השאלה - למה תמיד אנשים עשירים הם מאוד, אבל מאוד מאוד מאוד נמוכים? !
F fireman New member 13/11/02 #12 כבר מזמן אמרתי את זה לליאור שמי שבונה מגדל גבוה הוא עושה את זה בשביל לפצות על דברים אחרים בחייו שיצאו קטנים והמבין יבין
כבר מזמן אמרתי את זה לליאור שמי שבונה מגדל גבוה הוא עושה את זה בשביל לפצות על דברים אחרים בחייו שיצאו קטנים והמבין יבין