מתי יגיעו תוצאות??

chaggaig

New member
מתי יגיעו תוצאות??

טוב, אולי זאת שאלה טפשית, אבל אם לא אשאל לא אדע...

לאחר שנים של כלום חזרתי לפני כחודשיים לחדר הכושר. קצת נתונים:
אני - בן ארבעים, נמוך (1.67), משקל בסדר (65), כרס קטנטונת. די סטנדרטי.
האימון - שלוש פעמים בשבוע, 40 דקות אירובי, 20 דקות מכשירים ובטן. די סטנדרטי.

אני נהנה, ההרגשה טובה, המצפון שקט... אבל מתי אוכל גם לצפות לראות תוצאות כלשהן במראה (כרס שמצטמקת, זרועות שמקבלות קצת צורה)? תנו איזה בערך - עוד חודש? חצי שנה? לעולם לא?...

תודה!

Savage9

New member
תלוי בעיקר בך

תזכור שעצם ההתייצבות והנוכחות בחדר כושר לא מבטיחה תוצאות לאף אחד ולא משנה מי זה יהיה.

זה שאתה נהנה מהאימון והעבודה בחדר כושר כבר נהדר כי יש כאלו שלא ופשוט נמצאים שם לפרוטוקול.

השלב השני אלה המטרות שלך שההשגה שלהן תלויה במידת הרצון שלך והנחישות
על מנת שהכרס תצטמק תצטרך להיכנס לגרעון קלורי (עניין שמתחיל במטבח) ולבצע אימונים אירוביים שיעודדו שריפת קלוריות.
במידה ואתה אומר שאתה מתאמן כוח כבר זמן מה כתוצ' מירידה באחוזי שומן סביר להניח שתראה גם חיטוב על הידיים ו"צורה" ובמידה ולא -לאחר שתרד באחוזי השומן תצטרך להתחיל לעבוד כוח בצורה רצינית יותר מאשר "20 דק' מכשירים ובטן"...
הייתי ממליץ לך לקרוא כאן בפורום ובפורטל קילוגרם על הורדת משקל ותכניות אימונים למתחילים-מאוד יסייע לך להגיע למטרות שלך ביותר יעילות ויוסיף סדר.

לא שאני מומחה גדול

אבל מצטרף להמלצות של Savage9.
אני מתאמן פחות מחצי שנה - רק אימוני כוח (אימון של כשעה, 3 פעמים בשבוע). לאחרונה התחלתי לשחות קצת.
שיניתי בצורה דרסטית את צורת האכילה שלי (תמיד הייתי רזה, אבל עכשיו אני מקפיד על מאזן קלוריות חיובי, מעט שומנים מיותרים (הייתי רגיל לאכול חמאה עם קצת לחם...), ודגש על חלבונים (בדרך לקנות אבקה כי אני לחלוטין לא צורך מספיק חלבונים).
ובהחלט רואים תוצאות.

אגב, ממליץ לך לצלם את עצמך כל חודש - צלם כמה תמונות של אותם איברים בגוף באותן פוזות, וככה תוכל להשוות התקדמות (גוף מלא, חזה, ירכיים, זרועות) מחודש לחודש.

והעיקר - תמשיך להנות!

למעלה