מתי חוזר Yב-10 ??
M moshavnikit New member 28/11/05 #3 ../images/Emo45.gifסבבה../images/Emo70.gifתודה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אבל.. למה עוד כ"כ הרבה זמן? הם מפספסים סיקור של מסך הזהב, וגם היה את הבכורה של הראל מויאל באסה..
../images/Emo45.gifסבבה../images/Emo70.gifתודה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אבל.. למה עוד כ"כ הרבה זמן? הם מפספסים סיקור של מסך הזהב, וגם היה את הבכורה של הראל מויאל באסה..
A Aviad1987 New member 30/11/05 #4 הם כבר התחילו לסקר אירועים אני יכול רק להניח שיהיה סיקור של מסך הזהב (הם לא יתנו לזה להישאר בבלעדיות אצל גיא פינס, אני בטוח)
הם כבר התחילו לסקר אירועים אני יכול רק להניח שיהיה סיקור של מסך הזהב (הם לא יתנו לזה להישאר בבלעדיות אצל גיא פינס, אני בטוח)
S S i M a N New member 30/11/05 #6 אז הם שיקרו ../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif../images/Emo60.gif בחודש שעבר שהיה את הלקט היה כתוב שתהיה עונה חדשה בנובמבר עכשיו אומרים שזה בינואר?
אז הם שיקרו ../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif../images/Emo60.gif בחודש שעבר שהיה את הלקט היה כתוב שתהיה עונה חדשה בנובמבר עכשיו אומרים שזה בינואר?
A Aviad1987 New member 30/11/05 #7 זה לא שקר היו אמורים להעלות את העונה החדשה בנובמבר אבל יצא שמיכאל הנגבי פרש וחיפשו מחליף והיו שינויים בקונספט ושיפורים. סך הכל זה מתעכב לטובה. לא נורא.. כולה עוד חודש
זה לא שקר היו אמורים להעלות את העונה החדשה בנובמבר אבל יצא שמיכאל הנגבי פרש וחיפשו מחליף והיו שינויים בקונספט ושיפורים. סך הכל זה מתעכב לטובה. לא נורא.. כולה עוד חודש