מתי יוצא ה-d.v.d שלהם?
E EleVaTioN New member 21/9/04 #2 יוצא להם דיוידי?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif האמת לאדעת אבל נדמה לי שיש כמה.. רגע ראיתי אחד פה אבל בארץ אפעם לא נתקלתי בדיוידי שלהם.
יוצא להם דיוידי?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif האמת לאדעת אבל נדמה לי שיש כמה.. רגע ראיתי אחד פה אבל בארץ אפעם לא נתקלתי בדיוידי שלהם.
S SAMAR New member 21/9/04 #3 כן, יוצא די.וי.די../images/Emo6.gif אני חושבת, הם דיברו על להוציא, נראה לכם שזה יגיע לארץ? הרבה דברים שלהם לא מגיעים לארץ... ומתי יוצא הדיסק?
כן, יוצא די.וי.די../images/Emo6.gif אני חושבת, הם דיברו על להוציא, נראה לכם שזה יגיע לארץ? הרבה דברים שלהם לא מגיעים לארץ... ומתי יוצא הדיסק?
E EleVaTioN New member 21/9/04 #4 באמת הרבה דברים שלהם..../images/Emo129.gif לא מגיעים לארץ וזה חבל אבל לאדעת אולי אם תבקשי יפה יזמינו לך הדיסק יוצא בחמישי לאוקטובר...אוטוט ויגיע לארץ כנראה ב14 ככה.. ד"א ברוכה הבאה לפורום
באמת הרבה דברים שלהם..../images/Emo129.gif לא מגיעים לארץ וזה חבל אבל לאדעת אולי אם תבקשי יפה יזמינו לך הדיסק יוצא בחמישי לאוקטובר...אוטוט ויגיע לארץ כנראה ב14 ככה.. ד"א ברוכה הבאה לפורום