מתי יודעים שצריך להחליף נוזל ברקסים?
D dorennn New member 23/4/03 #2 כמה עולה........לDR350 צינורית.... כמה עולה צינורית לחץ בDR350 אשר מתחברת בין מערכת בלמים אחורית לבין הדבשה ברגל. (חדשה ו משומשת) וכמה עולה נוזל בלמים תודה גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!
כמה עולה........לDR350 צינורית.... כמה עולה צינורית לחץ בDR350 אשר מתחברת בין מערכת בלמים אחורית לבין הדבשה ברגל. (חדשה ו משומשת) וכמה עולה נוזל בלמים תודה גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!
C C O L T New member 24/4/03 #4 אין משומשת צנרת בלימה לא שמים משומשת. עולה לא יקר, תקנה תחליפית, העטופה בפלדה שזורה, אולי 200 ש"ח. נוזל הבלמים אולי 30-60 ש"ח, חייבים במיכל חדש אטום. יש להקפיד על שימוש בסוג נוזל המתאים לאופנוע, ובכלל - לא להתעסק לבד בבלמים, לתת למוסך רציני לסדר את זה. גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!
אין משומשת צנרת בלימה לא שמים משומשת. עולה לא יקר, תקנה תחליפית, העטופה בפלדה שזורה, אולי 200 ש"ח. נוזל הבלמים אולי 30-60 ש"ח, חייבים במיכל חדש אטום. יש להקפיד על שימוש בסוג נוזל המתאים לאופנוע, ובכלל - לא להתעסק לבד בבלמים, לתת למוסך רציני לסדר את זה. גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!
C C O L T New member 24/4/03 #3 אולי תמצא תשובה כאן במאמר על נושא נוזלי הבלמים של dlx1100f. גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!
אולי תמצא תשובה כאן במאמר על נושא נוזלי הבלמים של dlx1100f. גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!