מתי יגיע הגמר ?

ronitr11

New member
מתי יגיע הגמר ?

אני יושב מחכה רק לך ורק לך ופתאום רואה את אחותך היא צועדת לעברי ורואה את חיוכי שנמתח ופתאום הכל בסדר בבגדיה היפים בצעדים כה בטוחים היא נושקת ללחי ואני... מרגישה פתאום פתאום כמו בחלום כמו בחלום שידיה נוגעת בחזי ושוב אני ושוב אני כמו נמסה על המחבת תוקעת לה מבט שאומר לה בואי הנה בואי הנה מתגפפות ומתלטפות מתנשקות וגם בודקות אחת לשניה את השדיים הידיים הן רצות כמו יודעות כמו יודעות את העבודה הן לבד עושות ואני בתחתונים כה מגרים כה מגרים והיא לובשת רק חוטיני אני יורדת לעברה ומגלה ומגלה כוס חלק ורטוב לאאלה בלי מאמץ בלי מאמץ אני חודרת לתוכה ומכניסה שתי אצבעות ומתחילה מזיינת רק אותה ומרגישה ומרגישה שהיא עוד מעט גומרת בצעקה וזעקה ותנועות עם אגנה מבקשת שלא אצא ממנה עם הלשון סביב כוסה היא יושבת על כורסה ופותחת את רגליה לכל עבר ירכיה הרזות כמו מבקשות נשיקות קטנות קטנות והנה היא הגיעה לאורגזמה ועכשיו אני רוצה אני רוצה שתפתחי אותי רק באמבטיה עם זרם מיים לא חמים שמכוון היישר בפנים מרגישה את העונג בא הבייתה עם איזו אצבע ולשון שרוקדת ולא נותנת לי לישון את מביאה אותי לשיא שלא הכרתי נעים מאוד תודה רבה בבקשה בבקשה את מתנשפת ואומרת הלאה הלאה זה כאן נגמר כבר מאוחר אין לי כח למחר מתי מתי יגיע כבר הגמר?? אני מהמרת צ'כיה - שוודיה

bugbuster

New member
אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

רק זה חסר לי. שתי נשים וארבע קימורי שדיייייייייייייים אייייייייייייייי

Black Scorpio

New member
התבלבל לך ההתחלה

פעם בלשון זכר פעם בנקבה אויייייי אולי הייתי מוותר על הגמר לראות אותך עם אחותו ואולי גם להצטרף אני מאד אשמח עם צ'כיה תגיע לגמר אני מושקע............

למעלה