מתי יגיע כבר הסרט מתי יגיע כבר הסרט של רומח הדרקון אני כבר לא יכול לחכות
ת תהליכי מרקוב New member 30/7/06 #1 מתי יגיע כבר הסרט מתי יגיע כבר הסרט של רומח הדרקון אני כבר לא יכול לחכות
D DDN New member 30/7/06 #3 מאוד מוזר לפני כמה זמן חיפשתי, ולא מצאתי. עכשיו מצאתי אותו בIMDB מה לעזאזל הם חשבו לעצמם? סרט אנימציה?????
מאוד מוזר לפני כמה זמן חיפשתי, ולא מצאתי. עכשיו מצאתי אותו בIMDB מה לעזאזל הם חשבו לעצמם? סרט אנימציה?????
Lion_Heart Well-known member 30/7/06 #5 רק עכשיו שמתי לב. . .נשמע נהדר. . אבל Lucy Lawless בתור סהר פז? Michelle Trachtenberg בתור טיקה? ו Kiefer Sutherland בתור רייסטלין? בחירה מענינת של קולות . . .
רק עכשיו שמתי לב. . .נשמע נהדר. . אבל Lucy Lawless בתור סהר פז? Michelle Trachtenberg בתור טיקה? ו Kiefer Sutherland בתור רייסטלין? בחירה מענינת של קולות . . .
I Ihavenonick New member 30/7/06 #6 אני עדיין נזכר כשראיתי שרק 2, לאחר שהוא לקח את השיקוי וראו למי הוא נהפך: Caramon! אין יותר מתאים במראה שלו. רק שלא יהיה לו מבטא של שרק, עם שכבות.
אני עדיין נזכר כשראיתי שרק 2, לאחר שהוא לקח את השיקוי וראו למי הוא נהפך: Caramon! אין יותר מתאים במראה שלו. רק שלא יהיה לו מבטא של שרק, עם שכבות.
B BluePrint New member 30/7/06 #7 כל יום לומדים משהו חדש. וקיפר סאתרלנד בתור רייסטלין זו בחירה מצוינת. רק צריך להוסיף שיעול לאיך שהוא נשמע ב'24'.
כל יום לומדים משהו חדש. וקיפר סאתרלנד בתור רייסטלין זו בחירה מצוינת. רק צריך להוסיף שיעול לאיך שהוא נשמע ב'24'.
0 0Pandemonium0 New member 30/7/06 #8 כל-כך חבל שזה מצוייר../images/Emo4.gif באמת, מה הם חשבו לעצמם? לעזאזל, זה יהיה כל-כך גרוע.