מתי יודעים שזהו?

AXERA

New member
מתי יודעים שזהו?

איך יודעים שעשינו את הכל ? שזהו אין טעם לנסות ולהשקיע , שהיא כבר לא תחבק יותר שהיא באמת כבר לא אוהבת ? מתי מפסיקים לקוות שהיא תסכים לדבר איתי ושוב ננסה ללבן את המריבות החוזרות ונישנות ? איך יודעים שזה הזמן לסיים הכל ואם כל הקשיים ,שאין לי מושג איך מתגברים עליהם - פשוט מפרקים את המשפחה ? אולי אני צריך שוב לוותר , להבליג על הכל ולהמשיך לקוות שאולי יש לנו עוד זמן יחד?

ורוד6

New member
למה זהו ?

מתוכן ההודעה שלך לא ניתן להבין מה הבעיה בזוגיות שלכם . אך אתה יודע שהיא כבר לא אוהבת או לא רוצה לחבק ? האהבה לא נגמרת ביום אחד . בטוח קרה משהו שהביא למצב הזה ביניכם. מה זאת אומרת הפסקת לקוות שהיא תסכים לדבר איתך ,איפה אתה בתמונה ? אתה ניסית לייזום שיחה ? לדעתי אתה /אתם במידה והזוגיות חשובה לכם לנסות ייעוץ זוגי .

אחרי שמרגישים שעשינו הכל כדי להמשיך יחד

או לחילופין, אחרי שהגענו למסקנה (יחד, או לחוד..) שאין בנו רצון לעשות משהו כדי להמשיך יחד.

שאלה לא נכונה

אתתה כבר מזמן יודע שזה נגמר והשאלה האמיתית שאתה שואל היא איך מתגברים על הקשיים. והתשובה - כמו שמתגברים על כל קושי אחר: עושים רשימה שלהם, בודקים את מרחב הפתרונות לכל אחד מהם, בוחרים את הפתרון הטוב, הקל, הזול ומתחילים לעבוד. (או שאתה מעדיף להתבכיין בפורום - גם אפשרות
)

niva99

New member
זה משהו שפשוט מרגישים

כששמים בצד את כל מנגוני ההגנה: הדחקה , הכחשה - וכל יתר חבריהם שנועדו להגן עלינו מפני עימות עם האמת הכואבת לפגוש את עצמך פגיע / עם חרדת נטישה זה לא פשוט. מה עושים ? מתכוננים לבאות. מארגנים סבביבך אנשים תומכים : חברים ומשפחה. פונים לעזרה פסיכולוגית אם צריך - לוקחים כדורי הרגעה . במקביל פונים לעו"ד שמתמחה בענייני גורושין ו... יוצאים לדרך חדשה ...בתיקווה לעתיד טוב יותר. בהצלחה.

כשמתחילים לשאול שאלות מסוג זה...

סימן שהמצב כבר לא טוב
הלוואי והייתה לי תשובה עבורך, גם אני מתחבטת בשאלה הזאת לא מעט זמן. עד מתי לנסות שוב ושוב עד מתי לנסות להחיות את מה שנדמה שכבר מת עד מתי להרגיש מתה בתוך חיי הנישואין שלי עד מתי להרגיש שאני מקריבה את עצמי בעבור השאר עד מתי לפחד מפני הלא נודע עד מתי להמשיך לשקר לי ולסביבה שהכל בסדר בינינו המון שאלות, ולי לפחות עדיין אין פתרון

למעלה