מתי יוצא הדיסק החדש של רובי?הבנתי שזה בסביבות ספטמבר אוקטובר אם אנ ילא טועה אבל יש תאריך?
מ מאיה ברלינר New member 20/6/06 #1 מתי יוצא הדיסק החדש של רובי?הבנתי שזה בסביבות ספטמבר אוקטובר אם אנ ילא טועה אבל יש תאריך?
נ נעם קידיס New member 20/6/06 #2 מהמה? ../images/Emo12.gif עוד אחד? כנראה יש לי הרגלים רעים מרד הוט צ'ילי פפרז שרק אחרי 4 שנים מוציאים אלבום חדש... אבלאבל מה אלבום עכשיו?
מהמה? ../images/Emo12.gif עוד אחד? כנראה יש לי הרגלים רעים מרד הוט צ'ילי פפרז שרק אחרי 4 שנים מוציאים אלבום חדש... אבלאבל מה אלבום עכשיו?
L LIADSES New member 20/6/06 #3 אלבום דאנס.. אם ככה קוראים לזה.. בשיתוף עם הפט שופ בויס.. אם זה השם..
A a Warming Sign New member 21/6/06 #4 אין תאריך, כי הכל בגדר שמועות[אמנם שמועות רציניות אבל עדיין שמועות], לא יצאה הודעה רשמית כי הכל בתהליך הקלטה אז אין מה לפרסם. ההימורים מעריכים שזה יקרה בספטמבר [אני בספק]
אין תאריך, כי הכל בגדר שמועות[אמנם שמועות רציניות אבל עדיין שמועות], לא יצאה הודעה רשמית כי הכל בתהליך הקלטה אז אין מה לפרסם. ההימורים מעריכים שזה יקרה בספטמבר [אני בספק]