מתי יהיה הדבורה מאיה?? רק פרסומות רואים בנתיים , מחכים בקוצר רוח. תודה.
ח ח ו פ י ת1 New member 4/8/06 #1 מתי יהיה הדבורה מאיה?? רק פרסומות רואים בנתיים , מחכים בקוצר רוח. תודה.
J JUNIORTV New member 7/8/06 #4 הדבורה מאיה הדבורה מאיה אכן שודרה. התוכנית הסתיימה ב16 ביולי. אנחנו בהחלט נשקול להעלות את התוכנית שוב. תמשיכי לצפות...ג'וניור
הדבורה מאיה הדבורה מאיה אכן שודרה. התוכנית הסתיימה ב16 ביולי. אנחנו בהחלט נשקול להעלות את התוכנית שוב. תמשיכי לצפות...ג'וניור
ח ח ו פ י ת1 New member 7/8/06 #5 אנחנו תמיד צופים בגוניור יותר נכון ילדיי "מכורים" לערוץ הזה. בבקשה תשקלו בחיוב להחזיר את הדבורה מאיה. תודה מראש.
אנחנו תמיד צופים בגוניור יותר נכון ילדיי "מכורים" לערוץ הזה. בבקשה תשקלו בחיוב להחזיר את הדבורה מאיה. תודה מראש.
א אדם חייט New member 20/8/06 #6 מה יהיה עם נילס הולגרסון? מה יהיה? תשדרו את זה בשעה אחרת? לא משכים! אולי את הדבורה מאיה שאני לא הבנתי מה זה כי אני חדש ב-yes
מה יהיה עם נילס הולגרסון? מה יהיה? תשדרו את זה בשעה אחרת? לא משכים! אולי את הדבורה מאיה שאני לא הבנתי מה זה כי אני חדש ב-yes
א אדם חייט New member 20/8/06 #7 שכחתי להוסיף עוד משהו! אני חושב שהדבורה מאיה הזאת היא לא שווה כלום! ונילס הולגרסון זה כבר שווה זהב! תשאירו את נילס הולגרסון באותה שעה ואת הדבורה מאיה תשימו בשעה אחרת! בבקשה! תודה, אדם.
שכחתי להוסיף עוד משהו! אני חושב שהדבורה מאיה הזאת היא לא שווה כלום! ונילס הולגרסון זה כבר שווה זהב! תשאירו את נילס הולגרסון באותה שעה ואת הדבורה מאיה תשימו בשעה אחרת! בבקשה! תודה, אדם.