ohh just what i need a duck
ה החצילה השחורה New member 31/10/07 #18 חחח אני מנסה לעשות.. הצלחתי עד שלב 4, נתקעתי.. הכתב לא ברור ..חחח אתה יכול לשלוח תמונה יותר ברורה של הכתב אולי??
חחח אני מנסה לעשות.. הצלחתי עד שלב 4, נתקעתי.. הכתב לא ברור ..חחח אתה יכול לשלוח תמונה יותר ברורה של הכתב אולי??
R RM8 New member 31/10/07 #19 שאלה בקשר לבניית העגור.... ממש מגניב... אני ממש אוהבת קיפולי נייר... ניסיתי לבנות אותו אבל לא ממש הצלחתי..... יש מצב שאת מצרפת את התמונה ביותר גדול כי לא ממש רואים מה כתוב שם... או מה המקור של התמונה??? תודה רבה
שאלה בקשר לבניית העגור.... ממש מגניב... אני ממש אוהבת קיפולי נייר... ניסיתי לבנות אותו אבל לא ממש הצלחתי..... יש מצב שאת מצרפת את התמונה ביותר גדול כי לא ממש רואים מה כתוב שם... או מה המקור של התמונה??? תודה רבה
A anglfall New member 31/10/07 #21 // אני בכלל לא הצלחתי.. וגם כשהגדלתי את התמונה יצא לי אותו הדבר..הכתב לא יצא טוב.. בהצלחה המקור של התמונה: דרך פייסבוק..מצאתי את זה שם..
// אני בכלל לא הצלחתי.. וגם כשהגדלתי את התמונה יצא לי אותו הדבר..הכתב לא יצא טוב.. בהצלחה המקור של התמונה: דרך פייסבוק..מצאתי את זה שם..
ה החצילה השחורה New member 1/11/07 #27 למישהו יש תמונה של העגור המקורי של מייקל?? בשביל להשוות עם שלי?? חחח!! מי עשה את ה"איך לעשות עגור נמלטים"?
למישהו יש תמונה של העגור המקורי של מייקל?? בשביל להשוות עם שלי?? חחח!! מי עשה את ה"איך לעשות עגור נמלטים"?