מתי יום הגאווה?

TwelveEyes

New member
כל התאומים שפגשתי...

היו סטרייטים ואנשים מגעילים להפליא. אין הרבה מה להתגאות בשייכות למזל שכולל כ"כ הרבה חרא של אנשים, לדעתי.

nightguy19

New member
היי שונאת תאומים...(אוייב)

כנאה שעדיין לא ראית את הרוב הטוב... ומספיק להעליב חפים מפשע!

TwelveEyes

New member
לא העלבתי אף אחד.

תקרא שוב את ההודעה ותראה שלא אמרתי שכל האנשים המגעילים שפגשתי היו בני מזל תאומים, אלא שאת אלה שפגשתי עד היום - לא אהבתי. יש בסה"כ שניים שהסתדרתי איתם. אה, כן, ולסמן אותי כאוייבת? רעיון גרוע. אם כבר באסטרולוגיה עסקינן, מארס יושב אצלי בסרטן והמזל העולה שלי הוא עקרב, ככה שאני ממש הטיפוס האחרון להסתבך איתו - יש לי גם עוקץ וגם צבתות, ואני משתמשת בשניהם.

detleth2

New member
מה השטויות האלה?

ברור שיש סטרייטים שנולדו ביוני כמו בכל שאר ויש המון אנשים שנולדו בחודשים אחרים והם רעים ומגעילים! אני מקווה שזה היה סתם בצחוק או משהו לא רציני כי זה אחד המשפטים היותר טפשיים ששמעתי. אני נולדתי ביוני ואני לא סטרייט ולא מגעיל וגם אנשים רבים אחרים. חודש זה סתם מספר מה הוויכוח בכלל?!

TwelveEyes

New member
אני לא אמרתי כלום.

לא יצא לי להכיר בני מזל תאומים שחיבבתי, ולמען האמת, עם הפוזה שכמה אנשים דופקים פה - בין אם היא בצחוק או לא - הדיעה הזו רק מתחזקת. לא אמרתי ש*כל* האנשים המגעילים שפגשתי היו בני מזל תאומים. תקראו את ההודעה לפני שתתיישבו לי על העורק.

ha16

New member
אולי היו כמה כאלה שלא נחמדים...

אבל אנחנו בכל זאת שולטים בעולם!!! איך אומרים: "כולם שווים אבל אנשי מזל תאומים שווים יותר"... ואני לא מגעיל... לפעמים אוכל חתולות רחוב... לפעמים מוציא את פנים הביוב החוצה... ולפעמים מסתובב על מסור ומנסר חיות בהכחדה... אבל מגעיל? לא...

לירונדה

New member
המצעד תמיד ב....

יום שישי האחרון של חודש יוני..... שזה אומר ששנה הבאה הוא יהיה ב26 ביוני.... שזה אומר....שהמצעד יהיה ביומולדת שלי!!!!!!!!!!!!

למעלה