מתי ייגמר הסרבר צ'ק?

DvirPaz1

New member
מתי ייגמר הסרבר צ'ק?

אלו השעות שכתובות: -Time- Pacific: 9:00 AM - 2:00 PM Friday, July 22, 2011 Eastern: 12:00 PM - 5:00 PM Friday, July 22, 2011

אם איני טועה בחצות:/

כל הכבוד נקסון

מ י ל ר

New member
נייס........... [הקינאה אוכלת אותי עכשיו]

מישהו היום הראה לי את זה......מממממממ......... :(

אז אצלי זה 194 MATT בלי אף כוכב עדיין

אני מחכה שהמחיר של ה ADVANCE EE ירד. אין לי תקציב למלא כאלו..... וגם מחכה שהדיליג'נס שלי יעלה ויגדיל את סיכויי ההצלחה של הסירקולים שלי....

אסף - יש מצב שאחרי ה סרבר צ'ק

עוד אנשים ישימו את הסקרולים האילו זול.... אני הייתי מחפשת ושומרת כמה.... אני מתכוונת לחפש כאילו לחרב בזול....

מסתבר שאנשים התלוננו על הסקרולים האילו

ואני אגיד לכם מי בדיוק התלונן???? האקרים ששיכפלו אלפי סקרולים לבנים שלא שוים כלום..... 100% scrolls are the ones being removed from the Golden Temple drop list. There has been a lot of feedback regarding the scrolls and we decided it was for the best to remove it as drops. Whether or whether not these scrolls will make a come back, it hasn't been decided yet. Thank you! http://forum.nexon.net/MapleStory/forums/permalink/7821326/7821992/ShowThread.aspx#7821992

עוד מישהו חושב כמוני

The feedback regarding the scrolls was ALL FROM HACKERS. They were crying because they duped a ton of white scrolls and now they're un needed. You guys were profiting of off us, and you guys choose to listen to the hackers.

וזה אחרי שהם סך הכל יומיים בחוץ

עם דרופ רייט יחסית נמוך... היו יכולים להגביל עוד יותר את הרופ רייט מאשר להוריד טוטאלית כרגיל טימטום.

למעלה