מתי יוצא הספר ה7?

6 6 9

New member
מתי יוצא הספר ה7?

יש למישהו מושג מתי יוצא הספר השביעי ואיך קוראים לו?

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifהוא יצא אתמול וקוראים לו....

"הארי פוטר ותקראו את השורה בצד שמאל של העמוד!!!!"

ZoHaRoT

New member
חחחח.....

אמממ... למעלה למעלה בצד שמאל שוכנת לה הודעה בצבע אדום ובכתב די גדול... רצוי לקרוא....

the ror

New member
חבל שלא הוספת את זה לשירשור התשובות

שהיה לשאלה הזו...חחחחחחחחח ענק...

מה? אל תגידי לי שעוד לא

קראת אותו? הוא יצא לפני כחודש, אנחנו לא מפסיקים לדבר עליו כאן בפורום. איזה קרב מדהים היה בין הארי לוולדמורט ונויל קרע את סנייפ, אבל למה אני מגלה הכל... תקראי בעצמך.

../images/Emo221.gif מה עם זה שהארי ../images/Emo221.gif

נהייה רוח ופוגש את ההורים שלו ואת סיריוס, זה ממש ריגש אותי.

Gummy Bears

New member
זה היה פשוט מדהים!

אחד הקטעים הכי מרגשים בכל שבעת הספרים! למרות שיש תחרות צמודה בין זה לבין החתונה של הרמיוני ומאלפוי, מרגש.

NetaOnline

New member
ולא נשכח

שהרמיוני התאבדה כשגילתה שהארי מת! היא בעצם הייתה מאוהבת בו כל הזמן הזה וכשוולדמורט הרג את הארי היא הלכה אחריו! אבל זה נמצא בסוף הספר אז יאלה יש לך 3000 עמודים לקרוא!

וגם הרומן שניהל האגריד עם

אמברידג', ואז זרק אותה אחרי שהיא עשתה עניים לאחיו. ופרד וג'ורג' התחתנו עם התאומות פרווטי. נראה לכם שהם עושים לפעמים החלפת זוגות?

../images/Emo221.gifפרד, לא שמת לב ל..../images/Emo221.gif

לזה שג'ורג' ויזלי מראה סימנים מדאיגים של הומו בספר? כמו נניח המשפט - "אני לא יכול לחשוב לחיות בלעדי דין תומאס באותו חדר, הו, הזמנים שהיו לנו במועדון". או המשפט שהרג אותי - ג'ורג' קרץ לדין ואז דין אמר לו - "היי, תודה שהצלת אותי מההתקפה של ג'יני", ג'ורג' הסתכל עליו במבט מוזר ואמר לו -"מה תודה? תתפשט !"

../images/Emo221.gifאפרופו הוזכרה החתונה../images/Emo221.gif

של דראקו ושל הרמיוני , לא היה לכם מוזר שהטקס היה טקס יהודי עם שבירת כוס? והכי מצחיק - שהארי ולוציוס שרו מחובקים - כל חתן וכל כלה . "kol hatan and kol kala" זה היה ממש מצחיק...

מה לא ידעת שמאלפוי יהודי?

הרי רוב הרעים בספרים ובסרטים הם יהודים לא? או כך זה לפחות ניראה. אבל הכי מפתיע בחתונה שהזכרת זה, שאבא שלנו ניסה לחטוף את הכוס ולשבור אותה בעצמו מרוב שהוא התלהב, אתה מבין אצלנו החתונות לא נעשים לפי דת מסוימת בדרך כלל, יש לנו טקסים משלנו, והטבעות הן טבעות שנוצרו מחיות קסומות, ממש כמו השרביט, לכן יש להן גם כוח קסם.

../images/Emo221.gif אה, והטבעת של דראקו ../images/Emo221.gif

היא קסומה. וואלה. עכשיו הכל מסתדר לי. אני חשבתי שבגלל שקריצר נדבק באיידס אז זה למה הוא עשה את כל מה שדראקו אמר לו, אבל מסתבר שזו הטבעת.. מסכנה וינקי אבל, כמה פעמים היא נאנסה בספר הזה - ממש חשבתי שקריצר הוא בני סלע של שדוני הבית..

Gummy Bears

New member
ואיך שאח"כ תפסו את קריצ'ר והכריחו

אותו לספר הכל, והוא סיפר על הקטע עם ההורוקרוקסים שלו, הרולים-לשיער של אמא של סיריוס, והמצקת של אבא של סיריוס. ואח"כ, כששאלו אותו איך יכול להיות שהוא עשה הורק' אם הוא לא קוסם, זה היה פשוט הלם בשבילי! הייתם מאמינים שקריצ'ר הוא בעצם קורנליוס פאדג'?

CoralP

New member
ועוד דבר שהפתיע אותי,../images/Emo187.gif

שקורנליוס וסקרימג'ר גם הומואים!
סקרימג'ר בעצם הזיז קשרים כדי שפאדג' יהיה שר הקסמים, ומתי שפאדג' גמר איתו סקרימג'ר החליט לקחת את הג'ב לעצמו! מגיע לו, פאדג' המטומטם.

אקרי

New member
והכי מצחיק היה הקטע

שהארי היה צריך ללבוש חזיה ותחתונים,ולרוץ ברחבי מגדל גריפנדור בגלל התערבות.. קרע אותי

CoralP

New member
ההתערבות הייתה גדולה!../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

מי היה מאמין שבשנה הראשונה רון באמת היה מאוהב בהארי?! ג'יני צדקה אחרי הכל
אחחח זה היה פרק טוב!D:

../images/Emo221.gifוואו , אף אחד לא זוכר../images/Emo221.gif

את הקטע שבחדר הנחיצות? הארי הלך מחוץ לחדר וביקש לדעת מהם ההורקרוקסים של וולדמורט, הדלת המסתורית נפתחה ואז הוא ראה את זה !! את ההורקרוקס הרביעי והאבוד... זה היה יותר מדהים ממה שכולנו יכולנו לדמיין... אני פשוט פערתי פה והתחלתי לצחוק כאשר העברתי דף וראיתי את התמונה של ההורקרוקס .. ההורקרוקס הרביעי - http://f.nau.co.il/upload/42005/IsraBlog/114734/lists/2029944.jpg

למעלה